Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Natuurinzicht Elementkaarten

Natuurinzicht Elementkaarten
  • De NATUURINZICHT ELEMENTKAARTEN zijn ontstaan vanuit mijn boeken:
    Hoofd in de Wolken en Voeten in de Aarde
    Jaarcirkel – Leven in het ritme van de seizoenen.

Je kunt vanaf nu deze MOOIE KAARTENSET bestellen Via deze link kun je meer lezen over de kaartenset + voorbeelden bekijken.

De kaarten nodigen je uit om je met de natuur en met jouw gevoel te verbinden. Van nature zijn we allemaal kinderen van Moeder Aarde. Als je dat kunt invoelen, kan de liefde, bewondering en openheid naar haar toe groeien; zo zal je zelf ook meegroeien. Door je met de natuur en haar seizoenen te verbinden kun je haar magie en energie gaan ervaren. De natuur hoef je niet te bezitten, je mag gewoon deelnemen aan haar omgeving en van daaruit zal ze waardevolle lessen met je delen. Deze mooie spiegels laat zij talrijk en oordeelvrij zien aan eenieder die hiervoor openstaat. Ik wil je dan ook vragen om te allen tijde respectvol en dankbaar met Moeder Natuur om te gaan. De kaarten bevatten een thema, een illustratie en een vraagstuk. Ze zijn verbonden met één van de vijf elementen en de bijbehorende windrichtingen.

ZO KUN JE DE KAARTEN GEBRUIKEN

Inzichtkaart trekken bij een vraag of kwestie
Stem je af op de aarde, zet je voeten bewust op de grond, stel je open en stem je af op het alwetende veld; vertrouw erop dat de juiste inzichten tot je komen. Stel een open vraag en schud de kaarten. Voel wanneer jouw kaart zich aandient; hij kan eruit steken of eruit vallen.
Lees de boodschap en het bijbehorende vraagstuk. Bestudeer de afbeelding en ontmoet de diepere inzichten van de kaart.

Mijmerdagkaart trekken
Trek in de ochtend een kaart voor jezelf en laat de boodschap op je inwerken gedurende de dag. Wellicht is het fijn, als je een wandeling in de natuur maakt en hier verder kunt mijmeren over de natuurinzichten.

Droomkaart trekken
Trek voor het slapen een kaart en leg deze ongezien onder je kussen. Bekijk de volgende ochtend het inzicht en onderzoek of je droom ermee verweven was.

Kaart voor een ander
Laat een ander zelf een kaart trekken of kiezen, zo zit zijn/haar energie in de boodschap.

Verborgen kompas
Bekijk de video en ontdek de extra Gadget bij de Natuurinzicht Elementkaarten (verborgen kompas met de symbolen)

PS. Binnenkort start er een nieuwe opleiding:
Hoedster van de Elementen. Een online opleiding welke is verbonden met de natuurelementen aarde – vuur – water – aarde en spirit. Prachtige verdieping/aanvulling op deze kaartenset! Als je hier meer over wilt weten, kijk dan even hier…