HAZELAAR

HAZELAAR – COLL

Als de Hazelaar zich aan je toont… Is dit een uitnodiging om je bewust te worden van je verbondenheid met het grotere geheel en de cycli van de natuur die door jou heen stromen. De Hazelaar, symbool van wijsheid en inspiratie, roept op om aandacht te schenken aan je innerlijke stem en intuïtie.

Gun jezelf de ruimte om creatief te zijn, bij voorkeur in de nabijheid van een Hazelaar, bij het water. Laat de stroming van de omgeving spreken tot je intuïtie en geef uiting aan wat binnenin je leeft. Schilder, schrijf, zing, dans – kies de expressievorm die jouw innerlijke proces en creativiteit het beste uitdrukt.

Vertrouw op elk aspect van je creatie, net zoals de Hazelaar haar Hazelnoten koestert. Wat je voortbrengt, draagt een specifieke betekenis en doel, ongeacht eventuele twijfels. Ontspan en laat de inspiratie stromen, vooral wanneer je je in het energieveld van de Hazelaar bevindt.

Het is interessant om te weten dat de Hazelaar bekendstaat als de boom waaruit toverstaven werden gemaakt – deze staven schenken wijsheid, rijkdom en veiligheid aan de eigenaar. Door je te verbinden met de Hazelaar, open je jezelf voor deze magische energie en omarm je de wijsheid, overvloed en bescherming die de Hazelaar biedt.

Laat jezelf meedrijven op de stroom van verbinding, wijsheid en creativiteit, en omarm de kracht van de Hazelaar in deze bijzondere tijd van ontdekking en groei.

Na het doornemen van deze boodschap, voel je misschien wel die opborrelende nieuwsgierigheid om dieper in de betoverende wereld van bomen te duiken.

Neem dan even een moment voor jezelf en gun jezelf een ogenblik van bezinning. Sluit rustig je ogen en laat je energie vrijelijk door je heen stromen. Voel of jouw energie harmonieert met het idee van een ontdekkingsreis, op zoek naar de diepere betekenis van bomen.

Als dat zo is, dan staat De BOOMCIRKEL voor je klaar, een prachtige online opleiding die van start gaat op 1 januari. Deze reis voert je naar een diepere verbinding met de energie van dertien verschillende boomsoorten. Deze bomen zijn krachtige gidsen die je begeleiden op jouw pad van spirituele groei. Deze reis overstijgt het simpelweg vergaren van kennis. Het is een boeiende ontdekkingsreis naar de stem van je intuïtie, en de natuur biedt de ideale, veilige omgeving om dit proces te verkennen. De rust, sereniteit en wijsheid van Moeder Aarde vormen de perfecte voedingsbodem voor jouw innerlijke groei.

Voel je de roep? Sta je open om te ontvangen? Blijf je verwonderd?

Als jouw hart volmondig JA roept, dan is dit jouw moment! ❤️ Schrijf je dan snel in.

We starten op 1 januari, dus aarzel niet te lang!

Laat je betoveren door de magie van de bomen en ontdek de diepere verbinding die je met hen kunt aangaan in de BOOMCIRKEL

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Wil je meer verdieping? Dan bied ik de mogelijkheid om 1 op 1 een persoonlijk Boomcirkel verdiepingsjaar in te gaan. In dit jaar krijg je intensieve begeleiding, waarbij we samen op onderzoek gaan naar jouw persoonlijke pad en jouw verbinding met de bomen. Voor dit verdiepingsjaar heb ik ruimte om 2 mensen intensief te begeleiden. Lees hier meer over als je daar interesse in hebt…

Leuk om te weten
In maart en april organiseer ik een workshopdag over Boomverbinding. Als je je aanmeldt voor de BOOMCIRKEL, ontvang je een speciale korting op deze praktijkgerichte workshop. Het is een geweldige kans om zowel online te verdiepen als hands-on ervaring op te doen tijdens deze workshopdag. Mis deze kans niet om je band met bomen te versterken en je intuïtie te laten bloeien! Bekijk hier de data en meld je aan vol=vol