BOOMCIRKEL

Binnenkort start er iets bijzonders, iets wat je misschien wel de grootste inzichten en verbindingen gaat brengen met de natuur.

Je bent al heel lang bezig met het (onder)zoeken naar rust, verdieping, verbinding en inzichten die de natuur je kunt brengen. Ook al heb je jezelf ontwikkelt op dit gebied, dat betekent niet dat je jezelf altijd rustig, ontspannen en in verbinding met de natuur voelt, ook al zou je dat wel graag willen.

Vanuit eigen ervaringen weet ik hoe belangrijk het is om jezelf tot rust te brengen en te ervaren hoe ontspannend het is om de groene energie, die de natuur ons kan geven, in je op te nemen.

Ik heb jarenlang in een telecommunicatie bedrijf gewerkt, pal onder een zendmast. Op deze plek werd de energie letterlijk uit mijn lijf gezogen. Na een aantal jaar kwam mijn lichaam in opstand en vertikte het om dit werk nog langer te doen, ik raakte in een depressie. Als ik toentertijd de verbinding met de natuur en zéker met de bomen had begrepen, was het waarschijnlijk niet zover gekomen. Maar door deze ervaring heb ik ook het verschil kunnen ervaren van TOEN en NU.
Als ik vandaag de dag terugdenk aan die periode in mijn leven, voel ik de zwaarte van de situatie direct in mijn systeem, dat is iets wat ik niemand gun!

Mijn missie is dat jij de bijzondere verbinding met BOMEN kunt gaan leren voelen. Dat je gaat ontdekken hoe je in de natuur jezelf helemaal kunt ontspannen en dat je leert hoe je in contact met bomen en hun energie kunt komen.
Dat jij niet de opgebouwde spanningen van het dagelijkse leven bij je hoeft te houden, maar dat je gaat voelen hoe het is om in samenwerking met de bomen dit te laten afvloeien, zodat je rust en ontspanning gaat ervaren…

Ik heb al heel veel mensen met boom energie geholpen en elke keer zie ik het wonder van mens en  boom verbinding weer gebeuren… Sterker nog, ik heb zelfs doorgekregen van mijn Eikenvriend dat de bomen ons net zo hard nodig hebben als wij hen!

Omdat ik ben gegroeid door mijn jarenlange ervaringen die ik heb doorleeft en inzichten die ik heb doorgekregen voelt de tijd nu rijp om dit met jou te gaan delen. Hiervoor heb ik een eigen methode ontwikkeld, deze zorgt ervoor dat jij zelf de verbinding leert aangaan met de bomen.

Ik leer je onder andere hoe je;
– Zelf energetisch met bomen kunt verbinden
– Overtollige energie kunt laten afvloeien
– Groene energie kunt opnemen
– Bomen kunt benaderen
– Bomen echt kunt gaan Zien
– Inzichten van de bomen kunt ontvangen
En je leert dat elke boomsoort die we gaan behandelen zijn of haar eigen energie heeft.

Hoe mooi is dat?
Alle lessen, inzichten en ervaringen die ik heb opgedaan geef ik aan je door. Ik ben er voor je om samen de lessen van de bomen te leren en de inzichten te onderzoeken die zij jou brengen.

De online Bomencirkel start als 13 maanden cursus, elke maand krijg je in de vorm van tekst, meditaties en videomateriaal een Boom toegestuurd welke het Boom Orakel heeft bepaald.

Wil je weten wat je inhoudelijk kunt verwachten? Lees dan hier verder…

Daarnaast start ik ook een verdieping Hierbij geef ik je de mogelijkheid om 1 op 1 een persoonlijk Boomcirkel verdiepingsjaar in te gaan. In dit jaar krijg je intensieve begeleiding van mij, waarbij we samen op onderzoek gaan naar jouw persoonlijke pad en jouw verbinding met de bomen. Voor dit verdiepingsjaar heb ik ruimte om 2 mensen intensief te begeleiden. Lees hier meer over als je daar interesse in hebt…