Dag van de Eik

Vanaf oktober 2018 start ik met een serie 3-daagse Bomencursus waarbij we elke maand een boom gaan ervaren in kracht & energie.

We starten met de Eik.
Al jaren verbind ik me met de Eik en ken hem als een goede vriend met wijze raad en stilte momenten waar nodig. Jij kunt kennis maken met de bijzondere kracht en energie die deze Koning van het bos bezit. De Eik draagt veel mannelijke energie met zich mee, hij geeft je doorzettingskracht en zelfvertrouwen. Uit het denken naar het doen, dat is iets wat de Eik verstaat!

De eerste workshopdag wordt gegeven op 19 oktober met de Eik in de hoofdrol. We gaan deze dag de kracht van de Eik ervaren, voelen wat deze boom voor jou kan betekenen en je leert hoe je verbinding kunt maken met de Eik en misschien wel een vriendschap eraan over kunt houden…

Je zult in ieder geval na deze dag met een bijzonder gevoel langs de EIK lopen…

Het wordt een mooie en leerzame dag.

Praktische informatie:
De dag duurt van 10:00 tot ca 15:30 uur en wordt gegeven in het natuurgebied de Heerenduinen in IJmuiden, waar we voornamelijk buiten bezig zijn.

De aanvang en lunch is in het Duincafé (toilet en parkeerplaats aanwezig).

Deze dag kost € 75,00 p.p. reserveer je vóór 1 oktober dan betaal je € 67,50

De workshop-dag is incl btw, koffie/thee/sap – Talisman van de Eik + Informatie reader.
Excl lunch, deze dien je zelf te verzorgen; In het duincafé mag je meegebrachte lunch nuttigen, anders kun je van de kaart bestellen (menukaart is vrij beperkt).

Aantal deelnemers is minimaal 4 maximaal 8

Aanmelden en betaling met korting klik hier…

Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar mail@heksenkruid.nl