World Peace Flame

De World Peace Flame is een symbool van vrede, eenheid en vrijheid. We geloven in de vrijheid van iedereen om waar dan ook en op ieder moment bij te kunnen dragen aan vrede. De duizenden mensen die de World Peace Flame hebben aangestoken en brandend houden, zien de vlam als symbool hiervan.

De vlam van vrede delen en doorgeven van het licht vind ik persoonlijk een prachtig gebaar. Daarom deel ik hem graag met iedereen die dat wil.

Als je geen World Peace Flame hebt, ontsteek dan energetisch een eigen kaars aan met de vlam op de foto.

Hoe doe je dat?
Neem zelf een kaars, houd je handen om jouw kaars en visualiseer dat de vlam van de World Peace Flame als energie overgaat op jouw lichtje… breng de vlam van de foto met je handen nu naar jouw kaars en steek jouw kaars aan…

Laat hem minimaal 2 minuten branden en jouw kaars is een doorgeefkaars geworden voor de World Peace Flame! Blaas de kaars niet uit, maar gebruik een kaarsendover of knijp hem uit met je vingers.

Op 30 november is het Volle Maan
Deze Volle Maan wordt de Bloedmaan of Offermaan genoemd omdat in vroegere tijden onze voorouders in deze periode het vee tijdens een ritueel slachtte, om zo de winter door te komen. Ook werden er offers gebracht aan de goden om hen dankbaarheid te tonen voor een goede oogst.
 
Tijdens deze Maan kun je nadenken waar je dankbaar voor bent en wat je van jezelf wilt opofferen om deze dankbaarheid tot uiting te brengen.
Stel jezelf daarom tijdens deze Volle Maan de volgende vragen:
  • Waar ben ik ontzettend dankbaar voor in mijn leven?
  • Wat kan ik doen om deze dankbaarheid te tonen?
Ook wil ik je uitnodigen om een stukje van je tijd te ‘offeren’ met deze Maan, door Heling te sturen aan onze Aarde en alles wat erop leeft.
Dit kun je doen door de World Peace Flame te ontsteken en voor 9 minuten bewust liefde, heling en rust naar de vlam (en zo ook naar de wereld) te sturen.