NATUURINZICHT ELEMENTKAARTEN

Hieronder de kaarten gedraaid

Voel je na het lezen van de boodschappen of het goed is om verder te gaan met de verdieping van NATUURELEMENTEN?

Dan is de opleiding HOEDSTER VAN DE ELEMENTEN  een prachtige opleiding waarin je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de natuurelementen en de seizoenen. Tijdens deze reis ga je de omarming van de natuurelementen voelen en hun eenheid ervaren.

Het is een reis van verdieping en bezinning, de lesstof zal per seizoen worden aangeboden, zodat je elk jaargetijde ruim de tijd hebt om je met één element te verbinden en deze te onderzoeken. We vertrekken in de zomer met vuur, vervolgens stromen we in de herfst op water, landen we in de winter op aarde en reizen we in de lente met lucht.

We starten op 20 december > je kunt je aanmelden t/m 15 december

Bij aanmelding krijg je de introductieles + jouw jaarelement toegewezen waarin je jezelf verder gaat verdiepen en leert om jezelf ermee te verbinden. Tevens leer je werken op gevoel en en navigeren op intuïtie. Het Runenorakel zal in deze opleiding een leidende rol spelen…
Al met al zal het een jaar worden om de wijze vrouw in jou verder te doen laten ontwaken…

Klik op het juiste ELEMENT voor de grotere kaart en een bijpassende boodschap voor jouw gekozen element + affirmatie voor meer verdieping.

Deze kaarten komen uit de set NATUURINZICHT ELEMENTKAARTEN.

AARDE

LUCHT

VUUR

WATER