Heksengeld Spell

Het Heksengeld Spell is een (klein) onderdeel van de E-learning Kruidenspirit, zo krijg je een tipje van de sluier wat je kunt verwachten, we starten op 2 november.

In de Mare van november vertel ik over de Geldboom. Een totaal ander onderwerp dan dat je van mij zou verwachten… spannend om over te praten, maar ook nodig. In de video van de Mare vertel ik je hoe het komt dat ik dit onderwerp nu belicht en nodig ik je uit om angst op geldstroom om te zetten in groene energie naar jouw geldboom. Tevens laat ik zien wat een Heksengeld Spell is om jouw geldboom een energie-boost te geven.

Hieronder staat uitgelegd hoe je een Heksengeld Spell kunt maken.

Wil je meer geld te besteden hebben? Probeer dan dit Heksengeld Spell. Beukenblaadjes staan ook bekend als ‘heksengeld’.

Hoe ga je te werk:
Zoek in het bos 5 mooie Beukenblaadje, leg deze 1 dag onder iets zwaars (boek ofzo) zodat ze recht blijven. Schrijf dan op de Beukenblaadjes geldbedragen waarvan je voelt wat nodig is om jouw geldboom een energie-boost te geven, zodat het zich goed kan ontplooien.

Heksengeld Spell
Stop in een fles of pot met deksel:
5 stuks Heksengeld (Beukenblaadjes met geldbedragen)
5 zilveren en/of koper gekleurde muntjes
5 rijstkorrels
5 sesamzaadjes
5 kaneelstokjes
5 kruidnagels
5 hazelnoten.
Sluit de fles goed af en schud 5 maal terwijl je de volgende spreuk zegt:
‘Kruiden, Zilver, Koper en Graan, meer voorspoed en meer duiten (of geld) zullen op mijn pad staan, ik neem het graag aan.’

Zet de Heksengeld pot op een zichtbare plek en schut er regelmatig even ermee. Terwijl je dit doet denk je ook even aan je geldboom.

Voorspoed hoeft niet per definitie letterlijk geld te zijn, het kan ook waarde zijn in een andere vorm (ik ontving bijvoorbeeld deze week 2 cadeaubonnen uit het niets).