Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Persoonlijk ritueel

Een ritueel is te vergelijken met een overgangsrite of overgangsfase; je sluit iets af en opent iets nieuws, je gaat een drempel over of deur door… Dit kan allerlei vormen aannemen en is geheel afhankelijk van degene die een Ritueel wilt uitvoeren en waarvoor. Een ritueel is heel persoonlijk. Soms kan het lastig zijn om zelf een ritueel samen te stellen, daarvoor kan ik je helpen om samen een persoonlijk en krachtig ritueel neer te zetten.

Het samenstellen & uitvoeren van een persoonlijk ritueel gaat in nauw overleg met elkaar. Jij geeft aan waarom je een ritueel wilt uitvoeren, ik zorg ervoor dat het een persoonlijke ritueel wordt met een mooi verloop en de juiste richting. Vvoorafgaand aan het ritueel zullen we meerdere malen intensief contact met elkaar hebben (via mail of telefoon), zodat we beide duidelijk voor ogen hebben wat de richting van het ritueel gaat worden.

Enkele voorbeelden van persoonlijke rituelen zijn;

 • – je zelfvertrouwen vergroten
 • – de liefde bezegelen, ook wel Handfasting genoemd
 • – de liefde nieuw leven in te blazen
 • – vriendschap aantrekken
 • – een vriendschap/liefde bezegelen, ook wel Handfasting genoemd
 • – familiebanden herstellen
 • – je dankbaarheid uiten
 • – afscheid nemen van iets of iemand
 • – iemand herdenken
 • – iets bekrachtigen of versterken
 • – iets aantrekken of loslaten
 • – Zomerland ritueel (overgang naar de onstoffelijke wereld)

De rituelen doen we samen, dit kan kan bij jouw thuis, bij mij of buiten worden gedaan, geheel afhankelijk van het soort ritueel.

Jij geeft aan waarvoor je een ritueel wilt uitvoeren en ik stel een persoonlijk ritueel voor je samen. Dit persoonlijke ritueel gaat in goed overleg met elkaar, er zal rekening worden gehouden met de maanstand en gebruik worden gemaakt van natuur elementen.

Wil je iets aantrekken, dan doe je dat met wassende maan maar wil je iets loslaten dan doe je dat juist met afnemende maan. De rituelen zullen worden uitgevoerd met witte magie, dat houdt in dat de vrije wil voorop staat voor alle partijen en dat je niets doet/wenst wat een ander bewust schaadt of hem/haar van zijn vrije wil ontdoet.

Uiteraard zal alles wat vooraf en tijdens dit ritueel besproken en gedaan wordt in vertrouwen worden gedaan en discretie mag je dan ook van mij verwachten. Ik zal je nooit vragen iets te doen waar je zelf niet achter staat. De intentie van jezelf is wel belangrijk. Hoe sterker jouw intentie is, hoe mooier het verloop van het ritueel zal zijn.

Pas op met wat je wenst; het kon weleens uitkomen….

Werking van een Ritueel:
Een persoonlijk ritueel heeft de kracht om jouw intentie kenbaar te maken aan het grotere geheel, vaak zal daardoor de intentie versterkt worden en kunnen er daadwerkelijk wonderen bewerkstelligt worden. Meerdere malen heb ik achteraf van mensen, waar ik een persoonlijk ritueel mee uitvoerde, te horen gekregen hoe op wonderbaarlijke wijze de wens/intentie zuiver gehoord werd waarna deze tot manifestatie kon komen. Wat heel belangrijk is bij een ritueel is dat de intentie zuiver is en dat het een ander geen kwaad doet. Het liefste werk ik met rituelen buiten in bos of duin omdat hier de zuiverheid van de intentie extra versterkt wordt.

De kosten voor het samenstellen en uitvoeren van een persoonlijk ritueel is afhankelijk van de tijd, de plek en het soort ritueel. Richtlijn voor een enkelvoudig persoonlijk ritueel (voor 1 persoon) is ca 195,00.
BESTEL HIER PERSOONLIJK RITUEEL

Ervaring
Ik heb in de loop der jaren veel persoonlijke rituelen mogen samenstellen en uitvoeren met verschillende mensen. Rituelen om de Liefde nieuw leven in te blazen, om je overgang te vieren, om je zelfvertrouwen te laten en nog veel meer… Ik heb ruime ervaring in het samen stellen van rituelen en het ondersteunen van de persoon die hierom vraagt.

Zomerland Ritueel
Vorig jaar mocht ik voor een bijzondere man die wist dat hij zou overgaan naar Zomerland, een 3-voudig overgangsritueel samenstellen. De eerste fase was het loslaten van het aardse bestaan, de tweede fase was hulp bieden direct na het overgaan naar Zomerland opdat de zielengidsen hem konden ontvangen en het derde deel is de Vlier (die in de 1ste en 2de fase ook een rol heeft gespeeld) planten op de plek waar het lichaam ter aarde is gegaan. Dit grote ritueel werd in de eerste fase met de betrokkene in levende lijve gedaan en de tweede en derde fase met de nabestaanden. Het is ontzettend mooi om mensen op een rituele manier te helpen over te gaan naar het hiernamaals. Bij deze man was de uitvaart op een natuurbegrafenis tijdens Volle Maan, wat het geheel van het ritueel (ondanks het verdriet) magisch mooi maakte.

Meer Informatie
Als je meer wilt weten of vragen hebt, mail me gerust om informatie voor jezelf te vergaren. Ik snap dat dit een grote stap kan zijn, die je niet zomaar neemt… dus neem de tijd en ruimte om je goed te informeren.

Je kunt mij mailen of bellen mail@heksenkruid.info / 06-22163389

Nog even goed om te weten voordat je contact opneemt
Mocht je een ritueel willen doen om iemand zijn vrije wil te ontnemen (jouw wil opdringen) dan raad ik je AF om contact met mij op te nemen, ik zal hier niet aan meedoen.

Mooie groet,

Yvonne Vrijhof