Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Online Kruiden Kracht sessie 13 september 2024

Dit najaar starten twee Magische Kruiden Cursussen bij Heks en Kruid

Dit najaar starten er twee bijzondere kruidenmagie cursussen bij Heks en Kruid 🌿. Deze cursussen kun je los van elkaar volgen, maar ook tegelijkertijd voor een ultieme kruidenervaring. Als je dat doet dan ontvang je elke twee weken een nieuw kruidenmagie pakket en lessen om je kennis te verdiepen en je verbinding met de natuur te versterken.

Vrijdag 13 september om 20:00 uur organiseer ik dé Online Kruiden Kracht Sessie 🌿🌕 🧙‍♀️

Tijdens deze sessie krijg je een voorproefje van de e-learning programma’s, ontdek je de kracht van kruiden 📚 en kun je al je vragen stellen ❓.

Dit najaar wordt het moment om in te stappen 🍁.

Meld je gratis aan voor deze online sessie!

Ik zal beide programma’s uitgebreid uitleggen en bespreken. Ontvang binnenkort de link en maak je klaar voor een fascinerende reis door de wereld van kruidenmagie 🌟.

E-Learning Kruidenwijs: 13 Volle Manen

E-Learning Kruidenwijs is een opleiding van 13 Volle Manen, waarin je de magische, beschermende en genezende eigenschappen van 13 verschillende kruiden en bomen verkent. Elke maand duiken we diep in één kruid of boom, gekoppeld aan het krachtige thema van die specifieke Volle Maan.

Wat kun je verwachten?

– Kruiden herkennen en hun energie ervaren
– Kruidenzalfjes maken
– Kruidenrituelen uitvoeren
– Kruidenorakels gebruiken
– Toverstaven creëren
– Kruidenelixers brouwen

Bij aanvang kun je kiezen voor het pluspakket, inclusief maandelijkse Kruiden Magie pakketten die perfect aansluiten op de lessen. Zo kun je direct aan de slag en een sterkere band met elk kruid opbouwen.

E-Learning Kruidenspirit: 5 elementen en Nieuwe Maan

E-Learning Kruidenspirit is dé online jaarcursus voor iedereen die geïnteresseerd is in de helende, beschermende en spirituele kracht van 12 verschillende kruiden en bomen. Tijdens deze cursus krijg je de kans om deze kruiden en bomen te ontdekken en te verbinden met 5 natuurelementen en de nieuwe maan. De rituelen voer je vaak uit onder de donkere of nieuwe maan, waarbij de verbinding van de kruiden met de vijf elementen centraal staat.

Wat kun je verwachten?

  • Verbinden met de Natuur: Leer hoe je deze kruiden kunt verbinden met de elementen en de nieuwe maan.
  • Rituelen: Krijg toegang tot rituelen die je op eigen gelegenheid kunt uitvoeren en leer hoe je zelf rituelen kunt vormgeven.
  • Praktische Toepassingen: Ontdek hoe je kruidenthee, kruidenelixers en meer kunt maken.
  • Spirituele Inzichten: Leer hoe je kunt orakelen met kruiden en de ware spirit van elk kruid kunt ontdekken.
  • Samensmelting van Kruiden en de 5 Elementen: Ervaar hoe kruiden samenwerken met aarde, water, vuur, lucht en ether.
  • Meditaties: Doe meditaties om de energie van de kruiden en de elementen te ervaren.

Bij aanvang kun je kiezen voor het pluspakket, inclusief maandelijkse Kruiden Magie pakketten die perfect aansluiten op de lessen. Zo kun je direct aan de slag en een sterkere band met elk kruid opbouwen.

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de fascinerende wereld van kruiden met onze unieke cursussen. Ontdek, leer en verbind je met de magische krachten van de natuur!

JA IK MELD MIJ AAN VOOR 13 SEPTEMBER OM ME TE LATEN INFORMEREN!