Volle Maan Beschermingsmagie

🌕 Lentemaan 25 maart 2024: Bescherming 🌿

De Volle Maan van maart straalt BESCHERMING uit. Dit is het ideale moment om een kruidenmagie buidel te creëren en je beschermingsspreuk uit te strooien. Vraag deze avond aan Aartsengel Michael om je bij te staan in dit proces en je te begeleiden op dit pad van ontwikkeling en bescherming.

Beschermingsbuidel maken
Begin met een wandeling en mijmer over je plannen en wensen die je verder wilt ontwikkelen. Wat heeft nog bescherming nodig tegen onverwachte invloeden?

Weet dat een beschermingsbuidel met brandnetel en zwarte toermalijn een krachtige tool is om jouw plannen en wensen te beschermen. Maak je de buidel onder het licht van de Volle Maan van maart, dan is de magische bescherming bezegeld.

🌿Wat heb je nodig?
– Verse Brandnetel
Zwarte Toermalijn + Buidel
– Kaart Aartsengel Michaël

Hoe ga je te werk?
– Vul de buidel met Brandnetel en plaats er een zwarte Toermalijn bij, terwijl je de energie van het getal 333 visualiseert.
– Vraag Aartsengel Michaël om bescherming over jouw pad te bieden terwijl je de buidel maakt.

Verzin een eigen spreuk of gebruik deze:
Brandnetel, 333 en toermalijn komen samen onder de Volle Maneschijn.
Ik breng mijn wens/plan in deze buidel; Spreek je wens uit

Deze buidel wordt besloten, zodat het zijn bescherming kan vergroten (3 maal omwikkelen)

Maak dan 3 knopen zeg bij elke knoop:
Knoop 1 Breng mij bescherming waar nodig is
Knoop 2 Zuiver mijn aura
Knoop 3 Straal bescherming uit waar deze buidel is.

– Houd de buidel vast en zeg: Aartsengel Michaël, sta mij bij op dit pad van bescherming, ik dank u.

Brandnetel is hét beschermingskruid bij uitstek, zwarte toermalijn is de edelsteen van bescherming en 333 is het getal van bescherming. Als je dan ook Aartsengel Michaël vraagt om je te beschermen op jouw pad, dan draag je een krachtige magische bescherming bij je.

Verdiep je in maanrituelen en kruidenmagie met de E-Learning Kruidenwijs 13 Volle Manen! Ontdek oude wijsheden, leer nieuwe vaardigheden en verrijk je leven met een diepe verbinding van Moeder Aarde en haar spirituele krachten.

De jaaropleiding begint op 23 maart 2024  Lees hier meer en meld je op tijd aan!

Afsluiting:
Draag deze buidel met je mee wanneer je de deur uitgaat en leg hem ‘s nachts op de beschermingskaart van Aartsengel Michaël. Je kunt de beschermingskaart van Aartsengel Michaël  hier downloaden

Tot slot:
Ben je geïnteresseerd in Brandnetels en wat voor krachtige toepassingen dit Kruid allemaal heeft?

Dan ben je op 14 april welkom bij de workshop ‘Het Geheim van Brandnetels: Proeven, Plukken en Prepareren’ bij de betoverende Ruïne van Brederode. Hier vind je meer informatie hoe je mee kunt doen

 

ONTDEK HIER ALLE MAAN PRODUCTEN VAN HEKS EN KRUID