Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

Volle IJsmaan

πŸŒ• ONTLUIKENDE INTENTIE VAN GROEI EN ZUIVERHEID! 🌱✨

Op 25 januari schijnt de gloed van de Volle IJsmaan, symbool van DIEPGANG en ZUIVERING. In deze koude periode rusten de zaadjes in duisternis, klaar om te groeien. De zuiverheid van deze maan onthult welke zaadjes van jouw plannen straks zichtbaar mogen worden en kunnen ontkiemen.

πŸŒ™ Volle Maan Ritueel: Ontluikende Intentie πŸŒ™
Op de avond van Volle maan zet je een glas water neer om het Maanlicht te vangen. Leg zaadjes (bijv. Goudsbloem, Tijm, Madelief) beschermd naast het glas. Wanneer de Maan hoog aan de hemel staat, neem je de zaadjes in je handen, stem je af op de Volle Maan, adem de Maan energie in en blaas voorzichtig jouw intentie in de zaadjes, dit 3 keer herhalen. Leg de zaadjes beschermd terug, bijv onder een stukje wol.

πŸŒ… De Volgende Ochtend: Groeiende Intentie 🌱
In de ochtend neem je de zaadjes in je handen, breng opnieuw je groeiende intentie over en plant de zaadjes in de aarde op een beschutte plek (bv. vensterbank). Neem het Maanwater, breng ook hier je intentie naartoe, overgiet de zaadjes en neem zelf een slokje.

🌿 Verzorging en Vertrouwen 🌿
Vertrouw op het ontluiken van jouw zaadjes. Verzorg ze tot ze sterk genoeg zijn om op eigen kracht verder te gaan. Bij de volgende volle maan, wanneer de zaailingen kiemkracht hebben, laat je het los en vertrouw je op de ontvangst van jouw intentie in de wereld.

🌟 Volg de Magie met Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid 🌟
Ontdek meer over de Volle Maan en nog veel meer in de E-Learning Kruidenwijs 13 Volle Manen Rond, die start op 23 januari. Meld je aan en laat de magie in jouw leven bloeien!

➑️ Meer informatie of direct aanmelden op www.kruidenwijs.nl

✨ PS. Delen is liefdevol! Vergeet niet te vermelden waar deze magie vandaan komt. ✨

Ik wens je een mooi Volle Maan ritueel
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid