BOOM-coaching

Sta open, voel, verwonder, ontvang en laat stromen… Inzichten zullen als spiegels in de natuur zichtbaar worden. Voel door de bomen het bos weer met BOOM-coaching.

Bewust Onbewust Open Minded

Ontdek de kracht van BOOM-coaching, een natuurlijke benadering voor inzichten in jouw vragen. Verschillende natuurlijke elementen worden ingezet tijdens onze sessies, waarbij de energie en draagkracht van de natuur centraal staan. Antwoorden liggen dichterbij dan je denkt; openstelling en verbinding met de natuur onthullen waardevolle informatie en nieuwe inzichten.

Loop je vast? Mis je inzichten? Voel je onzeker?

Laat mij je meenemen de natuur in. Een diepe ademteug van groene energie, gevolgd door een geleide meditatiewandeling, brengt je in het moment. Ontvang rust en nieuwe perspectieven terwijl de natuur actief betrokken wordt bij het onthullen van verrassende inzichten.

Kom uit je hoofd, ontmoet je hart. Kom in je kracht, ontmoet de verbinding.

Laat het bos en de bomen de kern van jouw groei aanraken. Ontvang een healing met groene energie vanuit boomverbinding.

Ontdek jouw innerlijk weten met BOOM-coaching. Neem vandaag nog de eerste stap naar natuurlijke groei en inzichten.

Ervaar de Transformatie, Zet de Eerste Stap

Laat je leiden door de kracht van natuurcoaching en ontvouw waardevolle inzichten die je pad verlichten. Maak vandaag nog de keuze voor groei en vernieuwing. Verken de mogelijkheden, stuur een mail zodat we een (bel)afspraak kunnen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Laat de natuur jouw gids zijn naar een beter begrip van jezelf en de wereld om je heen. Neem nu het initiatief – jouw ontdekkingsreis begint hier.

Ontdek de verschillende vormen van BOOM-coaching:


Reviews & Persoonlijke ervaringen

Ontdek de transformerende kracht van BOOM-coaching door de ervaringen van anderen te lezen. In deze getuigenissen komt de impact van natuurcoaching op individuele groei en verandering tot leven. Laat je inspireren door degenen die voor je gingen op hun pad van zelfontdekking en groei.

Marijke Roza-Scholten Boom-Coaching vanuit het pluspakket Kruidenwijs

Leegte kan een obstakel zijn. Zo ervoer ik een leegte in mijn leven als een obstakel of blokkade die mij heel erg belemmerde.

Vrijdag 8 maart 2024 kreeg ik coaching van Yvonne in de duinen bij IJmuiden. De coaching hoorde bij de e-learning Kruidenwijs (met pluspakket). Het weer zat mee en ik mocht zelf aangeven waar we aan zouden werken. Ik wou graag werken met die blokkade, zodat ik verder kom met schrijven. Het ritueel dat Yvonne me toen liet doen voelde tegelijkertijd als een leuk spelletje en als een serieus ritueel.
Ik mocht de blokkade als het ware uit mezelf trekken. Dat voelde heel intens en deed zelfs een beetje pijn, er zat van alles vast aan die blokkerende leegte; woede, verdriet, schuldgevoel. Daarna mocht ik de leegte tegenover me zetten om er een gesprek mee te beginnen. Maar eerst beschrijven hoe ik de leegte zag: als een trechtervormig zwart gat dat mij dreigde op te slokken, steeds als ik iets ‘verkeerd’ deed.
Telkens wisselend van plek speelde ik mezelf en de trechter. In het gesprek kwam ik erachter waar de trechter vandaan komt en waarom ik die heb. Toen ik dat wist, kon ik de opslokkende trechter transformeren tot een kracht die mij helpt en me de ruimte geeft om te groeien. Ik heb de trechter niet ontslagen maar een nieuwe functie gegeven!

Daarna hebben we nog een drempelritueel gedaan om de winter af te sluiten en de nieuwe lente te begroeten.
Het was heel mooi om mee te maken.

Greta Kootstra – Boom-Coaching vanuit het pluspakket Kruidenspirit

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een verbinding zocht met een boom. We hadden een afspraak gemaakt bij mij in de buurt en ik had een plek in een bos opgezocht. Het was een prachtige ochtend in april. Het eerste wat Yvonne vroeg aan mij of ik ook wist met welke boom ik een verbinding wilde hebben. Nee daar had ik niet over na gedacht met welke boom. Ik vind de grove den een mooie boom waarom wist ik niet.

Yvonne kwam met een idee om mij te verbinden met een eik. Daar schrok ik wel een beetje van. Ik zei tegen haar; ik haat die boom. Maar waarom kon ik geen antwoord op geven. Zo liepen we een tijdje rond al kletsend totdat we een boom zagen geen eik maar een Berk. Ze liet mij zien hoe het moest om contact te maken met de boom.
Ik deed haar na en echt ik werd achteruit geduwd. Dit betekende dat de boom mij op een afstand wilde, ik noem het maar bekijken of ik goede bedoelingen heb. Ik moest een stap naar achteren zetten van Yvonne. Ik deed dat. Stond daar een poosje en toen begon de boom aan mij te trekken, heel raar voelt dat als je dit nog nooit hebt mee gemaakt. Hoe dichter ik bij de boom kwam hoe harder hij begon te trekken. Eindelijk de boom aangeraakt te hebben begon er warmte in mijn lichaam te stromen richting mijn hart het voelde zo warm en apart. Ik heb zo even gestaan en toen de boom bedankt.

We zijn verder gaan lopen naar nog een boom om te zoeken. Yvonne nodigde mij uit om met een eik te laten verbinden ik kreeg hier door een raar gevoel in mij net of ik tegen stribbelde van nee niet de ei,k ik haat hem. Toch heeft ze mij zover gekregen om toch een eik uit te zoeken en mij daarmee te verbinden. Ik zocht er een uit, ook hier werd ik even weer naar achteren geduwd. Ik heb daar best een poos gestaan totdat Yvonne bij de boom weg ging werd er heel hard aan mij getrokken. Ik dacht oké wat is dit… ik was heel snel bij de boom, toen ik hem aanraakte begonnen er spontaan tranen te stromen over mijn wangen, vond het best wel even vreemd waarom had ik tranen en stroomde dat uit mijn ogen. Ik bleef staan en het was net of ik op de sap stroom van de boom reisde. Ik zag een rivier die omhoog stroomde en dat ik met die stroom mee ging naar boven. Ik heb even zo gestaan vond het best fijn en ik heb de boom bedankt.

Yvonne zei dat ze van de boom ruimte moest maken voor mij. Ik vond het zo’n geweldige ervaring. Ik moet nog uitzoeken wat het allemaal betekend voor mij. Ik denk dat ik de eikenboom nog een keer weer opzoek en mij zal verbinden weer met hem als het mij lukt. Ik ben er zelf nog niet overheen, ik haat de eik niet meer maar ….. moeilijk te zeggen.

We hebben heerlijk gelopen en gekletst over alles wat met de opleiding te maken had en hoe dat voelt en wat het met je doet.
Yvonne bedankt voor de heerlijke ochtend ik heb genoten.
Ben wel iemand die eerst iemand aftast wat voor iemand iemand is. Maar bij jou voelde ik mij snel op mijn gemak.
Dank je hiervoor. Ik kijk al weer uit naar volgende ontmoeting met jou

Gerda – Beuk voorouder ritueel vanuit het pluspakket Kruidenspirit
Ik volg de online cursus kruidenspirit bij Yvonne. Deze nieuwe maan stond de beuk centraal. Het contact maken met de beuk en zo werken met je voorouderlijn. Ik ben hiervoor naar Yvonne gegaan die me begeleid heeft in d.m.v. de Beuk contact te maken met mijn voorouderlijn. We zijn begonnen met een stukje lopen en de gronding. Loslaten van de energie van o.a. de reis, het openstellen voor de boodschappen die ik deze dag mocht ontvangen. Het universum heeft voor een mooie herfstzon gezorgd. Nadat we gegrond en afgestemd zijn mocht ik zeggen waar we naar toe liepen. Nadat we even op weg waren samen thee gedronken. Onderweg kwamen we veel mensen tegen die open stonden voor contact. Gewoon een hallo, of een praatje.

Nadat de thee hebben we onze wandeling vervolgd . Deze keer in stilte met afstemming op mogelijke boodschappen die op ons pad mochten komen. Op weg na de beuk die me riep. Onderweg mocht ik wat me opviel meenemen. Ik heb toen mijn foto toestel voor de dag gehaald en een paar foto’s gemaakt van bomen die mij opvallen voor mij een verhaal hadden. Op den duur kwamen we bij een beuk, deze viel me op door zijn wortels. We hebben het erover gehad wat het voor mij betekende. Maar het was niet de goeie boom voor de sessie. Verder gelopen , onderweg tjilpte een vogel. Daar stond een groepje bomen bleken eiken te zijn met daartussen 2 beuken (mannelijke en vrouwelijke energie) Ook stonden er in de voet van 1 van de eiken 3 paddenstoelen. 1 van die beuken was de beuk die me riep. Het vroeg nog wat creatief denk werk om met mijn ruggengraat en hoofd tegen de boom te gaan staan, uiteindelijk ben ik op zijn wortels gaan zitten.
Lees hier verder…

Edith Boom-Coaching vanuit het pluspakket Kruidenwijs

Helemaal hyper kwam ik aan in het bos. Tijdens de autorit naar IJmuiden belde mijn dochter dat ze van de fiets gevallen was. Gelukkig viel alles uiteindelijk mee en was daar Yvonne die me even liet uitrazen en daarna helemaal tot rust liet komen met een meditatie. Natuurlijk brachten de bomen om ons heen ook de nodige rust.

Ik was niet met een duidelijk doel naar het bos gekomen, ik liet het maar over me heen komen. Nu ben ik me de afgelopen tijd spiritueel aan het ontwikkelen en Yvonne vroeg me of ik contact had met mijn gids. Ik dacht van niet, nou dan gaan we eens kijken of we contact kunnen maken zei Yvonne.

Ik zocht een mooie boom uit, een abeel bleek later, lag omgevallen en ik besloot erop te gaan zitten. Een hele zwerm `beestjes` vloog bij de boom en ik ging zitten in mijn bubbel.

Ik probeerde contact te maken, vroeg de naam van mijn gids en er kwam heel duidelijk Maria door. Daarna vroeg ik haar om te laten voelen dat ze er was en toen begon er een tinteling rondom mijn neus. Dat had ik wel eerder gevoeld maar nooit erbij gedacht dat het mijn gids was. Daarna begon ik kleuren te zien, paars (die ziet ik vaker) maar nu ook wat roze tinten.

Wat een bijzondere ervaring, ik voelde me letterlijk lichter toen ik van de boom klom. Fijne gesprekken gehad met Yvonne, het liep echt als vanzelf.

Dank voor de mooie ervaring Yvonne, je bent een mooi licht!

Sabrina GroeneveldBoom-Coaching vanuit het pluspakket Kruidenwijs
Wat is een BOOM coaching nu weer? Best logische vraag van mijn kids. Terug naar ik, dat is de BOOM-coaching voor mij. Ik heb even mogen ‘bomen’ met Yvonne. Samen met Yvonne mocht ik op een super mooie plek in de natuur, terug naar wie ik ben. Terug naar wie ik was vanaf mijn geboorte, met de lessen en ervaringen van dit leven. Acceptatie van wie ik was, wie ik ben en wie ik word.

Lieve Yvonne, je oprechte interesse in mij en je veilige en ontspannen begeleiding zorgden voor een intens moment met mijn voorouders. Het was en is een ervaring, waar ik spontaan uit mijzelf nooit aan was begonnen.

De verlichting die het nu al geeft maakt zoveel duidelijk. Onverklaarbare spanningen, die een plek krijgen. Maar ook een band met mijn voorouders. Ik voelde me niet gezien, niet gehoord. Mijn voorouders die niet gezien en niet gehoord werden, ook niet door mij. Ik kan een heel lange ervaring opschrijven, alleen zal deze achteraf nooit volledig zijn. Jou coaching is nog steeds bezig, in mij. Langzaam valt er van alles op z’n plek. Je ziet mij, dankzij jou voel ik me weer gezien.

Dank je wel! Liefs, Sabbie

Chantal Raas – Boom-Coaching vanuit het pluspakket Kruidenwijs
Voor dit consult hadden we al een paar keer afgesproken maar kon de afspraak niet doorgaan.
Eindelijk was het zover en zou ik Yvonne ontmoeten. Ik was best wel zenuwachtig want ik kende Yvonne alleen van op de filmpjes of via Gsm. Toen we elkaar ontmoeten was het ijs direct gebroken.
Met Yvonne door het bos wandelen geeft een heel rustgevend gevoel. Het is een heel fantastisch ervaring om dit te mogen meemaken. Tijdens dit consult ben ik meer tot inzicht gekomen. Ik heb al heel lang problemen om keuzes te maken, ofwel durfde ik de stap niet te zetten omdat ik bang ben om een verkeerde keuze te maken. Tijdens de wandelingen, de oefeningen en de gesprekken ben ik mij ervan bewust geworden dat ik eigenlijk de antwoorden op mijn keuzes al wist. Meer naar mijn hart luisteren kwam veel naar boven en vertrouwen hebben in moeder Aarde.
Tijdens een oefening kwam de meidoorn steeds voor mij aan bod wat ook weer wilt zeggen om meer vanuit mijn hart keuzes te maken. Het mailtje van Heks en Kruid had ik voor Bast gekozen en ja hoor dat was ook de meidoorn. Ook de prachtige kaarten set van Yvonne is gewoon uniek. Wat trok ik die morgen toen ik naar haar vertrok.
Vertrouwen: vertrouw erop dat je krijgt wat je nodig hebt. Een aarde kaart, wat ook mijn element is om dieper op in te gaan.
Yvonne haar coaching is echt prachtig, je krijgt een fantastische reis in de natuur. Op deze manier verbinding hebben met de natuur heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ben tot verrassende zelfinzichten gekomen en ik weet nu ook dat ik niet mag twijfelen als er een keuze moet gemaakt worden. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.
Dank je wel Yvonne dat we nu pas hebben kunnen afspreken, wat ook het juiste moment was. Ook heeft ze met mij een wens oefening gedaan omdat het die dag nieuwe maan was.
Een zeer aangename dame om met haar op pad te gaan. Ze neemt haar tijd, geeft rust en aandacht voor wat je nodig hebt.
Ook dank aan het prachtig sprookjesbos in IJmuiden.

Manuela Hanssen – BOOM-Coaching vanuit het Pluspakket Kruidenspirit

In mijn pluspakket van de spirit en kruidencursus zat een boomcoach wandeling met Yvonne .
Tijdens deze wandeling heeft Yvonne me echt geholpen hoe ik dingen voor mezelf neer kan gaan zetten. En inzicht kan krijgen in het pad dat ik mag volgen . Zo mocht ik wat dingen uit de natuur verzamelen voor een stil leven . Takjes blaadjes eikeltjes en dat neerleggen op een mooie plek onder een dennenboom. Heel bijzonder wat zich dan ontvouwt en dat het pad zo duidelijk werd.

Yvonne stelt vragen waardoor je nog dieper naar een antwoord kan zoeken zodat alles nog duidelijker word , heel fijn!

Ook hebben we met behulp van de stekelige grens van de jeneverbes geoefend in grenzen aangeven . Dat lukte heel goed ! En kan dat gevoel in een volgende situatie weer zo oproepen waarin grenzen aangeven beter lukt.

Samen hebben we ook nog een verdrietige beuk mogen helpen die voelde heel koud en nat aan Yvonne heeft een mooi lied gezongen en ik heb Reiki gegeven,bijzonder was toen we later terug kwamen bij de boom zag de boom er al anders uit ! Het is zeker een aanrader om met Yvonne op pad te gaan . De rust aandacht en wijze raad die ze voor je heeft helpt je echt verder op je pad.

Anne – BOOM-Coaching vanuit het Pluspakket Kruidenwijs

We lopen naar het bos en stappen op het pad. Ik mag een boom kiezen en kies voor een Eik met twee rechte stammen. Samen omarmen we de boom, ieder een stam en openen onze chakra’s en maken bewust contact met de aarde. Zo vervolgen we ons pad. Niet te snel, maar open en vol verwachting wat er gaat komen.

Op een gegeven moment geeft Yvonne aan dat ik materiaal mag zoeken dat me aanspreekt. Ik ga er een collage van maken. Er ligt genoeg. Vooral de grote kale takken die her en der verspreid liggen, spreken me aan. Al snel vind ik de juiste. Ik verzamel dennenappels, mos en takjes en dan zoek ik een plek om mijn stilleven te maken. Ik kies voor een hoger gelegen nogal winderige plek. Ik schik mijn gevonden schatten maar er ontbreekt iets. Ik zoek naar een tak met grove lange dennennaalden. Even verderop ligt zo’n tak. Ik leg hem erbij. Hum het past niet echt mooi, maar hoort hier wel te liggen. De stok is voor de helft bedekt. De linkerkant is nog helemaal leeg. Ik wil hier wel wat neerleggen maar dat voelt niet goed, dus ik doe het niet. Nou klaar wel zo denk ik.

En dan mag ik gaan vertellen wat ik zie en opeens zie ik dat die stekel tak een gedeelte is van mij, van mijn leven waarvan ik afscheid heb genomen. Ik mag de tak weghalen en het stuk zo maken dat het goed voelt. Wat fijn om hiernaar te kijken. Het voelt goed en vredig. Ik realiseer me ook dat het linker gedeelte van de tak nog helemaal leeg is, dus ik heb nog een heel stuk leven voor de boeg dat ik nog leven mag, om mijn manier, zoals ik ben.

We vervolgen ons pad en nuttigen samen op een boomstam de zelf meegenomen lunch. Yvonne heeft onderweg wat dennennaalden in haar thermoskan met heet water gedaan voor dennenthee. Het is fijn om even te zitten en te genieten van de ruimte om ons heen, het ruisen van de bomen en het waterige zonnetje.

Daarna gaan we verder en bedenkt Yvonne een ritueel waarmee ik afscheid neem van alles wat was. We gaan een stuk bos in waar veel takken liggen en ik krijg de opdracht materiaal te verzamelen dat ik zie als ballast die ik de afgelopen jaren heb meegezeuld. Al voor het bos ingaan, zie ik een tak en daarna een groot stuk schors en nog meer grote takken. Als snel loop ik bepakt met grote takken door het bos en besluit te stoppen met verzamelen omdat ik niet weet hoe ver nog te gaan. Dan stoppen we en mag ik om me heen een weg zoeken. Waar wil ik heen lopen? Welke richting. Eerst weet ik niet goed wat Yvonne bedoelt maar dan zie ik, daar wil ik heen. We lopen het pad zonder de ballast en ik leg een tak op het einde van het gekozen pad. Daarna leg ik een tak aan het begin. Nu mag je het pad lopen met je verzamelde ballast. Gooi het weg wanneer het goed voelt is de opdracht. Yvonne neemt afstand en daar sta ik dan. De tranen komen omhoog, ik voel me heel emotioneel en dan denk ik, kom op, doorpakken nu. Ik verzamel het materiaal. Het lukt net alles vast te houden en slinger over het pad maar loop aan het eind in een meer rechte lijn. Vlak voor de eindstreep, gooi ik alle ballast in een keer weg. Zover mogelijk en spring dan over de tak die het einde van het pad aangeeft. Ik voel me bevrijd! Wat een opluchting.

Toevallig of niet, aan het eind van mijn pad staan een beuk en een eik. Vrouwelijke en mannelijke energie. Ik mag de bomen omarmen, erbij gaan staan en de energie voelen stromen. Ik kan niet echt zeggen dat ik iets voel stromen, wel dat het fijn is de bomen te omarmen. Ik ga er als vanzelf dichterbij staan. Daarna mag ik zeggen wat ik voel, ja wat voel ik nou, en er komt : ik ben goed genoeg naar boven en dat mag ik hardop zeggen. Daarna harder, nog harder, op zijn aller hardst. En zo is het, ik ben goed genoeg.

Het is klaar, mijn ritueel gedaan en we lopen samen verder. We herkennen een stuk van het leed in elkaar. En dat is bijzonder. Een heel mooi groot hert, kruist ons pad. Echt vlak voor onze neus en het zonnetje begint steeds meer te schijnen. Aan het eind van het gesprek, onthul ik nog een gebeurtenis waar ik niet graag over praat. We begraven dit zegt Yvonne en we lopen naar de eik aan het begin van de route. Graag maar een gat en vertrouw het toe aan de natuur. Zal ik je helpen graven? En ik die altijd alles alleen wil doen zeg, ja graag, help me graven, waarom zou ik alles alleen moeten dragen. En het zo ligt het geheim begraven bij de Eik in Ijmuiden.

Het duurde even voordat ik dit verslag kon schrijven. Hoe eenvoudig ook, het heeft veel in me losgemaakt. Ik maakte deze wandeling nadat het zakelijke stuk van de scheiding nagenoeg rond was, als een ritueel om de afgelopen moeilijke jaren vol vertwijfeling en verdriet af te sluiten.

Dankjewel Yvonne dat je precies op het juiste moment hebt laten zien wat ik nodig had.

Babette Dekker – Natuurcoaching traject
Stars can’t shine without darkness.
Een quote die bij mij hoort maar waarbij de donkere kant van mijn leven moeilijk tot niet te plaatsen was. Met Yvonne de natuur in, om middels van 3 sessies letterlijk de donkere kant in mijn lichte kant te mogen en kunnen gooien.
Acceptatie processen die jezelf ontwikkelt maar met een zachte begeleidende hand van Yvonne en waarbij de natuur dit tot een veilig en vertrouwde eenheid vormt. Mijn donker kant mag schijnen zodat mijn lichte kant kan stralen.

Sophie Lampe – BOOM-Coaching vanuit het Pluspakket Kruidenwijs
Eikenkracht: de poort naar mezelf
Tijdens mijn wandeling met Yvonne Vrijhof had ik de vraag gesteld; hoe ik dicht bij mezelf kan blijven?
Niet altijd rennen voor anderen of de mening van anderen belangrijker te vinden dan mijn eigen mening. Maar om helemaal vanuit mezelf te kunnen handelen. Als eerste maakte ik contact met de Eik. Tijdens deze meditatie zag ik poorten voor me en mist. Ook het woord Druïde en de tovenaar Merlijn kwamen naar voren. Ik heb een mandala gelegd die leek op een Eik met een beschermlaag van eikenschors eromheen. Door afstand te nemen van de mandala, voelde ik dat deze beschermlaag eigenlijk gewoon in de weg zat en mij tegenhield om echt mezelf te zijn en te kunnen groeien. Toen ik de beschermlaag weghaalde voelde ik echt ruimte ontstaan. Midden in deze wandeling, ontving ik een telefoontje dat ik voor de baan was aangenomen waar ik al tien jaar naar op zoek ben. Ik heb tijdens deze wandeling vele inzichten opgedaan, waaronder dat ik meer mag gaan voelen en zoals de bomen takken laten groeien mag ik gewoon proberen en fouten maken, bij een boom sterft de tak dan gewoon af en mag een andere tak meer energie ontvangen.

Heel erg bedankt Yvonne, je hebt echt een bijzondere gave en je doet prachtig werk.

Debby Oudesluys – Natuurcoaching traject
Ik heb een drietal natuurcoachingssessies gehad met Yvonne. Alle drie de sessies waren geheel verschillend en toch ook magisch bijzonder. Van stilleven tot een innerlijk schreeuwen, van een nieuwe bladzijde in je leven tot het omarmen van de Godin in jezelf. Ik heb zoveel over mezelf geleerd door simpelweg met Yvonne te praten en de natuur als leidraad te gebruiken. En wat ik heel mooi vind en waardeer is dat Yvonne je niet zegt wat je moet doen, maar samen met jou ‘wandelt’ naar het moment dat voor jou het kwartje valt. Aha! Zo zit het voor mij in elkaar. Deze kant kan/mag ik ook op stappen. Ik voel me krachtiger dan ooit. En daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn Yvonne ❤🙏🏻

Chantal Kruizinga – Persoonlijke inzichten wandeling
Ik heb een natuurcoaching bij Yvonne mogen ervaren en was zeer verrast! Dit is echt een hele diepe coaching die vanuit het hoofd recht naar het hart gaat. Een wandeling in de natuur, je komt helemaal in je lijf terecht, je onderbewustzijn ….en op de helft van de wandeling merk je dat alle antwoorden in jou zelf zitten. Yvonne begeleide deze reis heel zacht en respectvol naar mijn binnenste en deed dat zo “natuurlijk”. Ik kon daardoor zo goed bij mijzelf blijven en echt de antwoorden vinden die ook echt uit mijn eigen kracht kwamen. De natuur om je heen, de natuurelementen die je verzamelt voor je hulpvraag…. je voelt je weer echt verbonden met jezelf en met Moeder Aarde. Wat een mooie antwoorden kwamen er los. Ik wandelde vanuit mijn hoofd het bos in en kwam er met een vol stromend hart weer uit. Yvonne haar coachhouding is zo subtiel en zo verfijnd…heel erg fijn hoe ze je stuurt in het proces tijdens je wandeling/ reis in de natuur. Ik ben echt verrast door deze manier van coachen en vond het super om te doen. Het heeft mij veel kracht gegeven en ik merk dat het nog steeds zijn uitwerking heeft.
Ik raad een natuurcoaching met Yvonne dan ook zeker aan!

Anja Nijenhuis natuurcoaching-traject
Yvonne heeft me tijdens dit natuurcoach-traject enorm geholpen om (op eigen kracht) tot een betere verbinding met mijzelf te komen.
Tijdens de bijzondere wandelingen door de natuur heeft ze mij, door middel van creatieve opdrachten, zeer waardevolle spiegels voorgehouden waardoor ik tot verrassende zelfinzichten kon komen.
De wandelingen, de oefeningen en de gesprekken hebben mij bewust gemaakt van hetgeen me (nog) tegen werkt maar hebben ook helderheid aan mijn verlangens, mijn krachten en zielskwaliteiten gegeven en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Yvonne`s wijsheid en warmte maar ook haar geduld en oprechtheid hebben me in dit proces enorm geholpen om me mezelf helemaal open te kunnen stellen, in te voelen en los te laten daar waar dat nodig was.
Dankjewel Yvonne voor deze zeer waardevolle ervaring. Was echt super!
En natuurlijk dankjewel mooi IJmuidens bos…voor al je steun, schoonheid en wijze lessen.

Sylvia de Vries – Persoonlijke inzichten wandeling
De natuur coaching bij Yvonne was een fantastische ervaring. Het samen wandelen door de natuur maakt het heel rustgevend en laagdrempelig. Daarnaast heeft de methode die Yvonne gebruikt een diepe impact op mij gehad, zowel geestelijk als lichamelijk. Al jaren heb ik last van een continue spanning op mijn maag. Ik heb al van alles geprobeerd om daar vanaf te komen, maar nu is het weg. Echt weg. Ik kon het eerst niet geloven, maar nu we een week verder zijn kan ik met recht zeggen dat het verdwenen is. Ik kan het bijna niet geloven, na al die jaren, maar het is echt zo. Natuurcoaching bij Yvonne kan ik dan ook iedereen van harte aanbevelen!!

Open je Hart
Voel de stilte binnenkomen
Ervaar de wijsheid van de Eik
Laat de natuur je meenemen in de wereld van nieuwe inzichten

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. mail@heksenkruid.nl of 06-22163389