Zilverspar – Wortel

ZILVERSPAR – AILIM

De Zilverspar groeit op hoge toppen en steile hellingen en heeft van daaruit een goed overzicht op de hem omringende natuur. Zijn vruchten voelen de klimaatsveranderingen aan en geven dit ook weer door zich te openen en te sluiten.

Ailim als talisman heeft de potentie om een juist inzicht te geven in je omgeving en aankomende veranderingen. Zodat je leert aan te voelen wat er gaande is en dat op juiste waarde kan inschatten. Hij geeft de mogelijkheid tot het ontwikkelen van een persoonlijke visie.

Oefening: Ga op zoek naar een Spar en probeer contact met haar essentie te maken door onder haar takken te gaan staan. Als er negatieve gevoelens zijn, waar angst, boosheid en/of terneergeslagenheid in aanwezig zijn. Laat de Spar je dan helpen om boven de situatie uit te stijgen. Voel waar de groeipijn zit en laat emoties (positief als negatief) stromen om zo je systeem weer in balans te brengen. Weet dat, juist door deze pijn toe te laten, verdere groei bevordert kan worden. Zodat je bij de essentie terecht kan komen, wat je écht voelt.

Als je geboren bent op 2 januari t/m 11 januari of 5 juli t/m 14 juli dan is de Spar je geboorteboom volgens de Keltische boomhoroscoop.

Voel na het lezen van de boodschappen, voor jezelf of het goed is om verder te gaan met de verdieping van de Bomen. Hiervoor is de BOOMCIRKEL een prachtige opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces. We starten op 1 mei 2024.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT