Maancirkel

Maancirkel – Verlichting op je pad!

Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een nieuw boek, in dit boek wil ik gaan meegeven hoe de maan jouw leven kan verlichten en je kan helpen om de stroom van het leven beter te begrijpen.

Dit boek is bedoeld voor iedereen die zich verbonden voelt met de maan en haar bijzondere invloed op ons leven. Of je nu in een flat woont of op een groot landgoed, als je dat speciale gevoel krijgt wanneer je naar de maan kijkt, dan is dit boek zeker voor jou!

Daarbij wil ik jou als lezer, een belangrijke rol laten spelen in de ontwikkeling van dit boek waardoor je herkenning gaat voelen…

Ik nodig je uit om deel te nemen aan deze ontdekkingsreis en mee te reizen naar het tot stand komen van HET MAANCIRKEL BOEK.

Hiervoor ben ik bezig met het opzetten van een online forum waar jouw verhalen en ervaringen als inspiratiebron kunnen dienen. Zo kan het boek Maancirkel een boek worden voor iedereen! Totdat dit rond is kun je alvast deelnemen in de Maancirkel groep op Facebook.

Zoals je kunt lezen voel ik me weer helemaal aangesloten op de juiste stroming en de ideeën voor dit boek stromen alweer rijkelijk binnen.

Maar…. Voordat ik tot dit punt ben gekomen, is er aardig wat aan voorafgegaan waarbij ik bijna het bijltje erbij neer had gegooid.

Het is een transformatieproces geweest waarbij ik obstakels heb overwonnen en de nodige lessen heb geleerd, en ik denk dat het jou misschien ook zou kunnen inspireren.

Hierover schrijf ik in mijn Blog; Vanaf mijn dieptepunt tot mijn hoogtepunt

Voordat ik dit bericht afsluit, om verder te gaan met het schrijven van het Maancirkel boek :), wil ik je uitnodigen om eens naar de maan te kijken (als je deze mail ‘s avonds leest) of dit op een later tijdstip te doen.

Voel eens wat deze Volle Maan met jou doet en laat het mij weten via de mail.

Jouw respons werkt heel motiverend voor mij.

Dank je wel voor het lezen van mijn verlangen en maanmissie die ik vanaf nu ga bewandelen!

Mooie Maan groet,
Yvonne Vrijhof – Heks en Kruid

Privé: Maancirkel

Met de Maancirkel reis je één maanmaand naar de Cyclus van de Maan en haar golfbeweging…

Je leert over de verschillende energieën die de Maan met haar meebrengt en wat je kunt inzetten voor aantrekken of loslaten…

We beginnen de Maancirkel vanaf de vrijdag de 13de in september… En we zijn de cirkel rond met de Volle Maan van 13 oktober…

Stap in de Maancirkel en reis samen met een mooie groep samen een Maancirkel intensief naar de Maan en haar golfbeweging…

Voel je jezelf verbonden met de Maan en haar verschijnselen?
Laat je dan meenemen in een Cirkel rond de Maan van Volle Maan tot Volle Maan en alles wat hier tussen in zit.

Schrijf je in voor de Maancirkel

1 Maancycli rond gaan we leven naar de Maan en ervaren wat de Maan met je/ons doet….. We gaan de energie ervaren van de Maan, de invloeden die zij heeft op het leven en hoe jij kunt opstaan en in het licht van de Maan mag gaan staan.