Ontdek de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan…

E-Books

Naast twee ‘gewone’ boeken die ik heb uitgegeven, heb ik ook drie e-books geschreven.

E-Book Natuurgeluk

De Natuur als je gids op pad van zelfontwikkeling. “Natuurgeluk” is jouw gids voor een reis naar de verborgen wijsheden van de natuur. Dit e-book nodigt je uit om de magie van de natuur te omarmen en aandachtig te luisteren naar haar zachte fluisteringen.

Stap voor stap neemt “Natuurgeluk” je mee op een avontuur waarin je leert om geluk te vinden in de schijnbaar kleine momenten, waarin je een diepe connectie met de natuur ontwikkeld. De natuur en haar seizoenen zijn je metgezel en mentor op je persoonlijke reis van groei en zelfontplooiing.

Elke seizoen vind je vier verschillende oefeningen / rituelen die je kunt uitvoeren, afgestemd op dat moment.

Meer info E-Book Natuurgeluk


E-Book Maanmagie en Natuurrituelen
In dit E-Book reik ik je rituelen aan waarbij je gebruik kunt maken van de moeder Natuur, de Maan en Magie. Dit is een verzamelwerk wat ik in jaren heb opgebouwd, het bevat fragmenten uit de e-learning cursussen die ik aanbied, het zou dus kunnen dat je iets tegenkomt wat je al eerder hebt gelezen van mij, maar desalniettemin is dit een prachtig naslagwerk, welke je kunt gebruiken in de Magie van het dagelijks leven!

Elke maand staat er een ritueel in wat je kunt uitvoeren, afgestemd op dat moment, tevens vind je tussen de seizoenen in extra rituelen, de Inhoudsopgave geeft een helder beeld.

Meer info E-Book Maanmagie & Natuurrituelen


E-Book Magische Maan Momenten
Maan momenten
Dit E-Book bevat informatie over alle Volle Manen voor aankomend jaar met bijbehorende rituelen, meditaties en visualisaties. Ook staat er informatie in over een Maan altaar, Maanwater en de Maancycli.
Kortom een heerlijk Maanboek welke je diepere verbinding brengt met de Maan en waardoor je intieme Maan momenten voor jezelf kunt creëren.

Meer info E-Book Magische Maan Momenten