Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

E-Learning Kruidenspirit

MEEDOEN? JAAROPLEIDING START 18 februari 2023

E-Learning Kruidenspirit is een onlinejaarcursus waarbij je leert om op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van 12 verschillende kruiden. Per maand wordt er 1 Kruid belicht en je leert dit kruid te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan.

Er zijn veel rituelen verwerkt in deze cursus die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en waarbij je geen dure attributen hoeft aan te schaffen. Alles is in de natuur en rondom je huis te vinden. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Je leert hoe je kruiden kunt samensmelten met de elementen, rituelen kunt uitvoeren, orakelen met kruiden, kruiden herkennen, kruiden onderzoeken, kruidenthee maken, kruidenelixers maken, Spirit van een Kruid voelen en nog veel meer…. Door praktisch bezig zijn, rituelen uit te voeren, meditatie en verdieping van het Kruid, ontdek je de Spirit en de Kracht van het Kruid volledig.

In de E-Learning worden er 2 pakketten in abonnementsvorm aangeboden:

  • Pluspakket of Basispakket

Inhoud BASIS EN PLUS pakket:

12 uitgebreide Kruiden Magie lessen, hierbij krijg je:
Elke maand een mooi Kruid aangeboden dat in alle facetten wordt belicht.
Elke maand de elementen gekoppeld aan het kruid van de maand met rituelen
Elke maand een video waarin ik uitleg geef over het Kruid van de maand.
Elke maand informatie over de nieuwe Maan en een Maanritueel.
Elke maand deelname aan de kruidenbabbel.

Tijdens de cursus:
Toegang tot de besloten cursusgroep op FB, waar je met vragen terecht kunt bij mij en gelijkgestemden. Ondersteuning en begeleiding voor het gebruik van de e-learning of de inhoud ervan.

EXTRA BIJ HET PLUSPAKKET:
12 x uitgebreide Kruiden, Maan en Magie lessen online
12 x een exclusief Kruiden & Magie praktijk pakket thuisgestuurd + welkomstcadeau.
Natuurcoaching sessie tijdens de cursus, samen op pad in Velsen
Online coaching consult tijdens de cursus
E-Book Kruidenspirit digitaal toegestuurd; compleet naslagwerk

Meld je aan en betaal in een keer met korting:

Liever per maand betalen?
Maak dan de eerste betaling via de juiste link in orde (hieronder). De vervolgbetalingen gaan via automatische incasso:

Meer weten? Ga naar de website van Kruidenspirit om te zien wanneer de volgende groep start en alles te lezen over deze bijzondere manier van online leren. https://www.kruidenspirit.nl/moodle/


ERVARING OUD CURSISTEN

Marijke Roza
De E-learning Kruidenspirit is de tweede online cursus die ik volg bij Heks en Kruid. Eerder volgde ik al de E-learning Boomcirkel. Het zijn allebei heel inspirerende cursussen, met veel informatie over kruiden of bomen. In de E-learning Kruidenspirit leer je veel over hoe je kruiden praktisch en/of ritueel kan gebruiken. Precies wat je als leergierige heks wilt leren.
Maar daar komt nog iets bovenop: Yvonne van Heks en Kruid leert je vooral om je open te stellen en echt verbinding te maken met de bomen en kruiden. En dat is een kostbare schat waar je de rest van je leven plezier van kunt hebben.

Sophie
Met veel plezier kijk ik terug op Kruidenspirit! Als de magie van kruiden je eenmaal in haar greep heeft laat ze je niet meer los. Jezelf elke maand volledig verbinden met een kruid en zien wat er allemaal mogelijk is in de wegen van de magie en de stand van de maan. Een aanrader voor iedereen die bevangen wil raken door de magie van kruiden. Yvonne legt haar ziel en zaligheid in de cursus en je ontvangt hierbij veel informatie over haar persoonlijke ervaring en begeleiding. Ik ben haar erg dankbaar hiervoor. Bedankt Yvonne ❤️❤️❤️