World Peace Flame

De World Peace Flame

De World Peace Flame is een symbool van vrede, eenheid en vrijheid. Het geloof in de vrijheid van iedereen om bij te dragen aan vrede, waar dan ook en op ieder moment, wordt vertegenwoordigd door de duizenden mensen die de World Peace Flame hebben aangestoken en brandend houden. Voor hen is de vlam een krachtig symbool.

Het delen en doorgeven van de vlam van vrede is een prachtig gebaar. Als je wilt deelnemen aan dit gebaar, maar geen fysieke World Peace Flame hebt, kun je een eigen kaars energetisch aansteken met behulp van de vlam op de foto.

Hoe doe je dat?
Neem een kaars en houd je handen eromheen. Visualiseer dat de vlam van de World Peace Flame als energie overgaat op jouw kaars. Breng vervolgens de vlam van de foto naar jouw kaars en steek jouw kaars aan.

Laat de kaars minimaal 2 minuten branden, en jouw kaars wordt een doorgeefkaars voor de World Peace Flame! Blaas de kaars niet uit, maar gebruik een kaarsendover of knijp hem uit met je vingers.

Tijdens een handvastceremonie van twee mooie mensen die ik mocht verbinden in de liefde, werden de gasten actief betrokken bij de ceremonie. De WPF-kaarsjes werden uitgedeeld door de kinderen, waarna Ria en Robbert ze ontstaken. Door het ontvangen van de WPF symboliseerde elke persoon zijn of haar eigen bijdrage aan het verspreiden van vrede in de wereld. Het was een prachtige manier om de gasten bewust te maken van hun rol als vredestichters en om samen een krachtige energie van vrede en harmonie te creëren. Lees hier mijn laatste Blog over deze prachtige Handvast ceremonie

Deze tekst en ideeën zijn met veel liefde en aandacht voor je samengesteld, als je het wilt delen met geïnteresseerden dan is dat helemaal goed 🙏 wel graag de bron en link vermelden.