Ervaringen Hoedsters van de Elementen

Voor de opleiding Hoedsters van de Elementen heb ik de deelnemers gevraagd of zij kunnen vertellen hoe zij deze opleiding ervaren. Zo krijg je een idee wat het voor jou kan betekenen.

Dit zijn hun antwoorden:

Mischa de Boer
Bij het zien van de opleiding “hoedster van de elementen” was ik direct al enthousiast. Ik voelde dat ik deze opleiding moest gaan volgen.
En enthousiast ben ik, ik had niets maar dan ook niets met het element lucht. En wat heeft het mij veel gebracht. Ik kijk en leef anders. Ik ben veel meer in mijn gevoel gaan leven door bewust met het element lucht om te gaan. De lessen zijn fantastisch leuk om mee aan de slag te gaan. Voor mij was het een cadeau dat we tevens met de runen gingen werken.
Als je je leven wil verrijken, zeg ik niet aarzelen maar instappen.

Marijke Roza-Scholten
Sinds een maand of 2 volg ik de cursus ‘Hoedster van de Elementen’, en er is al zoveel gebeurd!

Toen ik begon leek het of mijn spirituele pad verbrokkeld was, als los zand aan elkaar hing. Mijn gesprekken met dieren leken niks te maken te hebben met het water dat ik in de grond onder mijn voeten kan voelen stromen. Mijn contact met de bomen leek los te staan van alles wat ik weet of voel over weermagie of over mijn voorouders.

Maar nu wordt het langzaam een geheel. Het vormt een duidelijk pad, mijn pad.
Je krijgt er in de cursus geen landkaart van, geen kant-en-klare routebeschrijving. Dat kan niet, want het pad is nog onbekend. Je krijgt in deze cursus van Yvonne wel een kompas en het gereedschap om jouw eigen pad zelf in de jungle uit te hakken.


Veerle Maria Voet
Hoedsters van de elementen is een cursus die ik WARM aanbeveel!
Je komt tot verrassende inzichten en wijsheden.
DOEN!


Martine Boddin
Mijn ervaring tot nu toe.
Ik word me door deze cursus meer en meer bewust van wat er rondom mij gebeurt. Niet alleen op het vlak van de elementen maar ook op het energetische vlak van mensen en dieren. Ik ben beroepshalve al veel met energieën bezig maar nu lijkt het nog fijngevoeliger te worden. Het element lucht wat tot nu toe het enige behandelde element is heeft me letterlijk op nieuwe hoogten gebracht. Ik ben de natuur nog anders gaan bekijken en mijn interesse groeit nog steeds.


Kristel Van Langenhove
Ik geniet van de opleiding! Ik vind “lucht” geweldig. Ik ben een luchtteken en het hield me al heel lang bezig. Alleen link ik nu nog meer naar lucht… praten, zingen en dat was/is een werkpuntje voor me. Bewust mee bezig nu.
Mijn element dat ik toegewezen kreeg was niet mijn ding maar het komt zo mooi op mijn pad dat ik steeds nieuwsgieriger word naar dit element en me er ook al af en toe mee kan verbinden…. Boeiend 😍

Je verbinden met het element dat je ligt is niet zo moeilijk, me verbinden met water is voor mij een mooie uitdaging waar ik zeker dankbaar voor ben 🙏🏻


Marina Schrijvers
Deze opleiding brengt mij nu al terug naar waar ik ooit werd afgesneden, het is zo een mooi verlengstuk van mijn leven een verrijking, die ik even kwijt was. Prachtige oefeningen, pracht van energieën en een geschenk voor jezelf!


Heksen Pad – Simone
Alles komt voor mij samen in deze opleiding….. het is een verdieping in mijn Bewust-Zijn en het voedt mijn Eigen-wijsheid. Het gaat verder dan de verbinding met de elementen, het is een ware ontdekkingstocht.

De runen zijn een kers op de taart en een zeer waardevolle aanvulling….. het werkt als een vliegwiel in mijn ontwikkeling. En dan zijn we nog bij het 1e element lucht!


Carla Harst
Heksen…. Paden…Linksom rechtsom…
Maar een ding hebben alle paden met elkaar gemeen….
De weg naar ertussen in.
De weg van de elementen.
We nemen van de elementen
Bescherming…
Aarding…
De cirkel om te trekken.
De basis zijn de elementen op elk heksenpad.
Neem eens de tijd de elementen tot je te nemen.
In deze cursus staan veel oefeningen.
Neem eens de tijd om energie die we nemen ook te leren terugvloeien….
Een leuke cursus!
Voor elk wat wils!