Online opleidingen

OPLEIDINGEN HEKS EN KRUID

Ben je gefascineerd door de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan? JA?  Dan ben je hier aan het juiste adres!

Hoi, mijn naam is Yvonne, ik hou van de natuur, de maan en de magie van het leven. Ik houd me bezig met de krachten van de natuur en alles wat hieruit voortkomt. Mijn werk doe ik vanuit passie en liefde voor de natuur. Alles wat ik leer van -en uit de natuur, wil ik graag doorgeven aan iedereen die hiervoor openstaan.

Je kunt op verschillende manieren jezelf verdiepen in deze materie, door het volgen van een van de (online) opleidingen zal je ontdekken dat oude kennis en wijsheid ook in jezelf wordt wakker gemaakt.

Via de online opleiding leer je hoe je kruiden, maan en magie kunt gebruiken in het dagelijkse leven, hierdoor zal je meer inzicht krijgen in spirituele zaken en zullen de inzichten vanuit de natuur je helpen om verder/anders te gaan kijken in het alledaagse bestaan.

Deze opleidingen zijn ook geschikt voor coaches en therapeuten die zichzelf verder willen ontwikkelen op het gebied van natuur en spiritualiteit, dit geeft een basis om de cliënten met een fris vizier tegemoet te kunnen blijven treden.

De lessen zijn overzichtelijk opgezet, tevens worden de lessen ondersteund met persoonlijke video’s en geleide meditaties. De basis voor de opleidingen is de spirituele natuurbeleving en verdieping.

Vier verschillende opleidingen worden aangeboden via Heks en Kruid;

Boomcirkel

Kruidenwijs 13 Manen Rond

Kruidenspirit & Elementen

Hoedster van de Elementen

KRUIDENWIJS 13 Manen Rond
Kruidenwijs is een opleiding van 13 maanden, waarin altijd het volle maan thema verwerkt zit. Zoals de energie van de maan en wat voor handelingen kun je doen. Verder staat er een mooi ritueel in die je op de avond van volle maan kunt doen.
Een paar dagen voor de volle maan komen de lessen van dit kruid vrij. Na aanmelding krijg je inloggegevens, waarbij je kunt inloggen op de online leeromgeving van de E-Learning website www.kruidenwijs.nl

Lees hier meer over de E-Learning Kruidenwijs 13 Manen Rond


KRUIDENSPIRIT & Elementen
Kruidenspirit is een opleiding van 12 maanden, waar de kruiden en de elementen; aarde, water, vuur, lucht en spirit worden gecombineerd. Tevens komen de lessen van deze cursus vrij rondom nieuwe maan en leer je ook meer over deze maan energie. Hier zitten mooie rituelen in verwerkt hoe de kruiden verweven worden met de elementen. Deze cursus is meer op de elementen gericht in verbinding met de Kruiden. Een paar dagen voor de nieuwe maan komen de lessen van dit kruid vrij
Na aanmelding krijg je inloggegevens, waarmee je kunt inloggen op de online leeromgeving van de E-Learning site www.kruidenspirit.nl

Lees hier meer over de E-Learning Kruidenspirit & Elementen

Bij de E-Learning Kruidenwijs en Kruidenspirit ga je dieper in op de werking van Kruiden. De geneeskrachtige, magische en beschermende kracht van kruiden is de basis voor de opleiding. Tevens leer je de spirituele betekenis van kruiden kennen. De kruiden die je tijdens de opleiding gaat leren zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Je leert o.a. kruiden in rituelen te gebruiken, orakelen met kruiden, kruidenelixers, bloesemremedies, kruidenthee, tinctuur en zalf maakt. Tevens leer je kruiden herkennen en wordt je aangemoedigd om zelf op zoek te gaan naar de kruiden. Soms komen er ook bomen voorbij in de cursus.

Het is een reis van de diepere betekenis van kruiden….de maan…..de natuur elementen… en de liefde en bewondering voor de natuur zal gaan groeien in je hart en ziel….


BOOMCIRKEL het Jaar Rond
De Boomcirkel is een jaarcirkel van 13 maanden, in deze opleiding ga je leren hoe het is om een boom echt te zien en te voelen, zodat er vanuit deze basis een dieper contact kan worden gelegd. Deze cursus leert je de bomen op een dieper niveau te ontmoeten. Dat brengt rust, verdieping, verbinding en inzichten met zich mee. De verbinding met boom energie is elke weer een wonder om te ervaren.
Na aanmelding krijg je direct de introductieles toegestuurd en vervolgens elke 1ste van de maand de boomlessen als pdf-documenten en bijbehorende video toegestuurd. Bij deze cursus is geen online leeromgeving, maar je kunt wel lid worden van de besloten FB-groep om ervaringen te delen

Lees hier meer over de online opleiding de Boomcirkel


HOEDSTER van de Elementen
De opleiding tot Hoedster van de Elementen brengt je de meer verdieping en verbinding met de elementen. Tijdens deze reis ga je de omarming van de natuurelementen voelen en hun eenheid ervaren. We stromen op het water in de herfst, landen in de winter op aarde, reizen in de lente met lucht en eindigen in de zomer met vuur.

Lees hier meer over de opleiding HOEDSTER VAN DE ELEMENTEN