Wenszaadje

🌱 Wenszaadje planten 🌟

Wees welkom en plant jouw wenszaadjes met liefde, aandacht en maanwater. We geloven dat door onze positieve intentie en energie te sturen, onze wensen kunnen uitkomen.

Benodigdheden:

 • Wens + wenszaadje
 • Kleine potje met aarde
 • Maanwater
 1. Denk aan je wens: Neem even de tijd om stil te staan bij je wens. Maak een heldere en positieve zin.
 2. Blaas je wens over het zaadje: Houd het wenszaadje in je handen en sluit je ogen. Denk aan je wens en blaas deze zachtjes over het zaadje.
  Zeg dan; Wenszaadje in mijn hand, ik blaas zachtjes mijn wens naar jouw kant.
 3. Magie in de aarde: Maak een klein kuiltje in de aarde van je potje. Fluister de volgende woorden: In de aarde ontstaat de magie, waarin je kunt groeien met de juiste energie.
 4. Planten van het zaadje: Plaats jouw wenszaadje voorzichtig in het kuiltje en bedek het met aarde.
 5. Maanwater: Besprenkel het zaadje met een paar druppels maanwater. Zeg daarbij: Ik besprenkel je met water van de maan waardoor mijn wens zal groeien gaan.

  Nazorg
 6. Liefde en aandacht: Plaats je potje op een lichte plek in huis. Geef je plantje elke dag liefde, water en aandacht.
 7. Geduld en vertrouwen: Het kan ca 2 weken duren voordat je plantje gaat groeien. Wees geduldig. Elke keer dat je naar je potje of plantje kijkt, denk je even aan je wens.
 8. Potje in de aarde: Als je plantje gaat groeien dan plant je het potje met zaadje in de aarde. Deze is namelijk volledig biologisch afbreekbaar.
 9. Verzorging: Verzorg je plantje met liefde en aandacht. Geef het water wanneer de aarde droog is en zorg voor voldoende licht.

Afsluiting
Ik hoop dat jullie wenszaadjes zullen uitgroeien tot prachtige planten en dat jullie wensen in vervulling zullen gaan. Vergeet niet: met een beetje liefde, aandacht en positieve energie is alles mogelijk!

Wil je jouw ervaringen delen over je wenszaadje? Dan kan dat in het event van facebook bij Heks en Kruid