Boeken en meer…

Januari 2022 – De NATUURINZICHT ELEMENTKAARTEN zijn geboren!
Deze prachtige set met inzichtkaarten is ontstaan vanuit mijn boeken:
Hoofd in de Wolken en Voeten in de Aarde
Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen.

Je kunt vanaf nu deze SUPER GAVE KAARTEN bestellen in de voorverkoop. Via deze link kun je meer lezen over de kaartenset + voorbeelden bekijken…

En als je meer wilt weten…. Woensdagavond 19 januari vanaf 20:30 uur geef ik een live presentatie van de kaarten en leg ik er het e.e.a. over uit, want er zit véél meer in dan je op het eerste gezicht kunt zien…. Als je het leuk vindt, dan ben je welkom op de FB-pagina van Heks en Kruid via deze link > https://fb.me/e/Z0tDnLvc

Afgelopen jaren zijn er ook twee natuur/spirituele boeken verschenen bij uitgeverij Heks en Kruid

Mei 2017 is het eerste boek verschenen; Hoofd in de wolken en Voeten in de aarde. Een boek dat een jaar rond is geschreven en vertelt over de inzichten en inspiratie die Yvonne krijgt vanuit de natuur…

Maart 2021 is het tweede boek verschenen; Jaarcirkel – Leven met de seizoenen. In dit boek inspireert zij je om een jaar rond zelf de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur.

Beide boeken zijn duurzaam gedrukt met biologische inkten op FSC gecertificeerd papier. De gebruikte lijmsoort voor het binden heeft een zeer lage milieubelasting.

Ze zijn een aanrader als je van natuur, zelfontwikkeling en spiritualiteit houdt. Ze zijn verrijkt met prachtige illustraties die zijn afgestemd op het moment dat de verhalen geschreven werden.


JAARCIRKEL – Leven in het ritme van de seizoenen

We worden steeds gevoeliger voor energieën om ons heen en de natuur geeft ons hierin een prachtige spiegel hoe we ermee om kunnen gaan.

In dit boek inspireer ik je om een jaar rond de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur. Door bewust de natuur en de beweging van de seizoenen te volgen kun je gaan ervaren, dat het ritme van de natuur waardevolle lessen brengt in ons leven. Naarmate je dit pad verder bewandelt, worden inzicht en begrip hoe de natuur met ons communiceert steeds zichtbaarder. Hierdoor ga je steeds intuïtiever de spiegels en reflecties van de natuur begrijpen.

Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt…

Dit boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680973 – 158 pagina’s – softback – full colour – Copyright © 2021 Uitgeverij Heks & Kruid

Wil je beide boeken bestellen? Kies dan voor de Boekencombi

Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde – Inzichten uit de natuur

Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde. Is mijn eerste boek dat ik een jaar rond heb geschreven waarin ik vertel over de inzichten en inspiratie die ik krijg vanuit de natuur… Ik deel dit op een alledaagse en aardse manier. Ik wil mensen laten zien hoe mooi en puur de natuur is… Hoeveel rust en toch ook inspiratie je eruit kunt halen.

Ik wil je meegeven welke inzichten we mogen ontvangen, de wijsheden die de bomen ons geven. De ‘toevalligheden’ die ik tegenkom tijdens mijn wandelingen. Kortom; de manier waarop de natuur met ons communiceert; het mooiste en diepste gevoel waarop we mogen vertrouwen blootleggend. Het gaat over leren loslaten, durven kijken naar jezelf, leren invoelen en nog veel meer wijsheden en inzichten. Niks vaags en ongrijpbaars, maar gewoon, lekker met je Hoofd in de Wolken, en je Voeten in de Aarde.

Dit boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680904 – 156 pagina’s – softback – full colour – Copyright © 2017 Uitgeverij Heks & Kruid