EIK – WORTEL

De Eik = DUIR

De Eik is de poort/deur welke je helpt om erdoor heen te gaan zodat je bij je Innerlijke Kracht kunt komen (IK). Als je op de deur klopt en de poort door gaat, vind je kracht in jezelf om situaties het hoofd te bieden. Je stappen zijn minstens zo belangrijk als de uitkomst van je pad! Het is wel van belang dat je goed geworteld bent en een stevige basis in zelfvertrouwen hebt.

Idee: ga eens naar een Eik, maak contact met de boom > de link verwijst naar een oefening ‘Verbinding met een oude Boom’. Zie hoe hij daar staat, vol zelfvertrouwen en krachtig. Vraag hem om jou ook het gevoel van innerlijke kracht en zelfvertrouwen te laten ervaren… Leg je handen op zijn stam en ervaar eens wat dit met je doet… Bedank de Eik na afloop.

Ben jij klaar om jezelf te openen voor meer bijzondere ervaringen en verbinding met bomen en wil je deelnemen aan een inspirerende opleiding?
Schrijf je dan snel in voor de BOOMCIRKEL, dit is een prachtige opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces. De Eik is de overkoepelende boom in deze opleiding.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen


TERUG NAAR HET OVERZICHT