1 JANUARI 2020 KUN JE INSTAPPEN!

In de online BOOMCIRKEL cursus ga je leren hoe het is om een boom echt te zien en te voelen, zodat er vanuit deze basis contact kan worden gelegd.

Door mee te doen met deze cursus leer je de bomen dieper kennen. Dat brengt je rust, verdieping, verbinding en inzichten.

Ik heb al heel veel mensen met boom energie geholpen en elke keer zie ik het wonder van mens en boom verbinding weer gebeuren… Sterker nog, ik heb zelfs doorgekregen van mijn Eikenvriend dat de bomen ons net zo hard nodig hebben als wij hen!

Omdat ik ben gegroeid door mijn jarenlange ervaringen die ik heb doorleeft en inzichten die ik heb doorgekregen voelt de tijd nu rijp om dit met jou te gaan delen. Hiervoor heb ik een eigen methode ontwikkeld. Deze methode zorgt ervoor dat jij zelf de verbinding leert aangaan met de bomen.

Mijn missie is dat jij de bijzondere verbinding met BOMEN kunt gaan leren voelen. Dat je gaat ontdekken hoe je in de natuur jezelf helemaal kunt ontspannen en dat je leert hoe je in contact met bomen en hun energie kunt komen.
Dat jij niet de opgebouwde spanningen van het dagelijkse leven bij je hoeft te houden, maar dat je gaat voelen hoe het is om in samenwerking met de bomen dit te laten afvloeien, zodat je rust, een diep weten en ontspanning gaat ervaren…

Afgelopen tijd heb ik veel inzichten ontvangen van de Bomen en ben ik zo blij dat ik dit mag gaan delen met wie ervoor open staat, ik heb dit in mooi cursusmateriaal gegoten.

Wil je leren om meer in je eigen kracht te komen?
Wil je leren hoe je kunt loslaten?
Wil je leren om jouw plek in in te nemen?
Wil je leren dichter bij jezelf te komen?
Wil je leren accepteren wie je bent?
Wil je leren om te mogen begeleiden in overgangsfases?
Wil je leren hoe je met je eigen energie kunt omgaan?
Dit en nog veel meer kunnen we leren van de bomen!

Sta je ervoor open? Wil je ontvangen? Blijf je jezelf verwonderen?

Roept jouw hart:
JA, JA, JA en nog eens JA!!! ❤️

Meld je dan snel aan

!

Wat kun je verwachten in deze cursus?

 • 13 verschillende Boomlessen (1x per maand) toegestuurd in de vorm van tekst, videomateriaal en afhankelijk van de boom een meditatie.
 • Er wordt een boom per maand die in zijn/haar kracht wordt gezet.
 • Het Bomenorakel heeft de bomen per maand gekozen, ik vertrouw er op dat dit klopt.
 • De energetische werking van de bomen is de hoofdlijn in deze bomencirkel.
 • In de lessen wordt verder ingegaan op het herkennen, werken en onderzoeken van de bomen.
 • De verdieping die je in de bomen gaat ervaren zal ook een verdieping in jezelf zijn.
 • Je kunt elke maand instappen, de eerstvolgende datum is 1 november 2019 > aanmelden voor 26-10.
 • Opvolgend krijg je elke eerste dag van de maand een nieuwe Boomles toegestuurd.
 • Je stapt in de Bomencirkel voor 13 maanden.
 • Jouw investering is 30,00 per maand, betaling gaat via automatische incasso. Als je op de juiste button klikt, opent er een online incasso formulier wat je kunt invullen.
 • Wil je in een keer betalen? Dan krijg je een korting van 30,00 euro en betaal je voor 13 lessen geen 390,00 maar 360,00!
  Klik hiervoor op de juiste button.
 • Voor het delen van ervaringen bestaat er een besloten FB-groep komen.

Een Eik is een Eik en geen Berk

Neem jij je plek in wie je bent?

De bomen die we tijdens de cursus gaan behandelen hebben zich reeds aangediend via het bomenorakel. Omdat niet iedereen wil weten welke bomen we gaan onderzoeken, zal ik deze hier niet prijsgeven. Als je dit écht wilt weten dan graag even een mailtje naar mij sturen.

Wat ik wel mag prijsgeven is dat er een boomsoort is die ik als 13de boom had getrokken met het verzoek aan het orakel om de overkoepelende energie in deze Boomcirkel te zijn. Dat is de EIK geworden oftewel Duir . Deze staat voor de poort naar een nieuw bewustzijn… En dat is wat het gaat worden! Het is tijd dat we ons bewust gaan worden van de kracht en energie die de bomen met zich meedragen, ze zijn onze antennes in de verbinding tussen hemel en aarde.

Hoe mooi is dat?
Alle lessen, inzichten en ervaringen die ik heb opgedaan geef ik aan je door. Samen gaan we we de lessen van de bomen te leren en de inzichten onderzoeken die zij ons brengen.

Ik heb een video bij de Beuk opgenomen waarin ik je vertel meer vertel over de online Bomencirkel en hoe ik het Bomenorakel laat kiezen welke bomen aan bod komen.

 

Door de Bomen het Bos weer zien!

Kun jij ontspannen en loslaten in de Natuur?

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email