Nieuwe Maan in Weegschaal 14 oktober

Vandaag is het Nieuwe Maan in Weegschaal en zonsverduistering

Vandaag is een speciale dag, want het is Nieuwe Maan in het sterrenbeeld Weegschaal en er is ook een zonsverduistering. Dit is het begin van een nieuwe maancyclus waarbij de maan geleidelijk groter zal worden tot de Volle Maan op 28 oktober.

Vóór de Nieuwe Maan hadden we de ‘Donkere Maan’, een tijd met soms wat zwaardere energie. Maar vanaf 14 oktober 19:55 uur begint de maan weer te groeien, zij het langzaam. Dit is een kans om veranderingen in ons leven te omarmen en dingen los te laten.

De Nieuwe Maan is als een diepe ademhaling voor de wereld, een moment om oude bagage achter te laten en in een positieve richting te groeien, op weg naar de Volle Maan.

Tijdens de komende dagen, vooral op 14, 15 en 16 oktober, kun je overwegen om vastzittende gedachten los te laten. Als je boos bent op iets of iemand, probeer dan te vergeven. Vergeven is een geschenk voor zowel jou als de ander, en het creëert ruimte.

Als negatieve gedachten zich opstapelen, neem dan diep adem en laat ze los. Je kunt ze symbolisch wegblazen, bijvoorbeeld door diep te ademen en via je handen weg te sturen.

Vervolgens kun je je huis schoonmaken en alle deuren en ramen openen. Als alles fris en schoon aanvoelt, maak dan een wandeling in de natuur en sta open voor inzichten die Moeder Aarde je in deze zuivere staat kan bieden. Wellicht kan het e-book Natuurgeluk je hierbij helpen.

Tijdens je wandeling kun je een boom, plant of iets anders in de natuur kiezen en het met een positieve intentie verbinden, bijvoorbeeld gericht op loslaten en vergeving.

Ik wens je een verlichte en zuivere Nieuwe Maan! 🌒

 Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid

Wil je zelf met Maanrituelen aan de slag?Kijk dan ook eens naar het MAAN Fasen ritueel pakket