E-Learning Kruidenspirit

E-Learning Kruidenspirit is een onlinejaarcursus waarbij je leert om op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van 12 verschillende kruiden. Per maand wordt er 1 Kruid belicht en je leert dit kruid te verbinden met natuur elementen en de nieuwe maan.

Er zijn veel rituelen verwerkt in deze cursus die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en waarbij je geen dure attributen hoeft aan te schaffen. Alles is in de natuur en rondom je huis te vinden. De kruiden die we tijdens het jaar gaan ontdekken zullen voor altijd in je hart gesloten worden.

Je leert hoe je kruiden kunt samensmelten met de elementen, rituelen kunt uitvoeren, orakelen met kruiden, kruiden herkennen, kruiden onderzoeken, kruidenthee maken, kruidenelixers maken, Spirit van een Kruid voelen en nog veel meer…. Door praktisch bezig zijn, rituelen uit te voeren, meditatie en verdieping van het Kruid, ontdek je de Spirit en de Kracht van het Kruid volledig.

Meer weten of jezelf aanmelden voor de jaaropleiding?
Ga naar de website van Kruidenspirit om te zien wanneer de volgende groep start en alles te lezen over deze bijzondere manier van online leren. https://www.kruidenspirit.nl/moodle/

Meedoen?

JAAROPLEIDING START 1 DECEMBER 2021

Meld je aan via het aanmeldformulier als je per maand wilt betalen (Basis 32,50 of Plus 70,00 – 75,00)  aanmelden kruidenspirit (pdf formulier)

OF  Betaal in 1 keer via de webwinkel en krijg korting op het Basispakket en Pluspakket