Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Gratis cursus – Inzichten plukken uit de Natuur

Welkom, leuk dat je hier bent aangekomen! Graag wil ik mijzelf eerst even aan je voorstellen. Ik ben Yvonne Vrijhof en ik ben een Kruiden Heks met een passie voor natuur en spiritualiteit. Op dit gebied deel ik mijn kennis en ervaring graag met anderen die geïnteresseerd zijn in deze onderwerpen.

Ik geloof dat de natuur en haar krachten een belangrijke rol spelen in ons dagelijks leven en dat we veel kunnen leren van de natuurlijke cycli en ritmes die ons omringen. Door ons te verbinden met de natuur, kunnen we een diepere verbinding met onszelf en onze omgeving vinden en ons spirituele pad versterken. Ik heb dit zelf in mijn jongere jaren ondervonden toen ik op een gegeven moment de verbinding met mezelf was kwijtgeraakt. De natuur heeft me weer bij mezelf teruggebracht, waar ik nog altijd heel dankbaar voor ben.

Mijn ervaringen verwerk ik in boeken en opleidingen die jou helpen jezelf te helen door verbinding met de natuur.

Als je mijn boeken hebt gelezen, dan begrijp je hoe belangrijk ik het vind om een goede relatie met de natuur te hebben. Deze gratis mini-cursus is een uitgelezen kans voor jou om meer te leren over hoe je jouw relatie met de natuur kunt versterken en hoe je moeder aarde kunt betrekken bij jouw dagelijks leven.

Ben jij klaar om de diepgaande spirituele waarde en inzichten te ontdekken die de natuur voor ons in petto heeft?

Laat je verrassen en schrijf je dan nu in voor deze kennismakingscursus ‘Inzichten plukken uit de natuur’.

Deze cursus, ter waarde van 120 euro, biedt jou de handvatten om een diepere verbinding met de natuur te ervaren. En het beste nieuws? De cursus is tijdelijk helemaal gratis!

Voordat we op stap gaan wil ik graag weten of je ‘JA’ kunt zeggen op de volgende vragen;
  • Wil jij je onderdompelen in de natuur en haar spirituele waarde ontdekken?
  • Ben je nieuwsgierig naar wat de natuur voor jou kan betekenen?
  • Wil je graag nieuwe dingen ontdekken en ervaren in de natuur?
  • Voel jij een diepe spirituele verbinding met de natuur?
  • Ben je benieuwd hoe het voelt om inzichten te plukken uit een boom?
  • En zou je het wel eens spannend vinden om te verdwalen op onbekende paden?
  • Heb je behoefte aan natuurlijke rust vanuit je dagelijkse leven?
Zeg je volmondig JA!

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan mijn kennismakingscursus, waarin ik je stap voor stap leer hoe je een relatie kunt opbouwen met de natuur en met je eigen natuurlijke staat van zijn. Als je net als ik gepassioneerd bent over de natuur en haar spiritualiteit, dan is deze cursus perfect voor jou.

Gedurende de cursus ontvang je om de paar dagen een mail met daarin een video, inzichtsvragen en opdrachten die gericht zijn op het versterken van jouw band met de natuur. Door deze oefeningen en opdrachten kun je zelf ervaren hoe het voelt om je te verbinden met de natuur en ontdekken wat zij voor jou kan betekenen.

Ik hoop van harte dat je je bij deze cursus wilt aansluiten. Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag > mail@heksenkruid.nl


Klinkt goed! Ik wil meedoen en vul hieronder mijn gegevens in, zodat ik vandaag nog deel 1 van de serie ‘Inzichten plukken uit de Natuur‘ in mijn mailbox ontvang.

Subscribe

* indicates required
deze serie te ontvangen via de:

Afmelden kan bij elke mail onderaan via ‘unsubscribe’


Hierbij een stukje van Marianne die de  minicursus heeft gedaan en feedback gaf

Beste Yvonne,

met belangstelling heb ik je inzichten gelezen en je filmpjes bekeken.
Ze stemmen me tot nadenken en reflecteren.
Zo heb ik geleerd dat er niet “zomaar” in mijn directe buurt een stukje natuur is waar ik me veilig voel. En dat terwijl er in mijn omgeving best veel groen is. Dit laat me nadenken over wat ik nodig heb om veiligheid te ervaren.

Tijdens wandelingen in de natuur, vooral tijdens vakanties, zie ik regelmatig prachtige bomen. Ik kan daar verwonderd bij stil staan. En doe dat dan ook.
Fysiek contact maken op de manier die je beschrijft heb ik (nog) niet gedaan. Het zou dan een eenmalige ontmoeting zijn… ik laat de gedacht op me inwerken.

Het inzicht met betrekking tot geluk of gelijk kwam op een zeer welkom moment. Er dreigde een conflict op mijn werk. Mijn man adviseerde me om op mijn strepen te blijven staan en direct consequenties te verbinden.
Ik heb een stapje terug gedaan en aan degene met wie het conflict dreigde aangegeven dat ik iets niet begreep en om uitleg gevraagd.
De uitleg kwam onmiddellijk. Er was een vergissing van zijn kant in het spel, die hij per ommegaande heeft goed gemaakt.
Wát een fijne ruimte gaf dat.

Zwerfvuil vind ik best een dingetje. Elke dag weer een sigarettenpeuk voor mijn deur oprapen doe ik niet altijd zonder oordeel. Je biedt handvatten om met een andere insteek de handen uit de mouwen te steken.
Een uitdaging!

Wanneer ik iets “neem” uit de natuur vraag ik altijd of de betreffende bloem, het kruid, of de vrucht met mij mee wil om… en dan vertel ik wat ik op het oog heb. Smalle Weegbree om een potje weegbreezalf mee te maken bijvoorbeeld.
Dat is een mooie interactie, waar ik heel gevoelig voor ben.

Het is heerlijk om de rust van de natuur te ervaren. Mijn stadstuintje is een oase van rust na een drukke werkdag, daar kan ik echt van genieten.
Je inzicht nodigt me uit om ook buiten de grenzen van mijn veilige woonplek zulke natuur te gaan verkennen.

Heel veel dank voor wat je hebt willen delen.
Ik ervaar het als een verrijking die verder zal doorwerken in mijn leven.

Vriendelijk groet,

Marianne