Volle IJsmaan

ONTLUIKENDE INTENTIE

5 februari is het Volle IJsmaan, deze Maan staat voor DIEPGANG en ZUIVERING

Deze maan valt in een koude periode. De zaadjes zitten nog in de donkere diepte, de essentie voor groei is wel aanwezig maar nog niet zichtbaar. De zuiverheid van deze maan zal helderheid geven over welke zaadjes van jouw plannen straks zichtbaar mogen worden en kunnen ontkiemen.
Het is nu een mooi moment om energie te geven aan de zaadjes (dingen/ideeën) die je aankomend jaar wilt laten ontkiemen.Volle Maan ritueel ontluikende intentie
Zet in de avond van 4 februari een glas water neer, zodat dit het Maanlicht kan vangen. Leg wat zaadjes (van bijvoorbeeld Goudsbloem, Tijm, Madelief) ernaast, wel beschermd met iets eroverheen (stukje wol of iets dergelijks).

Als de Maan aan de hemel staat neem je de zaadjes in gesloten handen en breng je jouw intentie ernaartoe; stem je af op de Volle Maan en adem de Maan energie langzaam in en blaas dan voorzichtig de intentie in je handen, doe dit 3 keer en leg dan de zaadjes weer beschermd onder de wol terug.

De volgende ochtend neem je de zaadjes in je handen waarna je nogmaals de groeiende intentie ernaartoe brengt, vervolgens plant je de zaadjes in de aarde en zet je het op een plek neer waar het nog beschermd is tegen de koude (bijv vensterbank).

Neem dan het glas Maanwater in je handen, breng ook hier je intentie naartoe, overgiet de zaadjes met een beetje van het Maanwater en neem zelf ook een slokje.

Heb vertrouwen dat je zaadjes zullen ontluiken, maar verzorg ze ook totdat ze sterk genoeg zijn om naar buiten te kunnen en op eigen kracht verder mogen gaan. Op het moment dat je de zaailingen naar buiten brengt (de volgende volle maan heeft kiemkracht) ga je het loslaten en erop vertrouwen dat jouw intentie in ontvangst wordt genomen in de wereld.

PS. Vanaf januari ben ik de Lichtboodschap© gaan delen, je kunt deze ook ontvangen als je wilt voor een kleine vergoeding van 12,12 dit om de balans in de uitwisseling te voelen. Hier krijg je energetische cadeautjes aangereikt voor zelfontwikkeling en ontplooiing (meditaties, video’s etc.) om steeds zuiverder bij je eigen gevoel en natuurlijke Bron te komen.

Ik wens je een mooi Volle Maan ritueel
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid

 

3 februari 2023 Start de opleiding Kruidenwijs 13 Volle Manen Rond  hier komt deze Maan en een mooi ritueel uitgebreid aan de orde…Lees meer of meld je aan…

PS. Delen is altijd goed, bron vermelding is ook fijn.