Workshops 2024

Een Bron van Natuurlijke Inspiratie!

De workshops bieden je een unieke gelegenheid om jezelf te verbinden met de natuur, te leren van haar wijsheid en persoonlijke ontwikkeling.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen op een van de workshops.

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de kracht van natuurlijke inspiratie!


21 juni of 22 juni: Kruidenwis verzamelen en zegenen bij Hortus Alkmaar Ga mee op een betoverende reis om een kruidenwis te verzamelen en te zegenen te midden van de weelderige omgeving van Hortus Alkmaar. Een kruidenwis heeft de kracht om het huis en de haard 1 jaar lang te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.


17 augustus: Kruidenwis verzamelen en zegenen bij de Godinnen tempel in Schipluiden Ga mee op een betoverende reis om een kruidenwis te verzamelen en te zegenen. Een kruidenwis heeft de kracht om het huis en de haard 1 jaar lang te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.


13 september: Ontdek de Kracht van Boomverbinding – we gaan deze dag de kracht van bomen ervaren; je leert voelen wat bomen voor jou kunnen betekenen en hoe je verbinding kunt maken met hun energie


25 oktober + 1 november: Ontdek de Runen & vier Samhain
Unieke 2 daagse workshop bij de Ruïne van Brederode.
Twee dagen volledig ondergedompeld worden in de kracht van de Runen, het vieren van het heksen nieuwjaar en het verkennen van jouw toekomst met behulp van deze eeuwenoude symbolen.
Dit alles vindt plaats in de betoverende omgeving van Ruïne van Brederode, een plek vol geschiedenis en magie.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen voor een van de workshops. Schrijf je vandaag nog in en omarm de kracht van natuurlijke inspiratie!

Heb je zelf ideeën of wil je in overleg met mij een activiteit samenstellen voor jezelf of een aantal mensen?
Neem dan gewoon even contact met mij op, kijken we samen naar de mogelijkheden.

Tot snel!