Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Rituelen

Natuur rituelen
Zijn rituelen die zijn ontsproten uit de cycli van de seizoenen
. De seizoensovergangen zijn onlosmakelijk verbonden zijn met het leven op aarde. Elk seizoen heeft haar charme waaruit moeder aarde zal geven of nemen.

Het voelen en begrijpen van de essentie van de natuurfeesten is een begin om de kracht van de natuur te leren kennen en ervaren…..

De natuurfeesten zijn onder te verdelen in 8 natuurfeesten ook wel sabbats genoemd, alle sabbats zijn verweven met elkaar.

Onder de menuknop bij NATUUR RITUELEN staan de jaarfeesten op datum met een doorklik naar meer informatie en mooie natuur rituelen die je tijdens deze natuurfeesten kunt doen.

Persoonlijke rituelen
zijn rituelen die op jou worden afgestemd.
Een persoonlijk ritueel is te vergelijken met een overgangsrite of overgangsfase; je sluit iets af en opent iets nieuws, je gaat een drempel over of deur door… Dit kan allerlei vormen aannemen en is geheel afhankelijk van degene die een Ritueel wilt uitvoeren en waarvoor. Een ritueel is heel persoonlijk. Soms kan het lastig zijn om voor jezelf een ritueel samen te stellen, daarvoor kan ik je helpen om samen een persoonlijk en krachtig ritueel neer te zetten.

Onder de button Persoonlijk ritueel vind je meer informatie over het samenstellen en uitvoeren van een persoonlijk ritueel.

Maanrituelen
Zijn rituelen die zijn afgestemd op de Maan. Ik vier in het bos vaak de Volle Maan met een wandeling en een ritueel dat is afgestemd op de energie van het moment.  Wil je weten wanneer de eerstvolgende Maanviering is, kijk dan in menu bij Volle Maan > Maanviering.