Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Welkom bij Heks & Kruid – Ben jij geïnteresseerd in de Natuur, de Maan en Spiritualiteit? Zo ja, dan ben je op de juiste plek beland!

Ik ben Yvonne Vrijhof en ik deel met passie mijn liefde voor de natuur, de maan en de magie van het leven.

Als je zoekende bent naar meer verdieping of vervulling in je leven en je voelt dat de kracht van de natuur jou hierbij kan helpen, dan zeg ik tegen jou; Welkom op deze thuisbasis voor natuurlijke zelfontdekking!

YCT_9783-lr
Wil je meer over mij weten? Klik dan op de foto

Dertig jaar geleden, tijdens een donkere periode in mijn leven, ontstond mijn diepe liefde voor de natuur. Het enige wat me gedurende een lange periode en op consistente wijze hielp, was het volgen van het ritme van de natuur. Hierin vond ik troost, heling en vernieuwde kracht in de eenvoudige maar helende cadans van de natuurlijke wereld.

Nu ik afgelopen herfst 50 jaar ben geworden, bevind ik me in het hart van mijn overgangsfase, een tijdperk dat een diepe tol eist, waarin emoties die ik dacht te hebben overwonnen, nu in verschillende gradaties terugkeren. De kracht van de hormonen drijft me opnieuw naar een zoektocht, zowel mentaal als fysiek, van nieuwe balans. In deze momenten ben ik dankbaar om te beseffen dat de natuur me opnieuw bijstaat, met haar helende en spirituele gaven.

Mijn levensprocessen zet ik om in mijn werk. Ik schrijf boeken en opleidingen die verdieping bieden om jou te helpen jezelf te helen vanuit verbinding met de natuur en je natuurlijke zelf.

Wil je meer lezen over mijn boeken; Hoofd in de wolken – Voeten in de Aarde én Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen. Klik dan hier…

Ben je nieuwsgierig naar mijn opleidingsaanbod? Kijk dan hier…
Zoek je rituele begeleiding? Lees dan eens de Blogs over mijn Pad van Rituele begeleidster

Persoonlijk contact
Ontdek de workshops, waar je de kans krijgt om je te verbinden met de wijsheid van de natuur en persoonlijke groei te omarmen. Ontdek welke workshops aankomende periode op de agenda staan….