Creatieve Schrijfhulp

Welkom op mijn creatieve schrijfplek, waar ik niet alleen mijn passie voor het geschreven woord deel, maar ook jou graag help om jouw ideeën tot leven te brengen. Of het nu gaat om het schrijven van een boek, het creëren van een pakkende webtekst, of advies voor diverse schrijfprojecten – ik sta klaar om samen met jou aan de slag te gaan.

Ik hecht veel belang aan teksten die voor iedereen begrijpelijk zijn. Tegelijkertijd wil ik die magische balans vinden/houden, waarbij de tekst niet te eenvoudig of te statisch wordt, maar waarin de emoties en gevoelens door de regels heen ‘te lezen’ zijn.
Mijn boeken, lessen en programma’s zijn in deze stijl geschreven. Het is mijn handelsmerk: eenvoudig, meeslepend en persoonlijk.

Mijn missie is het om woorden niet alleen door je hoofd te laten zweven, maar ook om ze in je hart te laten landen. Zo wordt de betekenis niet alleen begrepen, maar ook diep gevoeld. Het verhaal wordt verteld op een manier die zowel de geest als het hart beroert.

Als jij voelt dat deze benadering de juiste is voor jouw schrijfproject en je hebt creatieve input nodig, ontdek dan mijn veelzijdige diensten:

1. Boek schrijven: Jouw verhaal verdient het om verteld te worden. Met twee succesvolle boeken in eigen beheer uitgegeven, kan ik jou begeleiden bij het omzetten van jouw ideeën naar tastbare vorm.

2. Webteksten: Als voormalig webdesigner weet ik dat een effectieve website begint met overtuigende teksten. Ik schrijf niet alleen om de aandacht te trekken, maar ook om conversies te stimuleren.

3. Lesmateriaal: Van informaticalessen tot inspirerende workshops, ik heb kilometers ervaring in het ontwikkelen van leerzaam materiaal om kennis over te brengen op een boeiende manier.

4. Ontwikkel jouw Schrijfstijl: Laten we samen jouw unieke schrijfstijl ontdekken en verfijnen. Een herkenbare schrijfwijze geeft niet alleen richting aan je teksten, maar creëert ook een band met je lezers.

5. Onderwerpen: Mijn voorkeur gaat uit naar onderwerpen over de natuur, zelfontwikkeling en spiritualiteit.

Wat mag je verwachten als we samenwerken?

– Brede ervaring: In diverse schrijfprojecten ben ik jouw betrouwbare partner.
– Coaching voor schrijfstijl: Ik help je niet alleen met de tekst, maar ook met het ontwikkelen van een eigen, consistente schrijfstijl.
– Praktische tips: Naast mijn rol als schrijfster, schuilt er ook nog altijd een beetje een ICT-nerd in mij (dankzij mijn tijd als webdesigner). Dus, ik onthul graag mijn geheime wapens om het schrijfproces niet alleen soepeler te laten verlopen, maar ook gewoon hartstikke leuk te maken. Schrijven met een vleugje magie én gebruik maken van technische snufjes maakt het geheel toch net wat betoverender, nietwaar? ✨📚

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd?
Aarzel niet om contact met mij op te nemen via de mail of via 06-22163389.
Of je nu slechts een pakkende homepage tekst nodig hebt of een volledig traject om je eigen boek de wereld in te zetten – ik ben flexibel en klaar om jou te helpen om jouw teksten naar nieuwe hoogten te tillen!

Yvonne Vrijhof