Boeken en meer…

COMBIPLUS

Twee natuur spirituele boeken en natuurinzichtkaarten

Twee prachtige rijk geïllustreerde boeken van een Groene Heks. Hierin word je meegenomen op een magisch avontuur in de natuur. Haar eerste boek gaat over inzichten en avonturen die zij zelf heeft ervaren in de natuur en in haar tweede boek geeft ze je inspiratie om zelf de magie van de natuur te ontdekken. Zowel de boeken als de kaarten zijn een aanrader als je van natuur, zelfontwikkeling en spiritualiteit houdt. Ze zijn verrijkt met prachtige illustraties zodat de inzichten kleurrijk tot leven worden gewekt.

Laat de natuurlijke Heks in jezelf ontwaken..

Boek Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen

In dit boek inspireer ik je om een jaar rond de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur. Door bewust de natuur en de beweging van de seizoenen te volgen kun je gaan ervaren, dat het ritme van de natuur waardevolle lessen brengt in ons leven. Naarmate je dit pad verder bewandelt, worden inzicht en begrip hoe de natuur met ons communiceert steeds zichtbaarder. Hierdoor word je gevoeliger en zal je intuïtiever de spiegels en reflecties van de natuur gaan begrijpen.

Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt…

Dit boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680973 – 158 pagina’s – softback – full colour – Copyright © 2021 Uitgeverij Heks & Kruid

Wil je beide boeken bestellen? Kies dan voor de Boekencombi

Boek Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde

Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde. Dit boek is een jaar rond heb geschreven, hierin vertel ik verhalen over de inzichten en inspiratie die ik ontvang vanuit de natuur, beschreven op een alledaagse en aardse manier. Ik wil jou laten zien hoe mooi en puur de natuur is, hoeveel inspiratie, energie en ook rust je de natuur je kan brengen.

Ik wil meegeven welke inzichten je kunt ontvangen en de wijsheden die de bomen ons geven. De manier waarop de natuur met ons communiceert; het mooiste en diepste gevoel waarop we mogen vertrouwen blootleggend. Het gaat over leren loslaten, vertrouwen, kijken naar jezelf en invoelen. Zodat je uit je hoofd en in je gevoel komt waardoor er ruimte ontstaat om in de natuur haar wijsheden en inzichten te ontdekken.

Heerlijk wandelen met je Hoofd in de Wolken en je Voeten in de Aarde.

Dit boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680904 – 156 pagina’s – softback – full colour – Copyright © 2017 Uitgeverij Heks & Kruid

Beide boeken zijn duurzaam gedrukt met biologische inkten op FSC gecertificeerd papier. De gebruikte lijmsoort voor het binden heeft een zeer lage milieubelasting.

Wil je beide boeken + kaartenset bestellen? Kies dan voor de Combiplus korting

Natuurinzicht Elementkaarten
Natuurinzicht ElementkaartenDeze prachtige set met 55 inzichtkaarten zijn ontstaan vanuit haar liefde voor de natuur en de elementen. De kaarten nodigen je uit om je met de natuur en met jouw gevoel te verbinden. Elke kaart bevat een thema, een illustratie en een vraagstuk. Ze zijn verbonden met één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen. Een prachtige kaartset voor jezelf of als hulpmiddel bij het coachen in de natuur.

De kaartenset kun je hier bestellen

ISBN 9789082680980 – 58 kaarten – softtouch – full colour – Copyright © 2022 Uitgeverij Heks & Kruid