Online opleidingen

Bij Heks & Kruid kun je via E-learning een online opleiding volgen waarbij je leert hoe je kruiden, maan en magie kunt gebruiken in het dagelijkse leven. Door de cursus te volgen zal je meer inzicht krijgen in spirituele zaken en zullen de inzichten vanuit de natuur je helpen om verder/anders te gaan kijken in het alledaagse bestaan.

Deze online opleiding is ook geschikt voor coaches en therapeuten die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van natuur en spiritualiteit. Dit geeft therapeuten en coaches een basis om hun cliënten met een fris vizier tegemoet kunnen treden.

De lessen zijn mooi en overzichtelijk opgezet, tevens worden de lessen ondersteund met persoonlijke filmpjes.

Er zijn 2 verschillende E-Learning opleidingen;

De basis voor beide opleidingen zijn de spirituele Natuur -en Kruidenbeleving. Je gaat dieper in op de werking van Kruiden. De geneeskrachtige, magische en beschermende kracht van kruiden is de basis voor de opleiding. Tevens leer je de spirituele betekenis van kruiden kennen. De kruiden die je tijdens de opleiding gaat leren zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Je leert o.a.; hoe je kruiden in rituelen gebruikt, orakelt met kruiden, kruidenelixers maakt, kruidenthee, tinctuur en zalf maakt. Tevens leer je kruiden herkennen en wordt je aangemoedigd om zelf op zoek te gaan naar de kruiden. Soms komen er ook bomen voorbij in de cursus.

Het is een reis van de diepere betekenis van kruiden….bomen…. de maan…..de natuur elementen… en de liefde en bewondering voor de natuur zal gaan groeien in je hart en ziel….

Lees hier meer over de E-Learning Kruidenwijs 13 Manen Rond

Lees hier meer over de E-Learning Kruidenspirit & Elementen