World Peace Flame

De World Peace Flame is een symbool van vrede, eenheid en vrijheid. We geloven in de vrijheid van iedereen om waar dan ook en op ieder moment bij te kunnen dragen aan vrede. De duizenden mensen die de World Peace Flame hebben aangestoken en brandend houden, zien de vlam als symbool hiervan.

De vlam van vrede delen en doorgeven van het licht vind ik persoonlijk een prachtig gebaar. Daarom deel ik hem graag met iedereen die dat wil.

Ik wil je iets aanreiken waarbij je het licht kunt delen.

Een thema van Lughnasadh dat op 1 augustus valt is het delen van dingen met elkaar.

Denk eens na wat je voor een ander kunt betekenen in de vorm van overvloed delen. Het kan in de vorm zijn van materie, maar dat hoeft natuurlijk niet; bied je hulp aan, bezoek iemand, deel je aanwezigheid met mensen die het nodig hebben., ga samen vuil ruimen in de natuur… Welke vorm van delen is niet belangrijk, de intentie is wél belangrijk, het moet vanuit je hart komen. Of…. deel de Wereld Vredesvlam…

Als je geen World Peace Flame hebt, ontsteek dan energetisch een eigen kaars aan met de vlam op de foto.

Hoe doe je dat?
Neem zelf een kaars, houd je handen om jouw kaars en visualiseer dat de vlam van de World Peace Flame als energie overgaat op jouw lichtje… breng de vlam van de foto met je handen nu naar jouw kaars en steek jouw kaars aan…

Laat hem minimaal 2 minuten branden en jouw kaars is een doorgeefkaars geworden voor de World Peace Flame! Blaas de kaars niet uit, maar gebruik een kaarsendover of knijp hem uit met je vingers.

Ik wens je een vrolijke en dankbare Lughnasadh viering!

Deze tekst en ideeën zijn met veel liefde en aandacht voor je samengesteld, als je het wilt delen met geïnteresseerden dan is dat helemaal goed 🙏 wel graag de bron en link vermelden.