Blad – VLIER

VLIER – RUIS

De Vlier staat symbool voor het gegeven dat je altijd weer opnieuw mag beginnen. Je intuïtie zal je zeggen of je op de juiste manier bezig bent. Misschien moet je leren om te onderscheiden wat positief en negatief is voor jouw persoonlijke groei. Dat kun je alleen leren als je beide ervaringen hebt doorgemaakt en ze hebt leren onderscheiden.

Idee: Draag een vliertakje met je mee, ze helpt je door moeilijke perioden van het leven heen en maakt dat je sterker uit de strijd komt.

Voel na het lezen van de boodschappen, voor jezelf of het goed is om verder te gaan met de verdieping van de Bomen. Hiervoor is de BOOMCIRKEL een prachtige opleiding, welke je leert om de diepere verbinding aan te gaan met de energie van dertien boomsoorten. Deze bomen zijn stuk voor stuk een krachtige ondersteuning voor verdere (spirituele) ontwikkeling. Je innerlijk weten wordt aangesproken en je zult snel leren om meer op je intuïtie te gaan vertrouwen, een bijzonder en verdiepend proces. We starten op 1 MEI 2024.

Hieronder de boodschap uit het Orakel van de Keltische Bomen

TERUG NAAR HET OVERZICHT

Wil je meer verdieping? Dan bied ik de mogelijkheid om 1 op 1 een persoonlijk Boomcirkel verdiepingsjaar in te gaan. In dit jaar krijg je intensieve begeleiding, waarbij we samen op onderzoek gaan naar jouw persoonlijke pad en jouw verbinding met de bomen. Voor dit verdiepingsjaar heb ik ruimte om 2 mensen intensief te begeleiden. Lees hier meer over als je daar interesse in hebt…