VUUR

VUUR
Het element vuur brengt warmte, gezelligheid en energie maar vuur kan ook verwoestend zijn.
Vuur staat voor transformatie, die nodig is om te groeien in het leven.
Vuur leert ons dat groeien soms pijnlijk en soms gelukzalig kan zijn.
Vuur-affirmatie
Ik mag groeien en transformeren, zodat ik kan herrijzen als een Phoenix en mijn vleugels uitsla.

 

De kaarten komen uit het deck Natuurinzicht Elementkaarten.

55 Natuurinzicht Elementkaarten + 3 uitlegkaarten
Deze kaarten nodigen je uit om je met de natuur en met jouw gevoel te verbinden. Van nature zijn we allemaal kinderen van Moeder Aarde.Natuurinzicht Elementkaarten Als je dat kunt invoelen, kan de liefde, bewondering en openheid naar haar toe groeien; zo zal je zelf ook meegroeien.
Elke kaart bevat een thema, een illustratie en een vraagstuk. Ze zijn verbonden met één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen.


Voel je na het lezen van de boodschappen of het goed is om verder te gaan met de verdieping van NATUURELEMENTEN?

Dan is de opleiding HOEDSTER VAN DE ELEMENTEN  een prachtige opleiding waarin je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de natuurelementen en de seizoenen. Tijdens deze reis ga je de omarming van de natuurelementen voelen en hun eenheid ervaren.

Het is een reis van verdieping en bezinning, de lesstof zal per seizoen worden aangeboden, zodat je elk jaargetijde ruim de tijd hebt om je met één element te verbinden en deze te onderzoeken. We landen we in de winter op aarde, reizen we in de lente met lucht, ontwaken in de zomer met vuur en stromen in de herfst op water.

Bij aanmelding krijg je de introductieles + jouw jaarelement toegewezen waarin je jezelf verder gaat verdiepen en leert om jezelf ermee te verbinden. Tevens leer je werken op gevoel en en navigeren op intuïtie. Het Runenorakel zal in deze opleiding een leidende rol spelen…
Al met al zal het een jaar worden om de wijze vrouw in jou verder te doen laten ontwaken…