Ben je gefascineerd door de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan? JA?  Dan ben je hier aan het juiste adres!

Welkom bij Heks & Kruid, waar ik, Yvonne Vrijhof, mijn passie en liefde voor de natuur, de maan en de magie van het leven deel. Ik ben gepassioneerd over de krachten van de natuur en deel graag mijn kennis en ervaringen met jou. Ontdek op deze website de betoverende wereld van de maan, leer hoe je kruiden kunt gebruiken voor welzijn en ontwikkel je eigen magische rituelen. Laat je inspireren en transformeer jouw leven met de kracht van de natuur.

Stel jezelf open voor de betoverende kracht die schuilt in de natuur en de maan en
begin vandaag nog jouw reis bij Heks & Kruid.

Of je nu geïnteresseerd bent in de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, de rituelen van de maan of de kracht van de elementen, we hebben iets voor jou. We delen onze kennis en ervaringen graag met jou, zodat je kunt leren hoe je de natuurlijke krachten kunt gebruiken om je leven te verrijken.

Het delen van deze kennis, ervaring en inzichten gaat middels een rijk aanbod aan opleidingen over kruiden, bomen, maan, magie en elementen.

  • Wil je leren werken met de Elementen en de Runen? Kijk dan bij de opleiding Hoedster van de Elementen
  • Voel je je aangetrokken tot de energie van de Volle Maan en de Spirit van de Natuur? Kijk dan bij de E-learning Kruidenwijs 13 Volle Manen
  • Wil je de energie van de Nieuwe Maan ontdekken en hoe je de vijf elementen kunt gebruiken in verbinding met kruiden en bomen? Kijk dan bij de E-Learning Kruidenspirit
  • Voel je de behoefte om bomen op een dieper niveau te kunnen waarnemen en ervaren? Kijk dan bij de online Boomcirkel, een cursus over het energetisch en praktisch werken met bomen!
  • Zoek je persoonlijke begeleiding? Kijk dan bij Natuur-Coaching en Rituele begeleiding.
  • Ontdek mijn werk en schrijfstijl in mijn twee boeken over natuurlijke spiritualiteit en bijbehorend kaartendeck, met praktische inzichten en oefeningen om je te verbinden met de natuur en je intuïtie Hier lees je er alles over

September 2023 – Belangrijke Mededeling: Wijzigingen in Ons Aanbod

Ik wil jullie graag op de hoogte brengen van enkele veranderingen in ons aanbod.  Ik heb besloten om onze e-learning en extra pakketten nog één jaar in de huidige vorm te behouden voordat we definitief afscheid nemen.

Helaas verdwijnen de Kruiden Magie pakketten omdat de opbrengsten niet langer de kosten dekken en ik de prijzen niet wil verhogen om toegankelijkheid te behouden.

Dit betekent dat de komende drie maanden jouw laatste kans is om je in te schrijven voor onze jaaropleiding. Vanaf december 2023 sluiten de inschrijvingen definitief. Als je vragen hebt, kun je contact met mij opnemen.


Wil je meer weten over mij, zoals achtergronden en opleidingen?
Klik dan op de foto hieronder
Hier kun je Heks en Kruid op FB volgen