Red de Amazone – Regenvisualisatie

Hoi mooi mens,

Dank je wel dat je op deze pagina terecht bent gekomen. We weten allemaal hoe slecht het er voorstaat op dit moment met de bosbranden in het Amazone gebied, een tropisch regenwoud dat in brand staat!

Ik wil heel graag met elkaar een Red de Amazone Regenvisualisatie uitvoeren om op deze wijze met veel mensen gedachtekracht, heling en regenwater naar dit gebied toe te zenden.

Donderdag zullen we met velen zuivere en liefdevolle energie zenden en onze krachten bundelen voor de Amazone en andere gebieden op aarde waar regen, zachtheid en liefde volop nodig is.

De datum en tijd wanneer we dit gaan is donderdagavond 29-08-2019 om 21:00 uur.

Mocht dit tijdstip niet lukken? Doe het dan op een ander moment, elk moment telt!

Wat kun je van te voren doen?

  • Zoek een plek – liefst in de natuur – waar je niet gestoord wordt en waar je de visualisatie kunt beluisteren, deze duurt ca. 30 minuten.
  • Je hebt verder geen spullen nodig, alles gaat met het werken van energie en het sturen van gedachtekracht.
  • Vind je het fijn om je verhaal of ervaring te delen, vooraf of achteraf? Dan kun je lid worden van de besloten groep op Facebook ‘Heksenkring’  In deze fijne groep wordt een topic aangemaakt voor deze visualisatie.
  • Je kunt alvast lid worden van het Youtube kanaal van Heks en Kruid > Abonneren op Heks & Kruid Youtube kanaal
  • Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag via mail@heksenkruid.nl
  • Graag delen, hoe meer mensen meedoen hoe beter!

Tenslotte:
Laten we met elkaar proberen om de aarde te helen en elkaar liefdevol ondersteunen. Ook wij zijn onderdeel van de natuur, het is nu nodig om een nieuwe bewustwording te creëren. Laten we in dit nieuwe bewustzijn geen ruimte geven aan beschuldigingen en veroordelingen. Niet elkaar de schuld geven, Niet de mensheid de schuld geven, Niet wie of wat dan ook de schuld geven.

Niet een ander de schuld geven wordt misschien door sommigen niet / moeizaam begrepen. Dat snap ik ook! Maar hoe mooi is het dat iemand mij wees op deze video van Charles Eisenstein, waarin hij exact vertaald wat ik bedoel met deze woorden.

Laten we met elkaar een mooi Helingsproces neerzetten voor Moeder Aarde.

Lieve groet, Yvonne Vrijhof