Keltisch Boom Orakel

Klik hieronder op de tekst van jouw keuzekaart en ontdek de uitleg en boodschap, samen met de bijbehorende opdracht, die ik met zorg voor jou heb samengesteld.

WORTEL – BEUK

BAST – ESP

BLAD – HAZELAAR

Verlang je verder naar diepgang en een connectie met zowel de natuur als je innerlijke wijsheid? Dan is de BOOMCIRKEL is jouw reis!

Ontdek de kracht van 13 boomsoorten en leer hoe ze jou ondersteunen in je (spirituele) ontwikkeling. Door deze diepere band met bomen versterk je je intuïtie en ontwikkel je je innerlijk weten. Een unieke en verdiepende ervaring die je niet mag missen. Schrijf je nu in voor de BOOMCIRKEL en laat je verrassen door de kracht van de natuur!

Heb je altijd al willen leren hoe je een diepere connectie met de natuur kunt leggen? Dan kun je voor 1 januari instappen bij de Boomcirkel, een online opleiding waarin je leert hoe je de kracht en energie van bomen kunt ervaren.

Tijdens dit bomenjaar ontdek je hoe je écht contact kunt maken met bomen en hoe dit inzicht en rust in je leven kan brengen. Mijn jarenlange ervaring heeft geleid tot de ontwikkeling van een methode die velen heeft geholpen bij het versterken van hun band met bomen.

De Boomcirkel biedt niet alleen verdieping en ontspanning, maar ook een diepere connectie met jezelf. Het is echt een unieke gelegenheid om te leren hoe je je eigen kracht kunt vergroten, los kunt laten, je plek kunt vinden en meer in contact kunt komen met je eigen energie.

Ben jij klaar om jezelf open te stellen voor deze bijzondere band met bomen en ontdekken welke schatten de natuur voor jou in petto heeft?

Voel je de roep? Sta je open om te ontvangen? Blijf je verwonderen?

Als je hart volmondig JA roept, dan is dit jouw moment! ❤️ Schrijf je dan snel in

We beginnen op 1 januari, dus wacht niet te lang!

Laat je verwonderen door de magie van de Bomen en ontdek de diepere verbinding die je met ze kunt aangaan in de BOOMCIRKEL

Leuk om te weten
In maart en april organiseer ik een workshopdag over Boomverbinding. Als je je aanmeldt voor de BOOMCIRKEL, ontvang je een speciale korting op deze praktijkgerichte workshop. Het is een geweldige kans om zowel online te verdiepen als hands-on ervaring op te doen tijdens deze workshopdag. Mis deze kans niet om je band met bomen te versterken en je intuïtie te laten bloeien! Bekijk hier de data en meld je aan vol=vol