Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Wie is Yvonne Vrijhof

 Ik ben Yvonne Vrijhof, een groene heks met een passie voor de natuur.

Het is mijn missie is om mensen te inspireren om de kracht van kruiden en magie te ontdekken en te begeleiden op een pad naar een gezonder, gelukkiger en meer magisch leven.

Mijn unieke blend van kennis, passie en ervaring

Ik combineer mijn kennis van kruidenkunde met mijn ervaring als healer en ritueel begeleidster. In mijn opleidingen leer je niet alleen om kruiden te kennen, maar ook om te groeien als mens. Ik vind het ‘werk‘ wat ik doe fantastisch en deel vol passie mijn kennis, liefde en enthousiasme over de natuur, spiritualiteit en zelfontwikkeling!

Natuurfluisteraar

De natuur is mijn levenslange metgezel. Al van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot haar schoonheid, kracht en wijsheid. In de loop der jaren heb ik geleerd om te luisteren naar haar taal en me te laten leiden door haar ritme.

Daardoor ben ik een natuurfluisteraar geworden. Ik heb een diepe connectie met de bomen, planten en kruiden, hun geheimen ontrafeld en hun kracht leren benutten voor genezing, voeding en spirituele groei. Niet alleen ken ik hun taal, maar ik ben ook een verhalenverteller. Met mythen, legenden en eigen ervaringen inspireer ik mensen om zich te verbinden met de natuur en haar wonderen te ervaren. Als gids help ik je graag op weg in deze wonderlijke wereld. Samen kunnen we ontdekken hoe de kracht van de natuur jouw leven kan verrijken.

Mijn pad van heling en transformatie

Dertig jaar geleden, tijdens een moeilijke periode in mijn leven, vond ik troost en kracht in de natuur. De natuur hielp me om te helen, te groeien en mijn innerlijke kracht te herontdekken. Deze ervaring heeft mijn leven voorgoed veranderd en me op het pad van de natuur gebracht.

Mijn missie: kennis delen en inspireren

Mijn passie is om mijn kennis en ervaringen over de natuur te delen met anderen. Ik wil mensen inspireren om de kracht van de natuur te herkennen, te verbinden met hun eigen innerlijke wijsheid en te leven met meer magie en vreugde.

Mijn werk: boeken, opleidingen, persoonlijke begeleiding en workshops

Ik schrijf boeken, geef opleidingen, natuurcoaching en workshops over de natuur, kruiden, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. In mijn werk creëer ik een veilige en inspirerende ruimte waar mensen kunnen leren, groeien en hun ware potentieel kunnen ontvouwen.

Helen, verbinden & groeien. Verbinding met de natuur brengt je in verbinding met je natuurlijke Zelf.

Rituele begeleiding

Naast mijn prachtige werk op het gebied van de natuur, kruiden, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling, ben ik ook ritueel begeleidster. Ik begeleid mensen bij het samenstellen en uitvoeren van een persoonlijk ritueel. Een ritueel kan een mooie manier zijn om een belangrijke gebeurtenis in je leven te markeren, zoals een geboorte, een liefdesverklaring (handfasting), een overlijden of een ander moment van levensverandering. Lees hier meer…

Ik ben Yvonne Vrijhof en ik help je graag op jouw reis naar een gezonder, gelukkiger en meer magisch leven.

Persoonlijke ontwikkeling: Natuur & Spiritualiteit

Mijn pad van groei en verbinding met de natuur

Al mijn opleidingen en ontwikkelingen brachten me dichter bij de natuur en mezelf. De natuur is mijn grootste leermeester, maar ik heb ook diverse formele trajecten gevolgd:

Opleidingen

 • Reiki 1, 2 & 3 (Master)
 • Leer van Louise Hay (Je kunt je leven helen)
 • Wilde Wijze Vrouwen & Verdiepingsjaar
 • Runen Queeste (2 jaar)
 • Kruidenvakopleiding
 • Bach Bloesem therapeut
 • Natuurcoach & Verdiepingsmodule (BOOM-coaching)
 • Rouwvrouw
 • Aromatherapie (semi-beroeps)
 • Lichtwerker (2-jarige opleiding)

Ontwikkelingen & Publicaties:

 • Cursusmateriaal geschreven voor Kruidenwijs, Kruidenspirit, Boomcirkel & Hoedsters van de Elementen
 • Moon challenge (2016-2019): 5000+ deelnemers
 • Boeken:
  • Hoofd in de wolken – Voeten in de aarde (2017)
  • Jaarcirkel – Leven met de seizoenen (2021)
 • Natuurinzicht Elementkaarten (2022)
 • Columniste Onkruid Magazine (2023 – heden): Leven in het ritme van…

Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur me gewoon een mailtje

#natuur #spiritualiteit #ontwikkeling #coaching #kruiden #bloesem #reiki #runen #boom #rouw #aromatherapie #lichtwerk #boek #column #magie #heks