Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Boeken en meer

In de afgelopen jaren heb ik mijn passie voor natuur en spiritualiteit omgezet in tastbare creaties: twee inspirerende boeken en een betoverende kaartenset, eigenhandig ontworpen en uitgegeven. Mijn werk staat in het teken van diepgaande verkenningen van de natuur, met als ultiem doel de ontdekkingstocht naar ons eigen natuurlijke zelf te omarmen en te versterken.

Het is een prachtig en betekenisvol proces, waarbij de natuur fungeert als onze gids, ons leidend naar spiegels die ons een breder perspectief bieden. Het mooiste aan dit alles? Het vereist slechts één simpele stap: de natuur in trekken, met een open geest. Daar begint het avontuur van zelfontdekking en spirituele groei.

Mijn boeken beschrijven een wereld van persoonlijke groei en natuurlijke wijsheid! Als je een passie hebt voor spiritualiteit, zelfontwikkeling, en de kracht van de natuur wilt ervaren, ben je aan het juiste adres. Laat me je meenemen op een inspirerend avontuur door de natuur.

Ontdek zelf hoe de natuur je kan bijstaan op je pad van heling en zelfontwikkeling. Mijn boeken zijn gevuld met persoonlijke verhalen, diepgaande inzichten en praktische oefeningen die je aansporen om je te verbinden met de natuur en je intuïtie te versterken.

Met deze benadering leer ik je om dieper te durven kijken in het leven, terwijl de natuur als zachte helende energie te allen tijde voor je openstaat. De prachtige illustraties, afgestemd op de momenten, brengen de inzichten en verhalen tot leven, waardoor je helemaal wordt ondergedompeld in deze magische wereld en vanzelf zin krijgt om erop uit te trekken!

Prachtig boek, zowel inhoud als vormgeving
Ik was al fan van Yvonne’s eerste boek. Het tweede boek ‘Jaarcirkel’ overtrof mijn verwachtingen. Schitterend van vormgeving, prachtige tekeningen. Je volgt de seizoenen met verhalen en rituelen.
De rituelen zijn eenvoudig. Je kunt ook aantekeningen kwijt in het boek. Het boek begint bij de lente maar je kunt natuurlijk evengoed in de zomer beginnen of de herfst. Echte aanrader wanneer je meer in contact wilt komen met de natuur én met jezelf. Alex

Boek Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen

In dit boek inspireer ik je om een jaar rond de verbinding aan te gaan met de energie en ritme van de natuur. Door bewust de natuur en de beweging van de seizoenen te volgen kun je gaan ervaren, dat het ritme van de natuur waardevolle lessen brengt in je leven. Naarmate je dit pad verder bewandelt, worden inzicht en begrip hoe de natuur met ons communiceert steeds zichtbaarder. Hierdoor word je gevoeliger en zal je intuïtiever de spiegels en reflecties van de natuur gaan begrijpen.

Ga op ontdekking door de seizoenen en ervaar wat de magie van hét moment je brengt…

Jaarcirkel boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680973 – 158 pagina’s – softback – full colour – verschenen maart 2021 – Copyright © Uitgeverij Heks & Kruid

Wil je beide boeken bestellen? Kies dan voor de Boekencombi

Boek Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde

Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde is een boek die vier seizoenenn zijn rondgeschreven. Hierin deel ik verhalen over inzichten en inspiratie die ik ontvang vanuit de natuur. Het doel is om te laten zien hoe mooi en puur de natuur is en welke inspiratie, energie, rust en heling ze jou kan bieden.

In dit boek deel ik inzichten over het herkennen van de wijsheid van bomen en beschrijf ik op een alledaagse en aardse manier hoe de natuur met ons communiceert. Deze natuurlijke communicatie geeft een gevoel van vertrouwen en moedigt aan om te leren loslaten, te vertrouwen op het grotere geheel, naar jezelf te kijken en in te voelen wat het persoonlijk voor jou kan betekenen. Hierdoor kun je makkelijker uit je hoofd te stappen en in je gevoel komen, waardoor er ruimte ontstaat om de wijsheden en inzichten van de natuur te ontdekken.

Heerlijk wandelen met je Hoofd in de Wolken en je Voeten in de Aarde.

Hoofd in de wolken boek kun je hier bestellen

ISBN 9789082680904 – 156 pagina’s – softback – full colour –  verschenen mei 2017 – Copyright © Uitgeverij Heks & Kruid

Goed om te weten: de boeken zijn niet alleen inspirerend en mooi, maar ook duurzaam geproduceerd. Ze zijn gedrukt met biologische inkten op papier dat is voorzien van een FSC-certificaat, wat betekent dat het afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien is er voor het binden gebruik gemaakt van een lijmsoort met een zeer lage milieubelasting. Zo draag je met de aanschaf van deze boeken ook bij aan een duurzame toekomst.

Wil je beide boeken bestellen? Kies dan voor de Boekencombi

Natuurinzicht Elementkaarten
Natuurinzicht ElementkaartenDeze prachtige set van 55 inzichtkaarten is voortgekomen uit de inspiratie en wijsheid die ik heb opgedaan tijdens het schrijven van mijn boeken. De natuur en de elementen nodigen je uit om verbinding te maken met jouw innerlijke gevoel.

Elke kaart belicht een uniek thema, bevat een illustratie en een vraagstuk, allemaal gekoppeld aan één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen. Deze waardevolle kaartset is ideaal voor het verkennen van diepgaande vraagstukken, zowel voor persoonlijk gebruik als ter ondersteuning bij een coachingsessie.

De kaartenset kun je hier bestellen

ISBN 9789082680980 – 58 kaarten – softtouch – full colour – verschenen februari 2022 – Copyright © Uitgeverij Heks & Kruid

Combineer de boeken + kaartenset en ontvang een hoge korting met de Combiplus deal!

 

Bekijk de volledige webshop