E-Learning Kruidenspirit

MEEDOEN? JAAROPLEIDING KRUIDENSPIRIT START 6 mei 2024

Ben jij ook zo gefascineerd door de magische kracht van kruiden? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Onze E-Learning Kruidenspirit is dé onlinejaarcursus voor iedereen die geïnteresseerd is in de helende, beschermende en spirituele kracht van 12 verschillende kruiden en bomen. Tijdens deze cursus krijg je de kans om deze kruiden/bomen te ontdekken en te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook toegang tot vele rituelen die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren, zonder dat je dure attributen hoeft aan te schaffen. Alles wat je nodig hebt, is te vinden in de natuur en rondom je huis. Door praktisch bezig te zijn, rituelen uit te voeren, te mediteren en je te verdiepen in het kruid, ontdek je de ware spirit en kracht van elk kruid.

Tijdens deze cursus leer je hoe je kruiden kunt samensmelten met de elementen, hoe je orakelt met kruiden, hoe je kruiden herkent, hoe je kruidenthee en kruidenelixers maakt, en nog veel meer. En het mooiste is dat deze kennis voor altijd bij je blijft. De kruiden die je tijdens deze cursus ontdekt, zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Per maand wordt er 1 kruid/boom belicht en je leert om dit kruid te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en begin jouw avontuur met E-Learning Kruidenspirit!

Maak je klaar om te worden ondergedompeld in de fascinerende wereld van kruiden met onze E-Learning Kruidenspirit!

Met ons unieke programma krijg je elke maand een nieuw en prachtig kruid aangeboden, dat in alle facetten wordt belicht. Je leert niet alleen over de genezende eigenschappen van elk kruid, maar ook hoe je ze kunt gebruiken in combinatie met de elementen en de nieuwe maan.

In de E-Learning worden twee verschillende pakketten aangeboden:

  • Basispakket of Pluspakket

Inhoud BASIS EN PLUS pakket:

12 uitgebreide Kruiden Magie lessen, hierbij krijg je:
Elke maand een mooi Kruid aangeboden dat in alle facetten wordt belicht.
Elke maand de elementen gekoppeld aan het kruid van de maand met rituelen
Elke maand een video waarin ik uitleg geef over het Kruid van de maand.
Elke maand informatie over de nieuwe Maan en een Maanritueel.
Elke maand deelname aan de kruidenbabbel.

Tijdens de cursus:
Toegang tot de besloten cursusgroep op FB, waar je met vragen terecht kunt bij mij en gelijkgestemden. Ondersteuning en begeleiding voor het gebruik van de e-learning of de inhoud ervan.

EXTRA BIJ HET PLUSPAKKET:
12 x uitgebreide Kruiden, Maan en Magie lessen online
12 x een exclusief Kruiden & Magie praktijk pakket thuisgestuurd + welkomstcadeau.
Natuurcoaching sessie tijdens de cursus, samen op pad in Velsen
Online coaching consult tijdens de cursus
E-Book Kruidenspirit digitaal toegestuurd; compleet naslagwerk

Klinkt dit als een avontuur waar je graag aan deelneemt?
Maak je keuze voor het basis of pluspakket en meld je nu aan voor onze E-Learning Kruidenspirit en laat je betoveren door de kracht van de natuur!

Meld je aan en betaal in een keer met korting:

Liever per maand betalen?
Maak dan de eerste betaling via de juiste link in orde (hieronder). De vervolgbetalingen gaan via automatische incasso:

Meer weten? Ga naar de website van Kruidenspirit om te zien wanneer de volgende groep start en alles te lezen over deze bijzondere manier van online leren. https://www.kruidenspirit.nl/moodle/


Ik begrijp dat het belangrijk voor je is om te horen wat anderen van deze cursus vinden en ik heb daarom enkele ervaringen van de cursisten voor je op een rijtje gezet:

Marijke Roza
De E-learning Kruidenspirit is de tweede online cursus die ik volg bij Heks en Kruid. Eerder volgde ik al de online Boomcirkel. Het zijn allebei heel inspirerende cursussen, met veel informatie over kruiden of bomen. In de E-learning Kruidenspirit leer je veel over hoe je kruiden praktisch en/of ritueel kan gebruiken. Precies wat je als leergierige heks wilt leren.
Maar daar komt nog iets bovenop: Yvonne van Heks en Kruid leert je vooral om je open te stellen en echt verbinding te maken met de bomen en kruiden. En dat is een kostbare schat waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben.

Sophie
Met veel plezier kijk ik terug op Kruidenspirit! Als de magie van kruiden je eenmaal in haar greep heeft laat ze je niet meer los. Jezelf elke maand volledig verbinden met een kruid en zien wat er allemaal mogelijk is in de wegen van de magie en de stand van de maan. Een aanrader voor iedereen die bevangen wil raken door de magie van kruiden. Yvonne legt haar ziel en zaligheid in de cursus en je ontvangt hierbij veel informatie over haar persoonlijke ervaring en begeleiding. Ik ben haar erg dankbaar hiervoor. Bedankt Yvonne ❤️❤️❤️

Annette Kok
Ik heb genoten van de jaarcursus Kruidenspirit waarin je zoveel wetenswaardigheden deelde op verschillende manieren. Op schrift, in beeld maar ook om te doen. Oude en nieuwe kennis, algemeen maar ook heel specifiek zoals de manier waarop te gebruiken.  Elke maand wat nieuws, iets om naar uit te kijken.

De manier waarop jij jouw cursus vorm geeft is veel meer dan kennis delen of informatie geven. Ik vond het juist zo mooi dat jij alles afstemt op het ‘NU’. De bomen, planten of kruiden die juiste deze maand de aandacht trekken. De extra’s gericht op de stand van de maan.
Het heeft mij gestimuleerd met andere ogen te kijken naar de groene wereld om ons heen, leven waar wij niet zonder kunnen. Ik voel me weer verbonden.
dankjewel, Annette