Persoonlijke rituelen

Een ritueel is te vergelijken met een overgangsrite of overgangsfase; je sluit iets af en opent iets nieuws, je gaat een drempel over of een deur door. Dit kan allerlei vormen aannemen en is geheel afhankelijk van degene die een ritueel wil uitvoeren en waarvoor. Een ritueel is heel persoonlijk. Soms kan het lastig zijn om zelf een ritueel samen te stellen. Daarvoor kan ik je helpen om samen een persoonlijk en krachtig ritueel neer te zetten.

Het samenstellen en uitvoeren van een persoonlijk ritueel gaat in nauw overleg met elkaar. Jij geeft aan waarom je een ritueel wilt uitvoeren, en ik zorg ervoor dat het een persoonlijk ritueel wordt met een mooi verloop en de juiste richting. Voorafgaand aan het ritueel zullen we intensief contact met elkaar hebben, via mail of telefoon, zodat we beide duidelijk voor ogen hebben wat de richting van het ritueel gaat worden.

Een persoonlijk ritueel is een reis die begint lang voordat de kaarsen worden aangestoken en zich voortzet nadat de laatste klanken van het ritueel zijn vervaagd…

Enkele voorbeelden van persoonlijke rituelen zijn;

De rituelen doen we samen; dit kan bij jou thuis, buiten in de natuur, of op een prachtige locatie bij een Ruïne die ik kan regelen via een contactpersoon. Afhankelijk van het soort ritueel en jouw keuze, kiezen we de beste plek.

Jij geeft aan waarvoor je een ritueel wilt uitvoeren en op deze basis stellen we een persoonlijk ritueel samen. Dit persoonlijke ritueel wordt in goed overleg samengesteld, rekening houdend met de maanstand en gebruik makend van natuurelementen. Het ritueel kan ook met meerdere mensen plaatsvinden. Neem contact met mij op wat mogelijk is…

Momentum van het Ritueel

Wil je iets aantrekken, dan doe je dat vaak met wassende maan maar wil je iets loslaten dan doe je dat juist met afnemende maan. Zo houden we rekening met het Momentum van het ritueel, waardoor de energie wordt bekrachtigt.

De rituelen zullen worden uitgevoerd met witte magie, dat houdt in dat de vrije wil voorop staat voor alle partijen en dat je niets doet/wenst wat een ander bewust schaadt of hem/haar van zijn vrije wil ontdoet.

Uiteraard zal alles wat vooraf en tijdens dit ritueel besproken en gedaan wordt in vertrouwen worden gedaan en discretie mag je dan ook van mij verwachten. Ik zal je nooit vragen iets te doen waar je zelf niet achter staat. De intentie van jezelf is wel belangrijk. Hoe sterker jouw intentie is, hoe mooier het verloop van het ritueel zal zijn.

Werking van een Ritueel

Een persoonlijk ritueel heeft de kracht om jouw intentie kenbaar te maken aan het grotere geheel, vaak zal daardoor de intentie versterkt worden en kunnen er daadwerkelijk wonderen bewerkstelligt worden. Meerdere malen heb ik achteraf van mensen, waar ik een persoonlijk ritueel mee uitvoerde, te horen gekregen hoe op wonderbaarlijke wijze de wens/intentie zuiver gehoord werd waarna deze tot manifestatie kon komen. Wat heel belangrijk is bij een ritueel is dat de intentie zuiver is en dat het een ander geen kwaad doet. Het liefste werk ik met rituelen buiten in bos of duin omdat hier de zuiverheid van de intentie extra versterkt wordt.

Ervaringen als Ritueel begeleidster

Ik heb in de loop der jaren veel persoonlijke rituelen mogen samenstellen en uitvoeren met verschillende mensen. Rituelen om de Liefde nieuw leven in te blazen, om je overgang te vieren, om je zelfvertrouwen te laten en nog veel meer… Ik heb ruime ervaring in het samen stellen van rituelen en het ondersteunen van de persoon die hierom vraagt.

Lees hier verschillende Blogs die ik heb geschreven naar aanleiding van de rituelen die ik heb mogen begeleiden.

Zomerland Ritueel

Een aantal jaar geleden mocht ik voor een bijzondere man die wist dat hij zou overgaan naar Zomerland, een 3-voudig overgangsritueel samenstellen. De eerste fase was het loslaten van het aardse bestaan, de tweede fase was hulp bieden direct na het overgaan naar Zomerland opdat de zielengidsen hem konden ontvangen en het derde deel is de Vlier (die in de 1ste en 2de fase ook een rol heeft gespeeld) planten op de plek waar het lichaam ter aarde is gegaan. Dit grote ritueel werd in de eerste fase met de betrokkene in levende lijve gedaan en de tweede en derde fase met de nabestaanden. Het is ontzettend mooi om mensen op een rituele manier te helpen over te gaan naar het hiernamaals. Bij deze man was de uitvaart op een natuurbegraafplaats tijdens Volle Maan, wat het geheel van het ritueel (ondanks het verdriet) magisch mooi maakte.

Meer Informatie
Als je meer wilt weten of vragen hebt, contact me gerust om informatie voor jezelf te vergaren. Ik snap dat dit een grote stap kan zijn, die je niet zomaar neemt… dus neem de tijd en ruimte om je goed te informeren.

Je kunt mij mailen of bellen mail@heksenkruid.info / 06-22163389

De investering voor het samenstellen en uitvoeren van een persoonlijk ritueel is afhankelijk van de tijd, de plek en het soort ritueel.
Dit kunnen we van te voren goed en duidelijk bespreken.

Mocht je een ritueel willen doen om iemand zijn vrije wil te ontnemen (jouw wil opdringen) dan zal ik hier niet aan meedoen.

Warme groet,

Yvonne Vrijhof