ES

De ES = NUIN

De Es is de Yggdrasil boom (wereldboom) waaraan Wodan of Odin ondersteboven hing om de runen te schouwen (de oorsprong van de gehangene in de tarot). Als kosmische boom stimuleert hij je om als volmaakt kosmisch wezen werk uit te voeren waaruit je voldoening, beloning, uitdaging en lering haalt. Hij geeft aan ons mee dat alle acties uitdeinen uit door kosmos, als rimpels die veroorzaakt worden door een steen die je in het water gooit. Wees je er dus bewust van dat er reacties ontstaan op je daden.

Oefening voor rust & balans
Ga stevig met je voeten op de aarde staan en laat je lichaam, zoals een boom dat doet, heen en weer gaan, soms rustig en soms wat heftiger, net zoals je het voelt. Voel dan ook de verbinding tussen hemel en aarde. Misschien wil je je armen uitstrekken net zoals de takken. Als je uit balans raakt, probeer dan weer rustig het evenwicht te zoeken door naar het middelpunt te gaan. Deze oefening kun je doen als ochtendgroet om zo in rust en balans de dag te beginnen.

Voel na het lezen van de boodschappen, voor jezelf of het goed is om verder te gaan met de verdieping van de Bomen. Hiervoor is de BOOMCIRKEL is een prachtige opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen


TERUG NAAR HET OVERZICHT

Leuk om te weten
In maart en april organiseer ik een workshopdag over Boomverbinding. Als je je aanmeldt voor de BOOMCIRKEL, ontvang je een speciale korting op deze praktijkgerichte workshop. Het is een geweldige kans om zowel online te verdiepen als hands-on ervaring op te doen tijdens deze workshopdag. Mis deze kans niet om je band met bomen te versterken en je intuïtie te laten bloeien! Bekijk hier de data en meld je aan vol=vol