Verschil Kruidenwijs en Kruidenspirit

Stap binnen in de betoverende wereld van Kruidenspirit en Kruidenwijs, twee unieke cursussen die elk een bijzondere kijk bieden op de kracht van de natuur. Ontdek de rijkdom van kruiden en bomen, verweven met de essentie van de elementen in Kruidenspirit, of laat je meeslepen door de energie van 13 volle manen met Kruidenwijs. Welkom op jouw reis naar natuurlijke wijsheid en groei.

Kruidenwijs 13 Volle Manen

Kruidenwijs neemt je mee op een magische reis van 13 maanden, gewijd aan de volle maan energie en bijpassende rituelen. Ontdek maandelijks de kracht van kruiden en leer hoe je deze energie praktisch kunt benutten. Via mooie rituelen en kleine dagelijkse handelingen kun je je leven een magische wending geven.

Elke volle maan worden nieuwe lessen vrijgegeven, waarbij de elementen zijdelings aan bod komen maar niet de kern vormen. In Kruidenwijs ontdek je tevens de rijkdom van de 8 jaarfeesten met bijbehorende rituelen en kruidengebruik. E-Learning website www.kruidenwijs.nl

Ook wel interessant om te lezen zijn de reacties van oud cursisten op Kruidenwijs.

Kruidenspirit en 5 Elementen
Kruidenspirit, een 12-maanden durende cursus, leert je de schoonheid van andere kruiden en bomen. Hierbij verken je ook de elementen – aarde, water, vuur, lucht en spirit.

De lessen komen vrij rond de tijd van de nieuwe maan, waarbij je dieper in de energie van deze maanfase duikt. Je zult prachtige rituelen ervaren die laten zien hoe je kruiden harmonieus kunt verbinden met de kracht van de elementen. Deze cursus legt de nadruk op de interactie tussen de elementen en kruiden, en de reis om hun onderlinge verbondenheid te ontdekken, gespreid over 12 Nieuwe Manen. E-Learning website www.kruidenspirit.nl

Ook wel interessant om te lezen zijn de reacties van oud cursisten op Kruidenspirit.

Voor beide opleidingen kun je kiezen voor een basis- of pluspakket.

Meer informatie over de pakketten: