Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Boeken en meer…

Afgelopen jaren zijn er twee natuur-spirituele boeken en één natuurinzichten kaartenset verschenen bij Heks en Kruid.

Zowel de boeken als de kaarten zijn een aanrader als je van natuur, zelfontwikkeling en spiritualiteit houdt. Ze zijn verrijkt met prachtige illustraties, deze zijn met liefde gemaakt door Marjan Bongaards. Zij heeft zich afgestemd op de momenten en zo de natuurinzichten tot leven gewekt en kleur gegeven.

Februari 2022 zijn de natuurinzicht elementkaarten verschenen
Natuurinzicht ElementkaartenDeze prachtige set met inzichtkaarten is ontstaan vanuit mijn boeken. Deze kaarten nodigen je uit om je met de natuur en met jouw gevoel te verbinden.

Elke kaart bevat een thema, een illustratie en een vraagstuk. Ze zijn verbonden met één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen. De natuurinzichtkaarten zijn een voortvloeisel uit mijn eerder verschenen boeken.

De kaartenset kun je hier bestellen

ISBN 9789082680980 – 58 kaarten – softtouch – full colour – Copyright © 2022 Uitgeverij Heks & Kruid

Maart 2021 is het boek verschenen: JAARCIRKEL – Leven in het ritme van de seizoenen

We worden steeds gevoeliger voor energieën om ons heen en de natuur geeft ons hierin een prachtige spiegel hoe we ermee om kunnen gaan.

In dit boek inspireer ik je om een jaar rond de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur. Door bewust de natuur en de beweging van de seizoenen te volgen kun je gaan ervaren, dat het ritme van de natuur waardevolle lessen brengt in ons leven. Naarmate je dit pad verder bewandelt, worden inzicht en begrip hoe de natuur met ons communiceert steeds zichtbaarder. Hierdoor ga je steeds intuïtiever de spiegels en reflecties van de natuur begrijpen.

Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt…

Dit boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680973 – 158 pagina’s – softback – full colour – Copyright © 2021 Uitgeverij Heks & Kruid

Wil je beide boeken bestellen? Kies dan voor de Boekencombi

Mei 2017 is het boek verschenen: Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde

Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde. Is mijn eerste boek dat ik een jaar rond heb geschreven waarin ik vertel over de inzichten en inspiratie die ik krijg vanuit de natuur… Ik deel dit op een alledaagse en aardse manier. Ik wil mensen laten zien hoe mooi en puur de natuur is… Hoeveel rust en toch ook inspiratie je eruit kunt halen.

Ik wil je meegeven welke inzichten we mogen ontvangen, de wijsheden die de bomen ons geven. De ‘toevalligheden’ die ik tegenkom tijdens mijn wandelingen. Kortom; de manier waarop de natuur met ons communiceert; het mooiste en diepste gevoel waarop we mogen vertrouwen blootleggend. Het gaat over leren loslaten, durven kijken naar jezelf, leren invoelen en nog veel meer wijsheden en inzichten. Niks vaags en ongrijpbaars, maar gewoon, lekker met je Hoofd in de Wolken, en je Voeten in de Aarde.

Dit boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680904 – 156 pagina’s – softback – full colour – Copyright © 2017 Uitgeverij Heks & Kruid

Beide boeken zijn duurzaam gedrukt met biologische inkten op FSC gecertificeerd papier. De gebruikte lijmsoort voor het binden heeft een zeer lage milieubelasting.

Wil je de boeken + kaartenset bestellen? Kies dan voor de Combiplus met korting