Reacties deelnemers Moon Challenge

Hieronder enkele reacties van deelnemers uit de voorgaande Moon Challenges


Lia Michels: Voor ik meedeed aan de moonchallenge, was ik nooit zo bezig met de maan.  Nu ben ik me bewust van reacties van mijn lichaam en met name hoe ik slaap, gerelateerd aan de maanfasen, maar met name sta ik meer open voor wat ik echt voel en wil.


Margreet Kwekkeboom:  Leef altijd wel met “grootmoeder-maan”, maar door dit meedoen en delen ben ik veel bewuster gaan kijken naar mijn eigen rituele handelingen.
Ook het delen, elkaar ondersteunen en waarderen vond ik heerlijk.
Ik heb genoten en spring graag weer in de volgende, hoewel ……de maan….. me nu nog steeds naar binnen en naar de stilte brengt en wat weg van fb.


Maaike Roo:  Voor mij betekent het: Meer te letten op tekenen van de natuur en te voelen wat de maan doet. En hoe mooi wat de manen betekenen en welke groei ik mag doormaken. Ik vind het fijn om hierin begeleid te worden door jou, Yvonne.


Maresa:  Ik ben zo blij ik dat ik de Moon Challenge heb leren kennen! Ik heb hierdoor een diepe kennis gemaakt met de maan en met het uitvoeren van rituelen. Sinds de beide Moon Challenges, doe ik bij elke volle maan een ritueel. Ik heb geleerd dat in de natuur vele boodschappen te lezen zijn, hoe je die op jezelf kunt toepassen en hoe mooi de cyclus is binnen de natuur. De Moon Challenge deel I en II hebben mij werkelijk veel moois gebracht. Prachtig!


Joke Assink:  Nu ik terugkijk, was de Moonchallenge 1 voor mij de afsluiting van een zoektocht. Deze startte op de dag dat mijn dochter en jongste kind 25 werd. Ik ging definitief door de poort. Ik kwam thuis. Er zette een transformatie in, die nu een einde nadert. Moonchallenge 2 bracht me bevestiging, moed en warmte van vriendschappen. Ik kijk reikhalzend uit naar MC3. De cirkel zal voor mij rond zijn.


Renske Wesseling  Het maakte mij voor de derde keer (nieuwe maan kruidencursus en 2 moonchallenges!) bewust van het belang van leven met de cyclus en de liefde van mijn maanzusters💚
Ik werd mij bewust van het gemis… leven zonder doel. Ik wil het pad volgen dat ik vanuit mijn voorouders, de vrouwen voor mij, wil leven❤ de warmte van mijn gelijkgestemde zielen!


Mieke Rozema: Met name de eerste Moonchallenge en het prachtige eindritueel in de duinen met volle Maan was geweldig, en het heeft me zéker veel gebracht! Het komt altijd net iets ánders uit dan je verwacht… maar dat is hélemaal goed! Voelt ook top!


Anita Vleugels: Ik ben heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met de kruidencursus en de moonchallenge. Het heeft mijn leven en inzicht veranderd en nog steeds verander ik. Wel met valen en opstaan. Tranen van verdriet loslaten, tranen van geluk en heerlijk voelen. Wat kan je leven toch mooi en simpel zijn als je het maar ziet. En dat door de cursussen van Yvonne Vrijhof en de prachtige leerzame moonchallenges. Super dankbaar


Elke Geertsema-Hannenberg  De 1e Moon Challenge was voor mij een wow. Veel inzichten en doorbraken. Genoten, ook van alle ervaringen van anderen. De 2e Moon Challenge voelde voor mij verkrampend, mede door de rigide opzet in de groep wat posten betreft. Het ging bij mij weer stromen toen we weer vrij mochten posten. Uiteindelijk is de 2e ook weer heel bijzonder en mooi geworden. Ben heel benieuwd naar de 3e en ik heb er heel veel zin in )O(


Rita:  Door de Moon Challenge van 22-02 ben ik meer gaan leven volgens de maan. De volle maan voor rust en de nieuwe maan voor actieve rust. Door meer in de natuur te zijn, geeft mij meer rustmomenten en zie ik veel meer moois om me heen. Ook het tonen van mijn kwetsbaarheid en gevoeligheid geeft nog meer openheid. Ik durf mezelf meer te geven. Dank je wel, Yvonne Vrijhof, voor deze bewustwording… Ik zie nu al een mooi iets ontstaan op 16-10-16… Succes met de voorbereiding…


Margret:  Ik was altijd onrustig met volle maan…nu, door de moonchallenge, heb ik dit kunnen omzetten in n positieve beleving met n ritueeltje. Ik ben niet meer zo van slag. Bedankt Mooners


Anoeschka:  Nou Lieve Yvon, hier komt mijn bijdrage: deze Moon Challenge heeft voor mij het grotere tastbaar gemaakt. Door meer bezig te zijn met de maan dmv rituelen en het uitwisselen van ervaringen van medechallengers. Het heeft mijn angst voor het grote geheel verkleind en de maan dichterbij gebracht, daarbij dus ook dichterbij mezelf.


Eva: Ik vond het heel bijzonder om mee te doen aan de moonchallenge, heeft me rust gegeven en wat meer balans. Helaas heb ik er minder aan gedaan dan ik had gewild door mijn drukke bestaan, maar ben er nog steeds elke maand min of meer mee bezig. Ga nu een altaar in de slaapkamer maken, en ga alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt en geleerd met de moonchallenge meenemen. Ik ben jou Yvonne, jullie, mezelf en het universum heel dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen!


Michelle: Ik houd het beknopt want verdwalen kan ik veel te goed, ook in woorden 😊 De moonchallenge gaf mij houvast, ik leef nu met de maan, beter afgestemd. Ook ben ik van hieruit mee gaan doen aan de cursus kruidenwijs, die geeft me aarding en beter contact met mijn gevoel/intuitie. Hier ben ik dankbaar voor, een verrijking van mijn leven maar tevens een extra laag in mijn basis, wat voor mij heel belangrijk is. Dankjewel Yvonne en alle mede Moonchallengers en Kruidige lesmaatjes. Ik leer superveel van jullie 💚


Helen: De Moon Challenge heeft het pad waarop ik wandel verbreed. Ook heeft het een bepaalde bewustwording gebracht. Ik ben mij er nog meer bewust van wat de maan, haar standen met mij doen. En het heeft mijn grote wens in vervulling laten gaan. De maan van de kiemkracht heeft mij een prachtige zwangerschap opgeleverd en als alles gaat zoals gehoopt zal ik het resultaat hiervan mogen bewonderen rond het de volle supermaan van November. I feel blessed in any and every way!


Renske: Een bevestiging dat ik (nog) meer wil leven in het ritme van de maan, de aarde en haar seizoenen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de druïde opleiding ga doen en rituelen wil gaan houden om mens en natuur weer te verbinden!!!


Hans: De challenge heeft me uitgenodigd om nog meer in het ritme van groei en rust mee te gaan. Om bewuster te voelen wat ik nodig heb en wat ik het beste kan laten. Hoe ik beter en gerichter met mijn energie kan en mag omgaan. Meer aanwezig te zijn. En de mooie cirkel, die eindeloos herhaalt en nieuwe kansen schept te proberen te zien in mijn eigen leven. Mijn jaar wiel.


Jennifer: De subtiele boodschappen van mijn Ziel gehoord en serieus genomen. Ik heb synchroniciteit mogen ervaren. Na de MoonChallenge kwam een masterclass en webinar op mijn pad om mijn SoulPurpose te vinden. Het heeft mij geïnspireerd om de juiste opleiding te volgen. Ik heb mij deze week voor aangemeld. Zo ontzettend dankbaar. Dank je Dank je Dank je Yvonne Vrijhof voor het organiseren van de 1ste MoonChallenge. Kijk uit naar de volgende.


Lut: Het heeft mij heel wat nieuwe inzichten gegeven. Ik heb ook nieuwe mensen leren kennen. Heel wat bevestiging gekregen en ik doe nu weer verder op mijn eigen manier. ondertussen tel ik af naar de volgende moonchallenge. Dankjewel om het allemaal te organiseren.


Francisca: Meer van de maan geleerd en over me zelf. En door de Moon Challenge in aanraking gekomen met de kruiden. Waardoor ik nu vaker in de natuur te vinden ben en nog meer geniet van de natuur als vroeger.


Suzanne: Bewust zijn dat zijn mijn sleutelwoorden. Bewust voelen, denken, ervaren en leven.


Ingrid: 1 maand Moon Challenge heeft meer inzichten gegeven dan 2 jaar therapie tijdens mijn Burnout….ik voel weer….ik blijf dicht bij mij zelf en kan het laten zijn zoals het is. …ben benieuwd naar de volgende.


Miranda: Wat de moon challenge voor mij heeft betekent is bijna niet te omschrijven. Het heeft mij een nieuw leven gebracht. De kracht gegeven om mijzelf meer te gaan waarderen, van mijzelf gaan houden, oude patronen achter mij laten en een nieuw leven instappen. Waardig afscheid kunnen nemen (zonder boosheid, wraak of frustratie) van een persoon. Omdat ik mijzelf weer vond door de opdrachten. Juist door de opdrachten geef je er extra kracht en intentie mee aan wat je zelf wilt veranderen. Alsof je aan je hand word meegenomen om door te zetten en niet steeds te vluchten voor de angst van verandering. Vaak hebben we er angst voor maar het is het mooiste wat er in in een groeiproces. En ik heb er vrienden en vriendinnen aan over gehouden. Mensen waar je ook weer mee verder kan. Met jou op je pad meelopen. En de fibe in de groep was super positief zodat je jezelf ook durft te uiten. Het in de groep durft te zetten wat er gebeurt of je groei is. Ik zal vast het één en ander vergeten erbij te zetten maar het was zo alomvattend dat het niet zo 1,2,3 neer te pennen is. Maar voor mij wat het thuiskomen, thuiskomen in mijzelf.
Weet je, ik heb het gevoel nog niet klaar te zijn met de treinrit en wie weet kan ik met de volgende moonchallenge uitstappen en alles laten verankeren. Maar ik geniet nog van de rit zoals ie nu gaat. Het is gewoon niet te be en omschrijven hoe en wat. Maar ik doe mijn best. 😉. En dit alles dankzij mijn moonchallenge mama. 💖💖💖💖😘

Oja, dom ik vergeet het aller belangrijkste 😊😊 Yvonne Vrijhof. Door mij bewust te worden van het cyclus van de maan en haar energie kan ik nu daar beter mee omgaan. Ik weet van te voren in welke energie ik terecht kom. Wat ook zo bijzonder is, niet alleen bewuster van de maan maar ook de zon en de planeten. Zo bizar hoe dat werkt. Maar ook heel handig. Je weet van te voren wanneer het tijd is om naar binnen te gaan. Net zoals vroeger he😉, als de lantarenpalen aan gaan moet je naar binnen whahaha


Chem: Eigenlijk schreef ik me heel spontaan in met de gedachte: Ik zie wel wat het me brengt.
Intussen komen er allemaal mooie dingen op mijn pad die me helpen te worden wie ik daadwerkelijk ben en ik denk zelf dat dat mede komt door de MoonChallenge.  Intussen is mij duidelijk geworden dat mijn pad samen loopt met het pad van de maan…leven naar het ritme van de natuur.
Diep van binnen wist ik dat al en ik wilde dat ook heel graag,
maar jouw MoonChallenge heeft me daadwerkelijk op dat pad gezet en heeft me geholpen dat pad verder te onderzoeken en te ontdekken. Dank je wel daarvoor.


Jessica: De Moon challenge heeft mij gebracht dat ik eindelijk weer mag gaan stralen. Heeft geleerd dat ik mijn schijnwerpers mag pakken en dat ik mag zeggen ik hou van mijzelf. en het liefst dit heel hart roep hihi. commitment volledig naar mij zelf en mijn lieve jongens… alles begint bij jezelf…afscheid kunnen nemen van een hoop gedoe…mijn proces gaat nog steeds door en kom steeds dichter bij mijzelf. Ik geef niet op ik ga er voor. Veel stukjes mogen helen. En het is heerlijk om weer met de maan moeder mee mogen te lopen. Dat is mijn pad die ik betegel en dans zing, loop, ren, spring zo het mij goed doet en voelt en zeker doen wat goed is voor mij en de jongens. Lieve mensen ontmoet waar ik zeker dit heiligpad verder mee ga bewandelen Miranda wij gaan knallen met infinity. Verleden laat ik rusten en de toekomst heb ik zelf in de hand………het is geweldig zo blessed be


Pauline: Ook voor mij was de challenge een nieuw begin.. de timing om er mee te beginnen was perfect, net verhuisd vanuit de drukke stad naar een dorp.. een plek om tot rust te komen midden in de natuur.. sinds ik de challenge heb gedaan heeft er zich een opeenstapeling van bijzondere momenten voor gedaan, nieuwe kansen, inzichten en kennis. Ik ben terug bij de natuur en geniet met volle teugen van alles om mij heen! Het proces is net als de maan cyclisch en blijft doorgaan, vertrouwend op de golf van het leven weet ik dat het goed komt. Het geeft mij kracht de natuur en de maan zo bewust en intens te mogen ervaren. Dankjewel voor het opzetten van deze challenge Yvonne Vrijhof