Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Hoedster van de Elementen

Als je hier via omzwerving terecht bent gekomen en je geroepen voelt tot het Pad van de Hoedster wil ik je uitnodigen om verder te lezen….

De opleiding tot Hoedster van de Elementen brengt je de meer verdieping en verbinding met de elementen. Tijdens deze reis ga je de omarming van de natuurelementen voelen en hun eenheid ervaren. We reizen door lucht, verbinden ons met vuur, stromen op het water en landen op de aarde.

– De opleiding start op 20 juni 2024 met het element Vuur –

🔥💧🌍 🌬️🌀

Hoedster? Een hoedster beweegt vanuit liefde, bezieling en toewijding. Dat zijn eigenschappen die je nodig hebt om diepgang, bezinning en reflectie in de elementen te ontrafelen.

Het is een reis van verdieping en bezinning, de lesstof zal per seizoen worden aangeboden, zodat je elk jaargetijde ruim de tijd hebt om je met één element te verbinden en deze te onderzoeken. Als je al opleidingen hebt gedaan bij Heks en Kruid zal je wellicht herkenning van bepaalde elementen tegenkomen, hierin wordt je gevraagd om de materie verder te ontrafelen zodat je jezelf er nog meer in kunt verdiepen.

Voordat je verder gaat wil ik je vragen om voor jezelf onderstaande vragen te beantwoorden;

  • Sta je ervoor open om de natuurelementen te onderzoeken?
  • Heb je al wat ervaring met de elementen en hun windrichtingen?
  • Wil je de vijf elementen (lucht, vuur, water, aarde en spirit) beter leren kennen en ervaren?
  • Ben je nieuwsgierig welke inzichten ze jou kunnen brengen?
  • Wil je ervaren hoe het is om hun krachten te kennen?
  • Wil je de elementen energie leren omzetten naar praktisch handelen?
  • Voel je de aantrekkingskracht van de elementen?
  • Sta je ervoor open om als hoedster de natuur te omarmen?
  • Wil je de Runen ontdekken en leren gebruiken op een praktische wijze?

Kun je de bovenstaande vragen met Ja, Ja en nog eens JA! beantwoorden, dan is de opleiding Hoedster van de Elementen zeer geschikt voor jou.

Ella van der Most
Mijn ervaringen met de cursus “Hoedster van de Elementen”, zijn intens. Ik was al veel in de natuur te vinden, maar ben me steeds bewuster geworden van de seizoenen, van de elementen, en van hoe alles met alles samenhangt, en één is.
Yvonne laat je door de oefeningen en meditaties verder de diepte ingaan. Het werken met de Runen was voor mij een verrassing, waar ik zeker verder mee zal gaan. Het fijne aan deze cursus is dat het nooit stopt. Steeds weer kun je het jaar rondgaan, de boeken van Yvonne en het cursusmateriaal gebruiken, en er altijd weer nieuwe dingen in ontdekken. Dus twijfel je of de cursus iets is voor jou, dan zeg ik: doen!

> Lees hier meer ervaringen

Bij de opleiding Hoedster van de Elementen krijg je een jaarelement toegewezen waarin je jezelf verder gaat verdiepen en leer je om jezelf ermee te verbinden. Dit element wordt door het lot bepaald en vraagt van jou vraagt om hier extra over te ‘hoeden’. Tevens leer je meer werken op gevoel en en navigeren op intuïtie.  Het Runenorakel zal in deze opleiding een leidende rol spelen…

Per seizoen krijg je één elementles aangeboden met oefeningen en opdrachten zodat je jezelf er meer en meer mee kunt verbinden. De elementlessen zullen als pdf vorm inclusief video’s en meditaties worden aangeboden.

Voor de snelle beslissers ligt er het Elementen-dagboek klaar welke je gratis krijgt toegestuurd,hier kun je je ervaringen in te noteren.

Meld je dan vandaag nog aan en ontvang de introductieles + jouw jaarelement + het Elementen dagboek. Bestel je tegelijkertijd de Natuurinzicht Elementkaarten? Dan hoef je géén verzendkosten te betalen!

Wil je meedoen met de online opleiding? Maak hieronder jouw keuze:

In een keer zónder kaartenset a 299,00

In een keer mét de Orakelset Natuurinzicht Elementkaarten (verzending gratis) a 323,50

In 4 termijnen zónder kaartenset a 85,00

Wil jij jouw ontwikkelingsreis naar een hoger niveau te tillen? Naast de online Hoedster opleiding is er ook de mogelijkheid voor een persoonlijk verdiepingsjaar. Lees hier meer over…

Lees hier ervaringen van de Hoedsters die al zijn gestart

 
In deze video, die ik heb opgenomen met Donkere Maan,
vertel ik je wat je kunt verwachten van de opleiding Hoedster van de Elementen.
Aan het einde van de video trek ik wel een hele toepasselijke kaart voor dit moment.

Achtergrond:
Toen ik de set Natuurinzichten Elementenkaarten ging ontwikkelen, was het meteen duidelijk dat de Elementen hier een grote rol in zouden krijgen. Daardoor kreeg ik ook het gevoel dat de elementen sowieso een eigen plek in mijn opleidingen zouden mogen krijgen. In mijn werk gebruik ik altijd de 4 natuurelementen; aarde, lucht, vuur en water en het vijfde element spirit dat de bezieling brengt in elk element. Deze elementen zijn de basis voor zo’n beetje al mijn handelingen en rituelen.