HEKSENSTENEN

Heksenstenen zijn stenen die een door de natuur gemaakt gat hebben waar je doorheen kunt kijken. Van oudsher werden aan deze stenen magische krachten toegekend. Zij zouden het vermogen hebben om de bezitter een kijkje in de andere wereld te geven als je door het gat heen tuurt. En als je een heksensteen bij je draagt geeft ze je bescherming tegen mensen die tegen je liegen of je willen misleiden.

Tip
Probeer eens te mediteren door het gat van de steen te gebruiken als focuspunt. Stel een vraag waar je een antwoord op zoekt en tuur dan door het gat van de heksensteen heen naar de wolken toe op zoek naar antwoorden.

Heksenstenen opladen of  zuiveren
Als de stenen hun energie kwijt zijn kunnen ze opgeladen worden. Ze moeten hiervoor meestal een uurtje of twee in het zonlicht geplaatst worden als je het gevoel hebt dat er vuur energie in gebracht dient te worden.

Ze kunnen ook gezuiverd worden door de steen een drietal minuten onder stromend water te houden, en vervolgens op te laden in het volle maanlicht. Als je het gevoel hebt dat de steen zowel opgeladen als gezuiverd dient te worden, begraaf het dan voor 13 uur in de aarde.

Hoe kom je er aan
In Nederland komen deze stenen niet zoveel voor, de kans dat je er eentje vindt is erg klein. Het vinden van een steen met een gat erin is een speciaal teken dat magie voor jou is voorbestemd.

Bij Heks & Kruid kun je ook prachtige heksenstenen kopen, variërend van klein tot groot kijk hiervoor bij: https://www.heksenkruid.info/product-categorie/heksensteen/