E-Learning Kruidenwijs 13 Volle Manen

MEEDOEN? JAAROPLEIDING START 2 juni 2023

Voel je je aangetrokken tot de energie van de Volle Maan en de Spirit van de Natuur? Voel je de behoefte om diepgewortelde rituelen uit te voeren en zoek je naar een eigentijdse manier om hier uiting aan te geven? JA? Lees dan snel verder…

Het pad van mijn hart werd op mijn dertigste levensjaar zichtbaar, toen ik in contact kwam met Sint-Janskruid. Alhoewel ik al eerder contact met dit kruid had gehad, was dit het moment dat ik de bloem tussen mijn vingers wreef en de kracht en kleur ontdekte waarbij mijn ziel een vreugdesprong maakte. Ik voelde dat dit het pad was waar mijn hart ontzettend blij van werd. Hoe het pad zich verder zou ontvouwen had ik destijds geen idee van maar ik wist wel dat er geen weg terug was.

Het zette mij in mijn IK-Kracht en vanaf dat moment ben ik het pad ingeslagen op weg van de kruiden die ik nog altijd met veel passie en plezier bewandel.

Wil je meer leren over dit bijzondere kruid en andere kruiden?
Waardoor er iets in je geopend wordt en je leert om op een andere manier naar de natuur te kijken? 3 mei start de online jaaropleiding en ga je een verdiepende reis maken en je leren te verbinden met kruiden, bomen en de volle maan.

E-Learning Kruidenwijs is een 13 Volle Manen cursus waarbij je leert om op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van 13 verschillende kruiden/bomen.. Elke Volle Maan(d) nemen we één kruid/boom onder de loep, en bekijken we alle kanten hiervan, dit voegen we samen met het thema van de Volle Maan die op dat moment in haar kracht staat. Doordat kruiden een bijzondere geschiedenis kennen komen mythen en sagen ook voorbij. Ook leer je alles over de 8 natuurfeesten; Samhain, Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasadh en Mabon

We gaan er 13 magische maanden van maken.
Je leert kruidenzalfjes maken, kruiden in rituelen gebruiken, orakelen met kruiden, toverstaf maken, kruidenelixers maken, kruiden herkennen en de energie van een kruid ervaren, beleving van de diepere betekenis van kruiden en nog veel meer….. Door mee te doen met deze online opleiding zal je de diepere betekenis van kruiden gaan ervaren en zal je deze verdieping ook in jezelf ervaren..

Je gaat de diepere betekenis van de natuur voelen en deze verdieping ook in jezelf ervaren…
Als je je aangetrokken voelt tot de energie van de volle maan, spirituele natuurbeleving en behoefte voelt om diepgewortelde rituelen uit te voeren op een eigentijdse manier… Meld je aan en ontdek de spirituele energie van de natuur, kruiden, volle maan en bomen….

In de E-Learning worden er 2 pakketten in abonnementsvorm aangeboden:

  • Pluspakket of Basispakket

Inhoud BASIS ÉN PLUS pakket:

13 uitgebreide Kruiden Magie lessen, hierbij krijg je:
Elke maand een mooi Kruid aangeboden dat in alle facetten wordt belicht.
Elke maand informatie over de Volle maan en hieraan gekoppeld een Maanritueel.
Informatie over de acht natuurfeesten en hieraan gekoppelde rituelen.
Elke maand een video waarin ik uitleg geef over het Kruid van de maand.
Elke maand deelname aan de kruidenbabbel.

Tijdens de cursus:
Toegang tot de besloten cursusgroep op FB, waar je met vragen terecht kunt bij mij en gelijkgestemden. Ondersteuning en begeleiding voor het gebruik van de e-learning of de inhoud ervan.

EXTRA IN HET PLUSPAKKET:

13 x uitgebreide Kruiden, Maan en Magie lessen online
13 x een exclusief Kruiden & Magie praktijk pakket thuisgestuurd + welkomstcadeau.
Natuurcoaching sessie tijdens de cursus, samen op pad in Velsen
Online coaching consult tijdens de cursus
E-Book Kruidenwijs digitaal toegestuurd; compleet naslagwerk

Meld je aan en betaal in een keer met korting:

Liever per maand betalen?
Maak dan de eerste betaling via de juiste link in orde (hieronder). De vervolgbetalingen gaan via automatische incasso:

Meer weten of jezelf aanmelden voor de 13 Volle Manen opleiding?
Ga naar de website van Kruidenwijs om te zien wanneer de volgende groep start en alles te lezen over deze bijzondere manier van online leren > https://www.kruidenwijs.nl/moodle/

Hier vertel ik over het pluspakket