Wie is Yvonne Vrijhof

 Ik ben Yvonne Vrijhof, een ervaren kruidenheks met een passie voor de natuur.

Het is mijn missie is om mensen te inspireren om de kracht van kruiden en magie te ontdekken en te begeleiden op een pad naar een gezonder, gelukkiger en meer magisch leven.

Mijn unieke blend van kennis en ervaring

Ik combineer mijn kennis van kruidenkunde met mijn ervaring als healer en ritueelbegeleider. In mijn opleidingen leer je niet alleen om kruiden te kennen, maar ook om te groeien als mens. Ik ben dol op wat ik doe en dat enthousiasme is besmettelijk!

Natuurfluisteraar

De natuur is mijn levenslange metgezel. Al van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot haar schoonheid, kracht en wijsheid. In de loop der jaren heb ik geleerd om te luisteren naar haar taal en me te laten leiden door haar ritme.

Daardoor ben ik een natuurfluisteraar geworden. Ik heb een diepe connectie met de bomen, planten en kruiden, hun geheimen ontrafeld en hun kracht leren benutten voor genezing, voeding en spirituele groei. Niet alleen ken ik hun taal, maar ik ben ook een verhalenverteller. Met mythen, legenden en eigen ervaringen inspireer ik mensen om zich te verbinden met de natuur en haar wonderen te ervaren. Als gids help ik je graag op weg in deze wonderlijke wereld. Samen kunnen we ontdekken hoe de kracht van de natuur jouw leven kan verrijken.

Mijn pad van heling en transformatie

Dertig jaar geleden, tijdens een moeilijke periode in mijn leven, vond ik troost en kracht in de natuur. De natuur hielp me om te helen, te groeien en mijn innerlijke kracht te herontdekken. Deze ervaring heeft mijn leven voorgoed veranderd en me op het pad van de natuur gebracht.

Mijn missie: kennis delen en inspireren

Mijn passie is om mijn kennis en ervaringen over de natuur te delen met anderen. Ik wil mensen inspireren om de kracht van de natuur te herkennen, te verbinden met hun eigen innerlijke wijsheid en te leven met meer magie en vreugde.

Mijn werk: boeken, opleidingen en workshops

Ik schrijf boeken, geef opleidingen, natuurcoaching en workshops over de natuur, kruiden, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk creëer ik een veilige en inspirerende ruimte waar mensen kunnen leren, groeien en hun ware potentieel kunnen ontvouwen.

Mijn visie: een wereld in harmonie met de natuur

Ik droom van een wereld waarin mensen in harmonie leven met de natuur. Een wereld waarin we de wijsheid van de natuur respecteren en haar kracht gebruiken om onszelf en onze planeet te helen. Waardoor we weer de liefde voor de aarde gaan voelen.

Ik ben Yvonne Vrijhof, en ik ben hier om je te helpen op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger en meer magisch leven.

Ben je klaar om je te verdiepen in de wonderlijke wereld van kruiden en magie? Bekijk dan mijn opleidingsaanbod

Wil je meer lezen over mijn boeken; Hoofd in de wolken – Voeten in de Aarde én Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen. Klik dan hier…

Wil je mij graag ontmoeten? 14 april 2024 Geef ik een workshop over Brandnetels bij Ruïne van Brederode – Lees meer…


Persoonlijke ontwikkeling: Natuur & Spiritualiteit

Mijn pad van groei en verbinding met de natuur

Al mijn opleidingen en ontwikkelingen brachten me dichter bij de natuur en mezelf. De natuur is mijn grootste leermeester, maar ik heb ook diverse formele trajecten gevolgd:

Opleidingen

 • Reiki 1, 2 & 3 (Master)
 • Leer van Louise Hay (Je kunt je leven helen)
 • Wilde Wijze Vrouwen & Verdiepingsjaar
 • Runen Queeste (2 jaar)
 • Kruidenvakopleiding
 • Bach Bloesem therapeut
 • Natuurcoach & Verdiepingsmodule (BOOM-coaching)
 • Rouwvrouw
 • Aromatherapie (semi-beroeps)
 • Lichtwerker (2-jarige opleiding)

Ontwikkelingen & Publicaties:

 • Cursusmateriaal geschreven voor Kruidenwijs, Kruidenspirit, Boomcirkel & Hoedsters van de Elementen
 • Moon challenge (2016-2019): 5000+ deelnemers
 • Boeken:
  • Hoofd in de wolken – Voeten in de aarde (2017)
  • Jaarcirkel – Leven met de seizoenen (2021)
 • Natuurinzicht Elementkaarten (2022)
 • Columniste Onkruid Magazine (2023 – heden): Leven in het ritme van…

Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur me gewoon een mailtje

#natuur #spiritualiteit #ontwikkeling #coaching #kruiden #bloesem #reiki #runen #boom #rouw #aromatherapie #lichtwerk #boek #column #magie #heks