Boek geschreven

 

Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde. Een boek dat ik een jaar rond heb geschreven waarin ik vertel over de inzichten en inspiratie die ik krijg vanuit de natuur… Ik deel dit op een alledaagse en aardse manier. Het boek heb ik uitgebracht in eigen beheer onder de uitgeverij Heks en Kruid. Het boek is op natuurvriendelijke manier gedrukt. Het boek is echt een aanrader als je van Natuur en Spiritualiteit houdt, het heeft ook ruimte voor eigen Inzichten. Het is verrijkt met prachtige illustraties die zijn afgestemd op het moment dat het verhaal geschreven werd.

Ik wil mensen laten zien hoe mooi en puur de natuur is… Hoeveel rust en toch ook inspiratie je eruit kunt halen. Ik wil ze de kriebels laten voelen die ik ook voel als ik er vertoef!

Ik wil je meegeven welke inzichten we mogen ontvangen, de wijsheden die de bomen ons geven. De ‘toevalligheden’ die ik tegenkom tijdens mijn wandelingen. Kortom; de manier waarop de natuur met ons communiceert; het mooiste en diepste gevoel waarop we mogen vertrouwen blootleggend. Het gaat over leren loslaten, durven kijken naar jezelf, leren invoelen en nog veel meer wijsheden en inzichten. Niks vaags en ongrijpbaars, maar gewoon, lekker met je Hoofd in de Wolken, en je Voeten in de Aarde.

Bij aanschaf van mijn boek ‘Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde’, krijg je 30 euro korting op een persoonlijke inzichten wandeling van 2,5 uur waarbij je kunt ervaren wat de natuur en mijn coaching hierin, voor jou kan betekenen.

De kortingscode krijg je via de mail toegezonden nadat je mijn boek hebt besteld.

Heb je mijn boek al besteld en wil je toch gebruik maken van deze korting? Stuur dan even een e-mail naar mail@heksenkruid.nl