E-Books

Maan momenten

Naast twee ‘gewone’ boeken die ik heb uitgegeven, heb ik ook twee e-books geschreven.

E-Book Maanmagie en Natuurrituelen
In dit E-Book reik ik je rituelen aan waarbij je gebruik kunt maken van de moeder Natuur, de Maan en Magie. Dit is een verzamelwerk wat ik in jaren heb opgebouwd, het bevat fragmenten uit de e-learning cursussen die ik aanbied, het zou dus kunnen dat je iets tegenkomt wat je al eerder hebt gelezen van mij, maar desalniettemin is dit een prachtig naslagwerk, welke je kunt gebruiken in de Magie van het dagelijks leven!

Elke maand staat er een ritueel in wat je kunt uitvoeren, afgestemd op dat moment, tevens vind je tussen de seizoenen in extra rituelen, de Inhoudsopgave geeft een helder beeld.

Meer info E-Book Maanmagie & Natuurrituelen


E-Book Magische Maan Momenten
Maan momenten
Dit E-Book bevat informatie over alle Volle Manen voor aankomend jaar met bijbehorende rituelen, meditaties en visualisaties. Ook staat er informatie in over een Maan altaar, Maanwater en de Maancycli.
Kortom een heerlijk Maanboek welke je diepere verbinding brengt met de Maan en waardoor je intieme Maan momenten voor jezelf kunt creëren.

Na aankoop van het E-Book Magische Maan Momenten krijg je ook toegang krijgen tot de besloten Maancirkel groep hierin leven we naar de Volle Maan, waarbij het E-Book Magische Maan Momenten de leidraad is. Deze besloten groep is een veilige omgeving, waardoor je je vrij mag voelen om jouw maan ervaringen te delen.

Meer info E-Book Magische Maan Momenten