Hartkompassie

De Beloning van het Volgen van je Hart: Een Nieuwe Start

Als je de sprong waagt om als zelfstandige te gaan werken, betreed je een wereld van mogelijkheden en uitdagingen op je ondernemerspad.

Als zelfstandige werk je vanuit je innerlijke vuur, maar de zakelijke aspecten kunnen soms als obstakels voelen, meer als triggers dan als plezierige uitdagingen. Toch zijn ze onmisbaar om je ideeën en passies zakelijk vorm te geven. Uiteindelijk willen we allemaal ons brood verdienen en onze dromen realiseren, maar tussen het dromen en het daadwerkelijk doen ligt een pad bezaaid met keuzes en uitdagingen.

Soms ontwaak je ‘s ochtends vol vuur en vastberadenheid, klaar om jouw idee de wereld in te brengen. Maar na een paar dagen kunnen twijfels je overvallen omdat je verstrikt raakt in het complexe web van mogelijkheden en moeilijkheden.

Toch geloof ik dat iedereen het recht heeft om te gedijen met zijn of haar idealen.

Ik mag dan misschien niet alle antwoorden hebben, maar in mijn 20 jaar als ondernemer heb ik waardevolle lessen geleerd, zowel op zakelijk als spiritueel vlak.

Hartkompassie

Een van de belangrijkste inzichten die ik heb opgedaan, is dat elke stap die je zet vanuit je hart een potentieel succesverhaal kan worden. Zolang je hart de koers blijft bepalen en je hoofd ‘slechts’ dient als ondersteuning, zal je reis naar succes vervuld zijn van voldoening en vreugde!

Dit concept van ‘hartkompassie‘ is voor mij van onschatbare waarde geworden. Je hart fungeert als je kompas naar je passie, en hartkompassie zorgt ervoor dat je liefdevol blijft voor jezelf en voor hetgeen je de wereld in gaat zetten, wat van essentieel belang is. Je mag mild en begripvol te zijn tegenover jezelf, ook in moeilijke situaties. Zo ga je de universele ondersteuning voelen ten opzichte van je eigen reis.

Ik ben Yvonne Vrijhof, een ondernemer in hart en ziel, gedreven door een diepe liefde en passie voor de natuur en de magie van het leven. Mijn grootste droom was altijd om van deze passie mijn werk te maken, met als voorwaarde dat ik er goed voor beloond zou worden. Ik kan met trots zeggen dat dit is gelukt; door het volgen van mijn hart heb ik veel bereikt en veel verdiend op dit gebied.

Nu sta ik op een punt in mijn leven waarop ik mijn opgedane kennis, technieken, vaardigheden en zelfs mijn magische intuïtie wil doorgeven aan andere ondernemers die ook vanuit hun hart willen werken. Mensen die dezelfde passie voelen en de drang hebben om iets betekenisvols bij te dragen aan de wereld.

Mijn aanpak is uniek; naast mijn zakelijke kennis en inzicht, integreer ik ook licht, magie en rituelen in mijn werk. Ik stem zelfs af op de stand van de maan en het jaargetijde om te bepalen welke aanpak het beste werkt.

Tegelijkertijd ben ik goed thuis in praktische zaken zoals het opzetten van een geautomatiseerd boekhoudsysteem of het creëren van een website of webshop. Ik draai mijn hand er niet voor om en ik leer je graag hoe je dit met gemak en op een ontspannende manier ook kunt doen. Misschien ontdek je zelfs dat je het leuk vindt!

Het is mijn hart dat me tot deze keuze heeft geleid
en mijn hoofd dat profiteert van de kennis en vaardigheden die ik de afgelopen 20 jaar heb opgedaan.

Met hartkompassie naar succes

Dus, als je het gevoel hebt dat je echt iemand nodig hebt om je te begeleiden op het pad van je hart, en je wilt als zelfstandig ondernemer dit avontuur aangaan, omdat je weet dat wat je te bieden hebt waardevol is voor de wereld en het staat voor jouw idealen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik heb een inspirerend voorbeeld van hoe ik mijn zoons heb bijgestaan bij het opzetten van hun eigen bedrijf, genaamd The Night Groceries dat in korte tijd echt een enorm succes is geworden. Naast het inzetten van alle benodigde tools en technieken, heb ik ook veel gebruik gemaakt van lichtwerk en mijn coachingsvaardigheden.

Holistisch Hartkompassie pakket

Als je ervoor kiest om met mij te werken, krijg je het hele pakket erbij. Mijn ondernemersgeest die kansen en geldstromen ziet waar anderen ze over het hoofd zien. Mijn ‘heksenskills’ die intuïtief aanvoelen wanneer het juiste moment is om iets de wereld in te brengen, en wanneer niet. Mijn toewijding, omdat ik echt geïnspireerd ben door mensen die vanuit hun passie werken, en ik wil helpen om op een hoger plan te tillen.

Daarnaast deel ik graag mijn vaardigheden op het gebied van webdesign en uitgeven met jou. Ik heb zelfs mijn eigen boeken en creaties uitgebracht.

Kortom, als je met mij samenwerkt, kies je ervoor om je werk naar een hoger niveau te tillen, waardoor je letterlijk meer in het licht komt te staan en zichtbaarder wordt voor datgene waar jij je energie aan wilt besteden.

Als je voelt dat je klaar bent om je hart te volgen en je ondernemersreis te starten of naar een hoger niveau te tillen, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

Ik sta klaar om mijn kennis, ervaring en passie met je te delen en je te ondersteunen op jouw ondernemersreis naar succes en vervulling.

Mail mail@heksenkruid.nl of whatsapp 06-22163389

Met hartkompassie,

Yvonne Vrijhof