Meidoorn Hartenkruid

Meidoorn
Meidoorn is een prachtig hartenkruid, het versterkt het hart zowel fysiek als mentaal. Meidoorn is een kruid dat je kunt helpen om het Pad van je Hart te ontdekken en hier gehoor aan te geven. Door je met de Meidoorn te verbinden vallen de beweegredenen om het pad van je hart niet te volgen even weg en kun je het gelukzalige gevoel ervaren hoe het is om écht naar je hart te luisteren en hier gehoor aan te geven.

Het ritueel (wat ik tijdelijk gratis deel) helpt je op weg naar het pad dat leidt naar je hart.

Dit Kruidenritueel is onderdeel van de E-Learning Kruidenspirit

Kruidenspirit is een cursus van 12 maanden, waar de kruiden en de elementen; aarde, water, vuur, lucht en spirit worden gecombineerd. Tevens komen de lessen van deze cursus vrij rondom nieuwe maan en leer je ook meer over deze maan energie. Hier zitten mooie rituelen in verwerkt hoe de kruiden verweven worden met de elementen.
Ben jij op zoek naar een manier om meer verbonden te raken met de natuur en de magie om ons heen? Dan is deze jaarcursus speciaal voor jou!

Door je aan te melden voor deze e-learning krijg je de kans om je kennis over kruiden en bomen te vergroten en te leren werken met de energie van de nieuwe maan. Je zult ontdekken hoe je de kracht van de natuur kunt gebruiken om jezelf te beschermen, te helen en te versterken.

JAAROPLEIDING Start op 6 mei 2024  Meer weten of op tijd aanmelden? Klik hier… Schrijf je nu in en begin jouw magische avontuur!

Ik begrijp dat het belangrijk voor je is om te horen wat anderen van deze cursus vinden en daarom heb ik enkele ervaringen van onze cursisten voor je op een rijtje gezet: Hun ervaringen kun je hier lezen…

Meidoorn ritueel pad van je hart kun je hier tijdelijk gratis downloaden