Healing Ritueel voor de wereld

In deze bijzondere en eigenaardige tijden, kreeg ik sterk door om met elkaar een Healing Ritueel te doen voor onze wereld.

DOWNLOAD HIER DE UITWERKING VAN HET RITUEEL IN PDF

Op het moment dat ik dit doorkreeg (zondagavond) was de vormgeving voor dit Healing Ritueel nog niet helemaal zichtbaar. Er komen telkens stukjes bij en ik vertrouw erop dat de puzzel ineens in elkaar past en dat het klopt wat er gedaan moet worden.

Met dit Healing Ritueel kun je jouw intentie de wereld insturen, waarbij je gebruikt maakt van het Ei als symbool voor onze wereld.

Dit ritueel is niet bedoelt om situaties even te fixen of op te lossen. Het is ook niet bedoelt om angst, boosheid of onzekerheid te bestrijden.

Dit Healing Ritueel is bedoelt om terug te gaan naar de oerbron, om vanuit hier het vertrouwen te voelen en onvoorwaardelijke liefde te geven voor alles wat er momenteel op ons pad komt. Wellicht dat we een glimp ontvangen van ons nieuwe bewustzijnsniveau, doordat je jezelf openstelt voor het hogere en dat de boodschap van wat er is dan binnen kan komen. 

Ook werd mij duidelijk dat als dit niet resoneert met jouw idee van een healing doen voor de wereld, dat ik je dan wil vragen om niet mee te doen. We hebben de hogere energieën op dit moment hard nodig en lagere energieën moeten nu even opzij stappen om ruimte te maken.

Voor verdere informatie kun je het pdf downloaden en alvast de plek in je agenda vrijhouden vrijdagavond 20-03 van 20:00 tot ca. 21:00 uur. Dit ritueel kan je gewoon op je eigen plek thuis doen.

In de besloten FB-groep de Heksenkring, kun je ervaringen delen, hier doen we ook met elkaar het Healingsritueel op afgesproken tijd en datum.

Wil je dit delen?
Heel graag, hoe meer mensen ermee doen hoe beter!