Maanwater maken & gebruiken

Maanwater maak je meestal 2 dagen rondom de Volle Maan, de nacht van Volle Maan zelf is natuurlijk het meest effectief. Zie hier Volle Maan kalender

Hoe maak je dat:
Gebruik een glazen kan (bijv een glazen theepot) gevuld met (bron) water en zet deze 1 nacht buiten in het Volle Maanlicht. Dek de kan af om te voorkomen dat er beestjes in vallen of dat de kat het leegdrinkt … ze zijn er dol op!

Heldere nacht of bewolkt maakt niet uit, de Maanenergie wordt sowieso opgenomen in het water.

Kan je het Maanwater niet buiten maken? Plaats dan je water achter het venster zodat vanaf deze plek de Maan erop kan schijnen.

Haal ’s morgens de kan weg en bewaar het op een koele plek.

Gebruik:
Drink in de ochtend een glas maanwater om zo de Maanenergie volledig in je wezen te laten doordringen, het versterkt de vrouwelijke en zachte kracht in jezelf (voor zowel man als vrouw).

Ook kun je Maanwater gebruiken om je edelstenen mee te reinigen, je planten water geven of als helend drinkwater, ook voor een ritueel als vertegenwoordiger van het Westen of om een dronk uit te brengen op de Maan.

Er zijn natuurlijk nog veel meer toepassingen, ik zou zeggen experimenteer er lekker op los.

Proost op de Maan!

Afbeelding Maanwater komt uit mijn boek; Hoofd in de wolken & Voeten in de Aarde Het verhaal waarin ik vertel hoe je op een simpele en toch doeltreffende manier gebruik kan maken van de natuurlijke elementen. Dit verhaal was geschreven bij de start van de eerste Moon Challenge het verhaal heet ‘Kiemkracht in eenvoud’.
Meer lezen over mijn boek kijk hier…

 

Wist je al dat je sinds kort een Maan Magie Ritueel pakket kunt bestellen?
Dit handgemaakte pakket is speciaal ontworpen om zelfstandig 2 verschillende Maanrituelen uit te voeren;
Volle Maan Inzicht Ritueel & Wensritueel met Wassende Maan.
Ook zit in dit pakket een Volle Maan meditatie, ingrediënten om zelf Kristalhelder Maanwater te maken en een heerlijke Moon Light Tea voor inzicht en nieuwe energie. Tevens krijg je na aankoop de leidraad van het Maan Magie pakket als download aangeboden waar alles uitgebreid in staat beschreven. Kortom een magisch pakket om de energie van de Maan volledig te ervaren! Kijk hier voor meer info…