WU WEI

WU WEI is een term uit het taoïsme en betekent zoiets als ‘doen, door niet te doen‘. Vertrouw erop dat wat er gebeurt een doel heeft met een hogere intentie. Ga uit van het goede en mooie in het leven en ‘kijk’ met je intuïtie voordat je tot handelen overgaat.
Deze kaart hoort bij het ‘element’
SPIRIT
Spirit is het vijfde element: de onzichtbare bezieling in de zichtbare schepping.
Spirit staat voor universele liefde en goddelijke bezieling.
Spirit leert ons om onvoorwaardelijk te vertrouwen op het plan van
het grotere geheel.

 

De kaarten komen uit het deck Natuurinzicht Elementkaarten.

55 Natuurinzicht Elementkaarten + 3 uitlegkaartenNatuurinzicht Elementkaarten
Deze kaarten nodigen je uit om je met de natuur en met jouw gevoel te verbinden. Van nature zijn we allemaal kinderen van Moeder Aarde. Als je dat kunt invoelen, kan de liefde, bewondering en openheid naar haar toe groeien; zo zal je zelf ook meegroeien.
Elke kaart bevat een thema, een illustratie en een vraagstuk. Ze zijn verbonden met één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen.


Voel je na het lezen van de boodschappen of het goed is om verder te gaan met de verdieping van NATUURELEMENTEN?

Dan is de opleiding HOEDSTER VAN DE ELEMENTEN  een prachtige opleiding waarin je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de natuurelementen en de seizoenen. Tijdens deze reis ga je de omarming van de natuurelementen voelen en hun eenheid ervaren.

Het is een reis van verdieping en bezinning, de lesstof zal per seizoen worden aangeboden, zodat je elk jaargetijde ruim de tijd hebt om je met één element te verbinden en deze te onderzoeken. We landen we in de winter op aarde, reizen we in de lente met lucht, ontwaken in de zomer met vuur en stromen in de herfst op water.

We starten op 20 maart > je kunt je aanmelden t/m 15 maart

Bij aanmelding krijg je de introductieles + jouw jaarelement toegewezen waarin je jezelf verder gaat verdiepen en leert om jezelf ermee te verbinden. Tevens leer je werken op gevoel en en navigeren op intuïtie. Het Runenorakel zal in deze opleiding een leidende rol spelen…  Al met al zal het een jaar worden om de wijze vrouw in jou verder te doen laten ontwaken…