E-Learning Kruidenwijs 13 Volle Manen

We willen je graag op de hoogte brengen van onze laatste drie instapdata voor onze Kruidenwijs opleiding. We begrijpen dat er veel vragen zijn over deze instapmomenten en de deelname met de Kruiden Magie pakketten, dus laten we je hier een duidelijk overzicht van geven:

Dit zijn de laatste drie instapmomenten:

 • 27 september: Begin je reis met de majestueuze Eik als het Kruid van de maand oktober.
 • 25 oktober: Stap in met Kamille.
 • 25 november: Laat je betoveren door de maretak als het magische Kruid.

Bij elke van deze data start je een avontuur van 13 maanden. Stel dat je bijvoorbeeld in september 2023 begint, dan eindigt jouw jaar in september 2024, en hetzelfde geldt voor de andere data.

Bij elke instapdatum kun je profiteren van ons pluspakket, waarmee je gedurende deze 13 maanden de Kruiden Magie pakketten ontvangt. Deze pakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een buitengewone ervaring met het kruid van die maand en zijn volledig afgestemd op onze lessen. Hierdoor kun je direct aan de slag en jezelf dieper verbinden met elk kruid per maand.

Als je nieuwsgierig bent welke kruiden we verder gaan behandelen, stuur ons dan gerust een e-mail.

Ben je klaar om de kracht van maandelijkse kruiden te ontdekken? Wil je 13 maanden lang meedoen aan dit avontuur vol Kruiden Magie?
Als je volmondig ‘Ja!’ zegt, wacht dan niet langer en schrijf jezelf nu in. Deze laatste kans wil je niet missen!

E-Learning Kruidenwijs is een 13 Volle Manen cursus waarbij je leert om op onderzoek uit te gaan naar de magische, beschermende en genezende kracht van 13 verschillende kruiden/bomen.. Elke Volle Maan(d) nemen we één kruid/boom onder de loep, en bekijken we alle kanten hiervan, dit voegen we samen met het thema van de Volle Maan die op dat moment in haar kracht staat. Doordat kruiden een bijzondere geschiedenis kennen komen mythen en sagen ook voorbij. Ook leer je alles over de 8 natuurfeesten; Samhain, Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasadh en Mabon

We gaan er 13 magische maanden van maken.
Je leert kruidenzalfjes maken, kruiden in rituelen gebruiken, orakelen met kruiden, toverstaf maken, kruidenelixers maken, kruiden herkennen en de energie van een kruid ervaren, beleving van de diepere betekenis van kruiden en nog veel meer….. Door mee te doen met deze online opleiding zal je de diepere betekenis van kruiden gaan ervaren en zal je deze verdieping ook in jezelf ervaren..

Kruiden Magie pakket Eik start 27-9

Duik dieper in de kracht van de maandelijkse kruiden de Pluspakketten. Ontdek alle ingrediënten voor een magische maand in onze uitgebreide lessen. Word één met de Eik.

Dit Kruiden Magie Pakket biedt een schat aan tools en ingrediënten voor je spirituele reis.

 • Zakje gedroogd Eikenschors: Voor speciale Eikenschors recepten.
 • Stevige kaart voor de Runen Jaarlegging: Jouw kompas voor inzicht en voorspellingen.
 • Talisman van Duir in een groene buidel: Een unieke beschermende kracht.
 • Flesje tinctuur Quercus Robur: Tegen zenuwachtige gevoelens.
 • Gebruikersflesje Oak boomremedie: Voor innerlijke balans.
 • Flesje Eikenmos blend: Krachtige, aardse geur.
 • Ingrediënten voor Samhain: Maak je eigen Samhain zalf-olie. Samhain is het perfecte moment om te verbinden met de spirituele wereld en deze zalf kan je daarbij helpen.
 • Mooie inzichtkaart van de Eik: Wijsheid en begeleiding.

Laat de betovering van de Eik je omhullen en je leiden op je pad van groei en ontdekking. Dit is nog maar 1 van de 13 pakketten, die je ontvangt bij het pluspakket!

Meld je aan via onderstaande betalingsopties

Basispakket Nederland of België

Pluspakket Nederland

Pluspakket België*

*Omdat de verzendkosten in het totaalbedrag zitten, valt het voor onze Belgische cursisten iets hoger uit.

Hier op deze pagina ontdek je de opties en het verschil tussen ons basispakket en kleurrijke pluspakket. Dus duik in de details en ontdek welk pakket perfect bij jou past!

Je gaat de diepere betekenis van de natuur voelen en deze verdieping ook in jezelf ervaren…
Als je je aangetrokken voelt tot de energie van de volle maan, spirituele natuurbeleving en behoefte voelt om diepgewortelde rituelen uit te voeren op een eigentijdse manier… Meld je aan en ontdek de spirituele energie van de natuur, kruiden, volle maan en bomen….

Voel je je aangetrokken tot de energie van de Volle Maan en de Spirit van de Natuur? Voel je de behoefte om diepgewortelde rituelen uit te voeren en zoek je naar een eigentijdse manier om hier uiting aan te geven? JA? Lees dan verder en meld je vandaag nog aan…

Het pad van mijn hart werd op mijn dertigste levensjaar zichtbaar, toen ik in contact kwam met Sint-Janskruid. Alhoewel ik al eerder contact met dit kruid had gehad, was dit het moment dat ik de bloem tussen mijn vingers wreef en de kracht en kleur ontdekte waarbij mijn ziel een vreugdesprong maakte. Ik voelde dat dit het pad was waar mijn hart ontzettend blij van werd. Hoe het pad zich verder zou ontvouwen had ik destijds geen idee van maar ik wist wel dat er geen weg terug was.

Het zette mij in mijn IK-Kracht en vanaf dat moment ben ik het pad ingeslagen op weg van de kruiden die ik nog altijd met veel passie en plezier bewandel.

Wil je meer leren over dit bijzondere kruid en andere kruiden?
Waardoor er iets in je geopend wordt en je leert om op een andere manier naar de natuur te kijken? 3 mei start de online jaaropleiding en ga je een verdiepende reis maken en je leren te verbinden met kruiden, bomen en de volle maan.

In de E-Learning worden er 2 pakketten in abonnementsvorm aangeboden:

 • Pluspakket of Basispakket

Inhoud BASIS ÉN PLUS pakket:

13 uitgebreide Kruiden Magie lessen, hierbij krijg je:
Elke maand een mooi Kruid aangeboden dat in alle facetten wordt belicht.
Elke maand informatie over de Volle maan en hieraan gekoppeld een Maanritueel.
Informatie over de acht natuurfeesten en hieraan gekoppelde rituelen.
Elke maand een video waarin ik uitleg geef over het Kruid van de maand.
Elke maand deelname aan de kruidenbabbel.

Tijdens de cursus:
Toegang tot de besloten cursusgroep op FB, waar je met vragen terecht kunt bij mij en gelijkgestemden. Ondersteuning en begeleiding voor het gebruik van de e-learning of de inhoud ervan.

EXTRA IN HET PLUSPAKKET:

13 x uitgebreide Kruiden, Maan en Magie lessen online
13 x een exclusief Kruiden & Magie praktijk pakket thuisgestuurd + welkomstcadeau.
Natuurcoaching sessie tijdens de cursus, samen op pad in Velsen
Online coaching consult tijdens de cursus
E-Book Kruidenwijs digitaal toegestuurd; compleet naslagwerk

Meld je aan en betaal in een keer met korting:

Liever per maand betalen?
Maak dan de eerste betaling via de juiste link in orde (hieronder). De vervolgbetalingen gaan via automatische incasso:

Meer weten of jezelf aanmelden voor de 13 Volle Manen opleiding?
Ga naar de website van Kruidenwijs om te zien wanneer de volgende groep start en alles te lezen over deze bijzondere manier van online leren > https://www.kruidenwijs.nl/moodle/

Hier vertel ik over het pluspakket