Systemisch Natuurcoaching

Als natuurcoach, geloof ik in de kracht van de natuur om persoonlijke transformatie te ondersteunen. Als professioneel Heks en Lichtwerker combineer ik de energie van de natuur met onzichtbare bronnen, en ik ben ervan overtuigd dat deze krachten elkaar versterken en een waardevolle ondersteuning bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Op zoek naar coaching die systemisch werk en natuurcoaching combineert, waar je dieper duikt in familiepatronen voor persoonlijke groei en welzijn? Als je ‘ja’ antwoordt op twee of meer van de volgende vragen, dan kan deze vorm van coaching precies zijn wat je zoekt:

1. Ervaar je weerstand of worstel je met terugkerende problemen in familie- en/of relatiepatronen?
2. Merk je dat bepaalde patronen zich herhalen en je groei en bloei belemmeren?
3. Vind je het lastig om jouw plek in te nemen in groepssituaties?
4. Loop je vast in je persoonlijke ontwikkeling en verlang je naar meer balans en zelfbewustzijn?

Deze coaching biedt een krachtige manier om verandering en transformatie te stimuleren. We richten ons niet alleen op jouw individuele groei, maar onderzoeken ook diepgewortelde familiepatronen en creëren ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Ontdek hieronder het aanbod van 4 sessies, ontworpen om je te helpen bij persoonlijke groei, het doorbreken van familiepatronen en het creëren van meer voldoening en balans in je leven:

Sessie 1: Genogram Maken (1,5 uur)
We starten met het maken van een genogram, een visuele kaart van jouw familiegeschiedenis. We verkennen relaties, gebeurtenissen en individuele kenmerken om de dynamiek van jouw familie te begrijpen. Dit biedt een waardevolle basis voor het herkennen van patronen en problemen, en dient als inspirerend beginpunt voor verdere coaching.

Sessie 2 en 3: Natuurcoaching in de Natuur van IJmuiden – Ontdek de Natuurlijke Spiegel (elk 3 uur)
Tijdens deze sessies in de natuur verkennen we jouw uitdagingen en weerstanden. Ik gebruik mijn natuurcoachingvaardigheden om de symboliek van de natuur te benutten voor inzichten, het overwinnen van blokkades en het vinden van oplossingen. We hebben 3 uur de tijd om te verkennen, te reflecteren en te groeien, geleid door de kracht en schoonheid van de natuur.

Sessie 4: Evaluatie (1,5 uur)
Ongeveer een maand na onze laatste sessie komen we (via Zoom/Skype) samen voor een evaluatie. We bespreken jouw groei, eventuele resterende uitdagingen en hoe je je inzichten kunt toepassen. We definiëren concrete stappen voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd om deze reis naar persoonlijke groei en welzijn te starten? Neem gerust contact met mij op via de mail. Samen kunnen we jouw reis vormgeven naar een leven dat meer voldoening geeft en waarin jij beter begrijpt wie je bent en waar je naartoe wilt.

Lees meer over dit unieke aanbod…


Ontdek de diepten van het Beuk Voorouder Ritueel

In deze uitgebreide sessie duiken we diep in jouw voorouderlijke lijnen om de verbindingen te verkennen en te begrijpen wat deze betekent voor jouw persoonlijke groei.

Samen gaan we op ontdekkingstocht in het bos, op zoek naar een krachtige Beuk. Ik zal je begeleiden door een ritueel dat gericht is op het ontrafelen van patronen in jouw voorouderlijke lijn. Deze persoonlijke sessie van 3,5 uur, één op één, is volledig gewijd aan jouw ontdekkingsreis (datum & tijd in overleg). Het biedt ruimte en tijd voor jouw persoonlijke reflecties en inzichten.

Lees meer over dit bijzondere ritueel