Boek aanbevelingen

Heb je de boeken al in bezit?

Dan lijkt het me echt superleuk om te lezen wat jij ervan vindt… Laat het mij weten via de mail en als je wilt plaats ik jouw review op deze pagina erbij. mail@heksenkruid.nl
Ilse Vlinder;
Ik heb het boek van jou gekocht omdat ik je volgde op facebook. Ik was al weg van de tekeningen die ik voorbij zag komen op internet/facebook.
Na het ontvangen van je boek heb ik eerst het hele boek doorgebladerd. Het voelde goed.
Ik lees het niet als een gewoon boek, maar ik lees wat ik nodig heb.
Ik pak dan je boek en open een willekeurige bladzijde en begin te lezen.. en altijd is daar de verbazing want ik had dan net dat verhaal nodig.
Je schrijft zo duidelijk, met humor, met verdriet en met kracht! De verhalen zijn zo geschreven alsof je zelf op dat moment kunt voelen wat jij ervoer op dat moment!
 
Als ik nu ergens wandel, is er vaak het oja moment! Ja dat heb ik gelezen in je boek, en wat brengt het mij!
 
Zoals de tak die wel eens in mijn gezicht slaat, nu denk ik terug aan jouw verhaal, en denk ik wat wil deze tak mij vertellen?
 
Ik ben blij met je boek! Ik kan er letterlijk mee met mijn hoofd in de wolken komen maar ook weer stevig mee op aarde staan!
 
 
Liefs Vlinder

Een prachtig boek met prachtige tekeningen!

Een heel persoonlijk en toegankelijk boek.

Het is zo’n boek dat je blijft pakken. Het is een boek dat troost geeft , inzichten geeft, hoop geeft, kracht geeft, ruimte geeft, vertrouwen geeft ….. èn antwoorden .

Het is zo’n boek dat je naar buiten laat gaan en stil laat staan.

Yvonne beschrijft haar verkregen inzichten uit de natuur, op heel persoonlijke wijze in de hoofdstukken.

Door deze inzichten leert ze je te kijken, te luisteren en te voelen naar wat de natuur wil vertellen.

Het is een wijs boek, een waardevol boek.

De natuur is er altijd voor je .

Ik word er blij van …..
Willemien Weerstra

BOEKEN IN MEI MET JUBILEUM KORTING

Boek Hoofd in de wolken & voeten in de aarde viert 5 mei haar 5 jarig bestaan

Ontvang daarom 5 euro korting
op dit boek of de combinatiesets!
Maak een keuze via deze link
Gebruik kortingscode: HOUTEN

Het boek Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde heeft me ontzettend geïnspireerd om meer met de natuur in contact te komen.

Prachtig hoe eerlijk Yvonne verteld over haar ervaringen waardoor het fijne, herkenbare en vooral toegankelijke verhalen zijn die vervolgens een inzicht bevatten om anders naar een situatie te kijken.

De hoofdstukken ‘Sail’ en ‘Help Nature Challenge’ kwamen net op een moment op mijn pad dat ik me ontzettend stoorde aan de rommel die ik aantrof wanneer ik buiten wandelde of hardliep. Waar ik vast zat in mijn boosheid gaf dit me de mogelijkheid om met liefde iets terug te doen voor de natuur.

Ik zou zeggen koop dit prachtige boek, lees een hoofdstuk en ga vervolgens naar buiten om het te ervaren en zo je leven te verrijken.

Laat het een poort zijn naar wijsheid, creativiteit en een warm en harmonieus bestaan.

In de natuur die Yvonne je laat zien hoef je nooit eenzaam te zijn.
Froukje Locher

Het mooie boek met natuurlijke verhalen en mooie passende illustraties geeft mij bewustwording van al het moois van de natuur.

 Jouw boek lezen is als een rustpuntje in mijn drukke leven, even genieten met inzichten hoe belangrijk de natuur is in en met al zijn elementen.

 Het boek opent mijn ogen voor alle mooie dingen in de natuur en dat de natuur ook op eigen wijze zijn pad volgt.

Over de kracht van bomen, bloemen en kruiden. En hoeveel we er nog over en van kunnen leren.
 
Het openstellen voor de natuur, al het moois en onverwachtse. De geschenken van de natuur. 

Af en toe pak ik het boek erbij om even weer te weten dat het goed is. Een enkel verhaal geeft al inzicht in een bepaalde situatie. Een verhaal in een bepaalde maand geeft weer een heel ander beeld van iets wat me stoorde of waar ik niet uitkom, even terug naar wat echt belangrijk is.

Yvonne, ik lees met liefde en plezier jouw boek!

Rita Klasen

Ik heb vaak moeite met gronden, aarden, maar ik ben heel graag in de natuur; Door de mails te lezen van Heks en Kruid en rond te neuzen op haar website, kreeg ik het gevoel dat Yvonne wel heel wat tips kent om je te verbinden met de natuur; Ik was nieuwsgierig hoe zij dat in het dagelijks leven doet en wat het je daarna dan biedt.

Door haar verhalen in je boek te lezen, kijk ik op een andere manier naar de natuur, en leer ik mijn dankbaarheid betuigen. Ik sta nu nog meer stil bij eenvoudige en onbewuste zaken, zoals een bloem plukken. Een dankjewel voor wat je mag gebruiken in de natuur, daar had ik gewoonweg nog niet bij stilgestaan. Het voelen, de natuur in je lichaam leren voelen onthoud ik ook uit haar verhalen.

Ik las hem nog niet volledig uit, af en toe, als ik even de balans kwijt ben, dan lees ik er een stukje uit, dan heb ik weer materie om het te laten bezinken en om zelf de natuur in te gaan. De tekeningen die in het boek staan, brengen me ook steeds naar een fantasiewereld, deze maken veel bij me los….

Dank je wel, Yvonne, om jouw verhaal met ons te willen delen!
Sofie Vandenberghe

“Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde” is voor mij een boek, dat meer is dan een boek.

Het is een leiddraad, het is ook een soort almanak. Het boek ligt altijd voor het grijpen, is inmiddels beduimeld en vol geschreven. Het hoort als een reisgids bij mijn spirituele pad. Het is ook de verbinding met Yvonne Vrijhof, die me met haar universele vriendschap op het goede pad houdt. Het pad van de aarde, van de maan en van de Godin. Mijn exemplaar weerspeigelt de interactie, die er tussen ons was vanaf het begin: een stuk van haar, een stuk van mij. Dit is tegelijkertijd iets unieks en iets doonormaals. Vrouwen hebben eeuwenlang deze verbinding gekend en gevormd. Yvonne brengt het onder onze aandacht. .

Joke Assink

Mijn eerste bewuste verbinding met een boom, Magnolia, was een fenomenale ervaring. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd om een gedicht te schrijven. Sindsdien ben ik begonnen met het schrijven van gedichten van mijn transformatieproces. Ik lees boeken zeer intuïtief, omdat hetgeen ik nodig heb op het juiste moment aan mij wordt geopenbaard.

Om bovenstaande reden heb ik reikhalzend uitgekeken naar het boek “Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde” na de aankondiging. Spiritueel leven is intens gelukkig leven met beide benen op de grond. In het boek vind je Yvonne’s wekelijkse inzichten, waarvan een paar daarvan goed resoneerde op mij. Elk gaf op zijn unieke manier hetgeen ik op dat moment nodig had.

Daarnaast inspireert het boek je de natuur in te gaan en de bewustwording van onze prachtige natuur. De natuur heeft ons veel te bieden. Laten wij allen er liefdevol mee omgaan. Ik ben zeer dankbaar uit de grond van mijn hart dat Yvonne vanuit haar hart leeft, onbevangen geeft aan anderen en dit boek heeft uitgebracht.

Dit boek kan je voor jezelf gebruiken als orakelkaarten. Pak het boek uit je boekenkast en sla het willekeurig open. Laat het je vertellen wat je nodig hebt op dat moment. Schrijf het op in het boek “mijn inzichten” of je kan de inzichtkaarten gebruiken. Absolute pluspunt in het boek is de ruimte om te schrijven.

Dit boek is een aanrader en een inspiratiebron!!!

Jennifer Ronoreso

Het boek hoofd in de wolken en voeten in de aarde is een mooi en fijn boek om het ritme van de natuur te volgen.

Yvonne laat je dingen zien en voelen waar je voorheen aan voorbij zou lopen. Elke week een verhaal waar je ook zelf mee aan de slag kan gaan en het zelf kan ervaren.

De ruimte in het boek is fijn om je ervaringen op te schrijven. Ik gebruik het boek regelmatig om het ritme van de natuur te lopen.

Het heeft me zoveel inzichten gegeven.
Als je het “wilt“ zien vind je alle antwoorden in de natuur.

Mijn favoriete verhaal is hoofdstuk 11 over transformatie processen in de natuur dat is wat wij als mens minder makkelijk doen. Als we dat wel zouden doen, het ons ook veel kan brengen…
Marjan Bongaards

BOEK BESTELLEN?

KLIK HIER…

In ‘Hoofd in de wolken, voeten in de aarde’ neemt Yvonne je mee door de seizoenen en maakt ze je deelgenoot van kleine en grote lessen die de natuur ons te vertellen heeft.

Het is geen wollig boek, maar een ervaringsboek met persoonlijk en liefdevolle teksten en fijne illustraties. Het boek is een stukje natuur in je huis, in je leven.

Door dit boek word je je weer meer bewust van de verbinding met wij met de natuur hebben en wat we van de natuur kunnen leren.

Liset Dettingmeijer

BOEK BESTELLEN? KLIK HIER…