Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

REIS OM DE MAAN

Reis om de Maan in 30 Dagen: Ontdek de Magie van Maanenergie!Ontdek de transformerende kracht van de Maan tijdens een 30-daagse queeste.

Verken de invloed van Maanfasen op jouw leven en groei. Meld je nu aan voor deze buitengewone reis!

Van 13 december 2023 tot 11 januari 2024 nodigen we je uit voor een onvergetelijke reis. Ervaar de mystiek van de Maan en haar energie terwijl je deelneemt aan de ‘Reis om de Maan in 30 dagen’. Laat je begeleiden door de verschillende Maanfasen en ontdek hoe de cycli van de Maan je leven kunnen beïnvloeden.

Over de Reis: Gedurende deze reis zullen we samen bijzondere Maanmomenten beleven. Vanaf de Nieuwe Maan gelijk met Mercurius retrograde, bieden we een queeste vol reflectie, groei en hernieuwde energie. De Wassende Maan bij Midwinter markeert een keerpunt, terwijl de Volle Maan aan het einde van het jaar een krachtig moment van loslaten en vernieuwing belooft. Deze reis eindigt bij het begin van het nieuwe jaar, waar we de kans krijgen om in rust te reflecteren en balans te vinden.

Wat kun je verwachten: Tijdens elke van de vijf Maanfasen ontvang je inspirerende e-mails met inzichten, video’s of meditaties en opdrachten die je helpen de energie van de Maan in je leven te integreren.

Investering in jezelf: Voor slechts 1 euro per dag kun je deelnemen aan deze unieke reis. Ontdek de magie van Maanenergie en haar invloed op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Sluit je aan bij deze bijzondere reis: Schrijf je nu in en laat je meevoeren door de magie van de Maan! 🌙💫🚀